Healthcabin és Sourcemore

Napokban is jött pl VV Pulse 3…szóval a pontok mellett érdemes reggel a New Arrivals-ra is ránézni. Pláne, hogy hamar elkapkodhatják a népszerű cuccot. Aztán mikor néha ránéztek azt látjátok, hogy nincs semmi.
Én néha kiírom itt ha eszembe jut, de nem kötelességem :grin:

8 kedvelés

Én 09.21.-én rendeltem HC-ről, de még dekkol valahol.

4 kedvelés

3-4hét a szállítás…nyugi :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Ami érdekel, azoknál feliratkoztam az Arrival Notice-ra, elvileg dobnia kell emailt ha érkezik be készlet. Hát eddig 0 emailt kaptam. És persze azóta se jött semmi, néha azért ránézek, műxik-e egyáltalán az értesítés. Ezért mondtam hogy számomra csalódás ez a bót

6 kedvelés

Értesítés nekem sem jött még soha…szvsz arra kár hagyatkozni

6 kedvelés

Hát az még náluk dekkol.

Épp erről írtam az előbb, szerintem a te csomagod is elfelejtették feladni…

“The Item is at the shippers warehouse”
It means the item is still at the shipper’s warehouse, it has not been received by PostNL yet. When the tracking information changes to “the item is processed at the PostNL sorting center”, means the package is on the way now.

7 kedvelés

Miért, láttál olyan esetet hogy nem kaptál emailt, mégis érkezett be hozzájuk készlet?

Trükkös az Arrival Notice, még pl. a szín, típus stb is számít, egy konkrét termékre rögzíti. Ha érdekel többféle variáció vagy több szín, akkor mindegyikre be kell rögzíteni az értesítést.

7 kedvelés

Jövő hét csütörtökig mondjuk a fű se nő náluk ünnep miatt. De kb ilyet kéne látnod ha elindult a csomagod.

Saját előbbi esetem, szept.3-án kaptam trackinget, aztán 14-én este (ami náluk már 15 hétfő hajnal) rájuk írtam hogy whatdafck, érdekes módon hirtelen elindult a csomag….

Az “The item is ready for shipment“ már jót jelent, úton van EU-ba, innen számítva kb 1-2 hét múlva jön újabb frissítés, amikor már megérkezett Hollandiába

4 kedvelés

Én szoktam kapni emailt készletre érkezéséről… Nálam ezzel nincs gond .. :heart: én szeretem ezt a shop-ot igaz nagy elvárásaim nincsenek .. komolyabb cucc úgy sincs … Az aprólék még igazából Mind1 mennyit vándorol , csak érkezzen meg ..

Van egy el mono boro tankom elvileg végre feladták Szeptember 3.àn valahol Kínában … De azóta sincs a megadott szállítási számon semmi infó … Szintén rá ér a termék ,de azért ez már Föld körüli túrán van :joy:

6 kedvelés

igen játtam úgy már, hogy volt és nem jött értesítés…ez egy rba podfej volt. De mivel soha semmilyen értesítés nem jött ezért írtam, hogy felejtős.

6 kedvelés

Szerintem pedig feladták, csak még Kínában dekkol. Rendelés után 1-2 nap és feladják. Csak valahol pihen.

4 kedvelés

Az tuti hogy még Kínában dekkol. Csak az nem mindegy hogy a HC raktárában vagy a PostNL kínai raktárában. Legyen úgy ahogy mondod, én csak segíteni akartam infokkal amiket saját káromon, eseteimből tanultam meg.

5 kedvelés

Nem sürgős cuccok vannak benne.

Szóval a lényeg, hogy majd valamikor érjen ide. :hugs:

6 kedvelés

Az én rendelésem Hétfőtől itt áll!!

6 kedvelés

Tudod miért nincs lába . A röntgen szeműek vizsgálják . Dr Gordon Freeman pajszerral nyitogatja a csomagokat oda még nem jutott. G-man meg csak távolról nézib.

half life garys mod GIF

6 kedvelés

Én is így voltam, nem sürgős a cucc. De azért vannak elvek is. Ha már a bankkártyámról azonnal lekapta a vételárat, akkor legyen mán oly kedves feladni a csomagom pár napon belül. A szállítási időről tudtam és elfogadom, lehet akár 3-4 hét.

Ha nem írok rájuk, kíváncsi lettem volna mikor jut eszükbe feladni…

7 kedvelés

Hát az még így fog állni legalább jövő hét csütörtökig :smile: kínai ünnep miatt. Akkor van gáz ha 2-3 hét múlva is csak u.ezt látod a tracking alatt

6 kedvelés

HC-s rendeléseimmel eddig soha nem volt gond.

2-3 hét alatt mindig ideértek.

Most az ünnepek miatt biztos csúszni fog.

Eddig még mindenki megkapta időben a csomagját tudomásom szerint.

6 kedvelés

Engem leginkább a postaköltség ami zavar, 1kg kb 22-23 dodo, 2kg 43-44 dodo, az alin veszel 3500ft valamit ingyen szállítják nyomkövetéssel, vagy úgyszintén az alin a bundle deals-ben 3db 500ft tétel és ingyen szállítják? :thinking:

4 kedvelés

Nekem még az augusztus 14-én rendelt cuccom az még be sem érkezett hozzájuk. Kifizettem, de még mindig pre-order státuszban van.

10 kedvelés