Healthcabin és Sourcemore

Szeptemberi akcijó!! :saluting_face: :laughing:

8 kedvelés

Semmi AIO !? :sad_but_relieved_face:

Film Hungarian GIF

4 kedvelés

Ezek vannak mostan, de lehet lesz eladó alig használt. :laughing:
https://www.healthcabin.net/aio-kit-c/3028.html

5 kedvelés

Köszi. :hugs:

Az a baj, hogy 90 százaléka nincs készleten. :confused:

3 kedvelés

HC-ra érkezett VV Pulse 3 … ha érdekel valakit :slightly_smiling_face:
Vandy Vape Pulse V3 95W Squonker Mod

9 kedvelés

7 kedvelés

Nagyon rég nem vettem itt semmit .. HC át vette a helyét .. sajnos SM- en kevés a DIY cucc …

Pedig jó kis oldal

5 kedvelés

Én SM-en nem értem mi van egy két gyártó készletével hónapok óta pl: Steam Creave és a THC.:thinking:

5 kedvelés

Én egy hónapja várok HC -ről gyíkvép modot,de még mindíg nincs készleten.

6 kedvelés

irigylem a türelmed :grin: …szükséges is “egy nincs készleten” termékhez.

4 kedvelés

Egy legend 5 modról van szó. Friss ropogós. Nem volt oda írva,hogy limitált széria.:sweat_smile: Irtam nekik,hogy mi a bré van. Azt a választ kaptam,hogy nem tudják mi van a gyikvép céggel mert 4 hete nem kapnak árut tölük.

6 kedvelés

Kínaiaknál néha van ez így … Kitartást kolléga :heart:

3 kedvelés

Feltételezem a kínaiak is rájöttek arra, hogy nem éri már meg a “hazai” webshopjaikat ellátni amikor több pénzt kereshetnek azzal ha külföldi webshopoknak értékesítenek tovább.

2fdeal és 3fvape a klónjaikkal kiszámíthatóbbak mint a SM és a HC páros.

9 kedvelés

Szerinted a kínai véperek majd Kínán kívüli shopokból vásárolnak drágábban?! :slightly_smiling_face:
Van ott kapacitás, jut mindenhova…kivéve ha ilyen, ezek szerint limitált cuccról van szó.

6 kedvelés

Van mit szipókáznom. Egy a gyüminek egy a dohányosnak. Csak mivel 3 dvarwom van ezért gondoltam kellene még egy mondjuk ilyen desszertes csokis kapucsínós és kisérletezős kóstolós szett. Nem az rda nem jön be. A squonk sem az én világom. Maradok a dvarw vonalon. Talán majd egyszer kipróbálok más rta-kat is. Jelenleg megvagyok. Nem űz a kiváncsiság. Egy strapabíró mod kell a melóba a dohányos tank alá. Addig marad a színes tv z200-as. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Pont raktam fel eladó mod-ot.
:saluting_face:

7 kedvelés

Nincs Kínában online vapeshop ami hazai piacra dolgozna.

3 kedvelés

Köszi,de a legend 5 már kivan fizetve.:sweat_smile: Anyagilag khmmm hasonló cipőben vagyok mint te. Egyedül tartom el a családot egy albérletben. Kisgyerek kutya autó szóval na. Miskolcon nem fizetnek agyon minket. Budapest persze jobb lenne,de ott meg amivel többet keresnék annyival több is a lakhatás.Ráadásnak neki álltam a kis festék hibának a küszöbön. Ilyet nem láttam még. Kívül ahol ugye látszik a legtöbb autó kirohad. Na az enyém nem. Kicsit lejött a festék és mondom még jó idő alatt kijavítom. Hát nem kellet volna. Kívül hibátlan. De az alja…:scream: Na az elfogyott a küszöbnek. Nincs.. Konkrétan összesöpörtem és kidobtam a kukába. Szóval az autóm megy a háztól,mert annyit kellene rákölteni ami nekem már nem éri meg.

10 kedvelés

7 kedvelés

Jajjj idén semmit .. de HC- N csak kellene pontokat elverni .. ( vatta lesz . Talán abból alól a legszarabbul )

8 kedvelés