Healthcabin és Sourcemore pontrendszer

Én benne lennék, délután írok ha még nem késő :+1:.

7 kedvelés

11€ most a Rincoe Manto AIO HC-n…agyalok rajta, hogy venni kéne ha már @TheSoftParade1968 annyira dícsérte :thinking: Ha van más is aki ezen agyal és benne lenne egy közös beszerzésben az írjon rám. Ennyiért tényleg ajándék…szerintem

4 kedvelés

Egy gond van csak vele, hogy nem fogad boro tankot. Dottank kompatibilisnek tűnik.

Ami neked kellenne az a másik kiadás.

9 kedvelés

Így van ez a szabvány boro ..… 24,99 ért ez konkrétan full ingyen van .. RBA-val …:heart::heart::heart::heart:

Kár ,hogy 18650 és ..:sob:

3 kedvelés

Akad egy pár 21700-as boro.
Ha más nem faragsz vagy nyomtattatsz
Pl Steam crave meson

3 kedvelés

Az nekem ronda tesó … nagyon :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

4 kedvelés

Alapvető amúgy sajnos kevés a 21700…. Ami mostaban kijött az mind 18650… tudom csak egy aksi csere stb … de nem szeretek egy táska aksival járni … főleg én aki még táskát sem szívesen visz sehova … be kell férjek a zsebeimbe :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Akkor önnek ajánlom minden a 80-as 90-es évek legmeghatározóbb dolgát . Az autós kézi táska .:rofl:

11 kedvelés

Vagy a hasi-tasi.

10 kedvelés

Esetleg dovpo ethos de mindenki lehúzza.

6 kedvelés

Amit szigorúan csak háton vagy mellkason keresztbe lehet hordani mert úgy menő .

7 kedvelés

7 kedvelés

Game Show Host GIF by ABC Network
És még belefér a geekvape kis vape szetje is .

7 kedvelés

Esetleg ilyen.

7 kedvelés

Esetleg vagy egy f@sza tarsoly.

7 kedvelés

Nekem ilyen van. Övre fűzhető, vállra akasztható és karabíneres.

6 kedvelés

Oh…jól benéztem hajnali 5kor :grinning_face:
Köszi a helyesbítést

5 kedvelés

Nem tudom, hogy csak én bénázok, mármint nálam van gond, vagy kedves m.kir. hatóságaink újabb meglepi akciója, de a SM-t csak VPN-nel érem el… :shaking_face: :thinking:

4 kedvelés

Nálam most megy VPN nélkül is!

4 kedvelés

Nálam is megy VPN nélkül.

4 kedvelés