Írtam a Hc-nek mi a helyzet. Várom a választ.
HC-n szerintem vagy be van állítva automata válasz vagy chat bottal beszélgetünk, ha egy termék várható beérkezéséről kérdezünk. Világukat nem tudják, felesleges időpazarlásnak tűnik írkálni nekik.
Hét elején rákérdeztem egy Out of Stock modra, válasz: “I’m so sorry, the next arrival date is uncertain, but you can subscribe to the arrival notification, so you can know when it arrives”. Nyilván már korábban feliratkoztam az értesítőre, csak mostanában láttam más oldalakon New arrival-ként megjelenni, gondoltam (tévesen) csak van már infojuk.
Tegnapi egy “Accept Pre-order, wait for 14 days” pár dodós kellék, ezt a “14 napos” szöveget látom már több mint egy hete, gondoltam már lassan akkor csak be fog érkezni. Vagy rendelésre hozza és onnan 14 nap? Hát kérdezzünk rá. Ismét túl sokat reméltem… “I’m so sorry, the next arrival date is still uncertain. If you need it, you can place a pre-order with us.”
Ha van már a kosaradban pár apróság, elég dühítő ha a sok nemtudom válasz után végül megrendeled azokat, aztán pár nap után hopp, “hirtelen beesett” és készleten van a másik cucc is amivel együtt szeretted volna rendelni… Bár a fentiek alapján inkább az lesz hogy 2 hónap után is pre-order 14 days
Nálam is ez a 14 napos marhaság fut. Választ még nem kaptam.
Olvasgatom it a hsz-eket.
Miért nem rendeltek olyat ami készleten van ?
Sokan panaszkodtok a szállítási időre…..
Távol áll tőlem mindennemű gúnyolódás !
Miért nem rendeltek más oldalról ahonnan 1 hét alatt megérkezik ha nem tudtok várni
Én konkrétan a legend 5 modot szerettem volna. A többi az huzal meg vatta lenne. Drótom van vagy 15 évre elég vatta is kihúzza vagy 5 évig bár a gyerkőcnek mindíg kell belőle szóval kicsit gyorsabban fogy.A modot meg azért rendeltem onnan mert van egy rahedli pontom és cakk pakk postával mindennel 50 dodó alatt maradtam.
Nekem nincs pontom máshol gyűjtöm,abból aromákat tudok venni
Értem,csak ugye még semmi hír róla hogy mizu van.
Már rég nálad lenne ha máshonnan….nem tudom más oldalon mennyi,mert már azt hiszem elég ami van
Nyilván a HC pontok gyüjtögetése és felhasználása itt a kulcs .. mondjuk ilyen alapon nekem tényleg mikor érkezik meg … Ahogy írtam is nekik én rá érek .. csak jöjjön , vagy ha nem jön akkor pénz vissza … Nincs ezzel probléma . Nálam
Én olyan vagyok ha rendelek mint a c.gyereknek az anyja p.ja ,azonnal kell !
Ráérek,de egy hónapot vagy többet várni az már túlzás nekem
Még a hetet is alig bírom kivárni!! De hát most nincs gond, ebben az évben már semmit!!
Ránéztem erre a modra 2500 ft-al többe kerül mint amit írtál,és 4-5 nap alatt a kezedben van ha csak a modról beszélünk.
Azért van ami tényleg rá. .. ( na nem mod ) de vatta , huzal .. vagy az acconynak porlasztó …
Annyi pluszt megér..többet is csak legyen kézben
Jó,én is olyan vagyok hogy nemcsak azt,és nem annyi a végösszeg de na….
Csak kíváncsi voltam
A hitegetésen kívűl minden oké HC-n…azt kell venni ami készleten van…abból nincs gond
Én ha megígérek valamit,ha a fene fenét eszik akkor is ott vagyok.
Mint holnap 9-re mert a városi akkor ér rá kinyitni a lakást
Amire én várok az egy Boro tank … Ott azért pontokkal kedvezménnyel szállítással együtt 24 dodo lett a végösszeg… Mindenhol 50 euró + szállítás körül mozog … Sokadik nem létszükség… Szóval ,ha megkapom egyszer akkor boldogság .. ha a pénzem kapom vissza azzal sem vesztettem
detto
Én is pont ugyan így vsgyok. Megvagyok nélküle mert van mit használnom,de most jött össze rá a pénz meg a hold és bolygók is úgy álltak,hogy megrendeltem azt kész. Én baromira nehezen veszem rá magam,hogy bármit is vegyek. Nagy általánosságban ami tetszik az annyiba kerül,hogy nem adok ki érte annyit. Ami meg olcsóbb az nem tetszik. Pl cipőt nézegetek már egy ideje,de amire lenne pénz nem tetszik. Nehéz eset vagyok.
Pattintsd fel a decathlon oldalát,nemrég vettem LOTTO cipőt pirosban !!! (Mert tetszik )
Ugyan oda megyek benne mint az air maxban csak hol abban hol ebben
Vettem végül is egy Skechers-t. Hamarabb itt volt a Temu-s csomag, mint a cipő. Nézegettem én hetekig mindenhol is a cipőket, aztán csak vissza-visszatértem ehhez. Egy eredeti vadi uj Dvarw ára volt