Ha ha ha ha HACÁ .
By Air . Az sok mindent takarhat.
Ha simán feldobják a levegőbe az is lehet “by Air" főleg a UPS-nél
Ez eddig is volt…az enyém is így jön, sőt már a februári is Airmail-lel jött. Kicsit olcsóbb, de ez is vásárolt súly függő
Nekem ezt az olcsó 117 dolláros szállítást most ajánlotta fel elsőnek ..
jah, hogy aaaazt
Az akkora számokon én simán átsiklok
19-20nap kellett ahhoz, hogy a HC-n kifizetett Airmail-es cucc elhagyja Hollandiát. Kínában tököltek ezúttal, nem az EUban
Nekem 1 hónapja még követési számot sem tudnak adni
Valami gáz volt ott a szállítmányozással
Van ott káosz. Előrendeltem egy gyíkvépet. Azt irta két hete,hogy 14 nap. Jelenleg is 14 nap.
Legalább nem az van, hogy minden nap mást mondanak….
Nekem igen ..
Pre order volt a rendelés ..megrendeltem … Kb két hét után írtam ,hogy kb mikor várható..
Írta nem tudja bla bla akarok e várni stb .. írtam persze igazából rá érek , mert a termék nem SOS..
Erre 1 hét múlva magától írt , hogy közben bejött a termék és küldik … Megint eltelt egy kis idő..írtam ,hogy akkor kellene egy nyomonkövetési szám .. jött a válasz , hogy jelenleg szünetel hozzánk a szállítás .. szeretném e vissza pénzem .. mondom persze + a bele fektetett pontokat is .. és akkor minden oké .. aztán megint telt múlt az idő.. írták újra , hogy mégis tudják küldeni … Akkor mi legyen … Mondtam faca akkor jöjjön … … Megint eltelt kis idő… Ma írtam hogy adjon már nyomonkövetési számot.. most az a válasz ,hogy majd kapok eccer
. Itt tartunk most
A nagyobb baj hogy a várt csomagom sem fut be a hétvégére
Öngyilkosság meg minden játszik …
Nálam még van esély, de rossz előérzetem van…

Apropo, ha SM-ről rendeltetek és “Dedicated line” volt a választás, de a felfüggesztés miatt airmail-lel küldik, érdemes picit reklamálni nekik e-mailben.
Ma kaptam 451 pontot. 1.51USD volt szerintük a szállítási költség különbözet, és 300 pont a késésért… Nem sok, de sok kicsi…
“Virág elvtárs! Ne tessék megöngyilkolni magát!”-A tanú-Pelikán József