Healthcabin és Sourcemore pontrendszer

Ha ha ha ha HACÁ . :rofl:

7 kedvelés

3 kedvelés

Van új szállítási opció… Occó

7 kedvelés

Alison Brie What GIF

4 kedvelés

By Air . Az sok mindent takarhat.

Plane Airplane GIF

catapult episode 14 GIF

Army Guard Water GIF by NationalGuard

3 kedvelés

Ha simán feldobják a levegőbe az is lehet “by Air" főleg a UPS-nél :zany_face::zany_face::zany_face::zany_face::zany_face:

5 kedvelés

Shipping Ups GIF by TeamLethal

5 kedvelés

Ez eddig is volt…az enyém is így jön, sőt már a februári is Airmail-lel jött. Kicsit olcsóbb, de ez is vásárolt súly függő

5 kedvelés

Nekem ezt az olcsó 117 dolláros szállítást most ajánlotta fel elsőnek ..:joy::joy:

5 kedvelés

jah, hogy aaaazt :rofl:
Az akkora számokon én simán átsiklok :grin:

6 kedvelés

19-20nap kellett ahhoz, hogy a HC-n kifizetett Airmail-es cucc elhagyja Hollandiát. Kínában tököltek ezúttal, nem az EUban

6 kedvelés

SM-ról rendelt cuccot se kapkodják el.

6 kedvelés

Nekem 1 hónapja még követési számot sem tudnak adni :joy:

Valami gáz volt ott a szállítmányozással

6 kedvelés

Van ott káosz. Előrendeltem egy gyíkvépet. Azt irta két hete,hogy 14 nap. Jelenleg is 14 nap.:roll_eyes::roll_eyes:

8 kedvelés

kívánom, hogy mielőbb itt tartsanak a csomagjaitok

7 kedvelés

Legalább nem az van, hogy minden nap mást mondanak….:rofl::face_holding_back_tears::scream::sob::thinking::open_mouth::zebra:

2 kedvelés

Nekem igen ..

Pre order volt a rendelés ..megrendeltem … Kb két hét után írtam ,hogy kb mikor várható..

Írta nem tudja bla bla akarok e várni stb .. írtam persze igazából rá érek , mert a termék nem SOS..

Erre 1 hét múlva magától írt , hogy közben bejött a termék és küldik … Megint eltelt egy kis idő..írtam ,hogy akkor kellene egy nyomonkövetési szám .. jött a válasz , hogy jelenleg szünetel hozzánk a szállítás .. szeretném e vissza pénzem .. mondom persze + a bele fektetett pontokat is .. és akkor minden oké .. aztán megint telt múlt az idő.. :joy: írták újra , hogy mégis tudják küldeni … Akkor mi legyen … Mondtam faca akkor jöjjön … … Megint eltelt kis idő… Ma írtam hogy adjon már nyomonkövetési számot.. most az a válasz ,hogy majd kapok eccer :joy:. Itt tartunk most

6 kedvelés

A nagyobb baj hogy a várt csomagom sem fut be a hétvégére
Öngyilkosság meg minden játszik … :sob::joy:

7 kedvelés

Nálam még van esély, de rossz előérzetem van… :confused: SM & HC

Apropo, ha SM-ről rendeltetek és “Dedicated line” volt a választás, de a felfüggesztés miatt airmail-lel küldik, érdemes picit reklamálni nekik e-mailben.
Ma kaptam 451 pontot. 1.51USD volt szerintük a szállítási költség különbözet, és 300 pont a késésért… Nem sok, de sok kicsi… :slight_smile:

8 kedvelés

“Virág elvtárs! Ne tessék megöngyilkolni magát!”-A tanú-Pelikán József
:grin: :saluting_face:

8 kedvelés