[HALADÓ] 3. rész: Vatta és vatta. Van különbség!

én a doboz miatt veszem mást tartok benne… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Valami nekem is dereng, de én ilyenkor mindig félrenézek, jesszus némelyik mikre nem vetemedett. :joy::joy::joy:

3 kedvelés

Már nekem is megvan mi megy bele, ha kiürül. :joy:

5 kedvelés

Innen van a “rongybatekert kócos…” kifejezés :joy:
Igen, ment a DIY veszettül.
Én zseblámpából csináltam mechát :grin:, de sose főztem ki használt tornagatyacsíkot pl…

2 kedvelés

Ez jó

5 kedvelés

Ugye nem azt mint én ? :rofl:
Na ők azok …ezeket szoktam rendelgetni :rofl::rofl::rofl::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

8 kedvelés

Én nem gatyacsíkra gondoltam, de nem írom le. Maradjunk annyiban, hogy az is vatta, csak nem abba való. És még bizonygatták, hogy tankban sokkal jobb mint bármelyik másik. :joy:

4 kedvelés

Kell majd még egy doboz. Kitudja hány drip tip van úton. Nálad nem lehet tudni. :crazy_face::kissing_heart:

4 kedvelés

Elméletbe ugye tényleg jó mert a nedv szívó képesége nagy…

3 kedvelés

Persze, ez tény. De szét van kezelve, hogy steril legyen, meg minden mentes legyen, tartani tart, de sprőd mint a fene…

3 kedvelés

Próbáltam mocsok íze van :shushing_face:

2 kedvelés

Úgy tudtam, ez jó nem lehet. :confused:

3 kedvelés

Minden hülyeséget kipróbáltam vape téren…is :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Pg-ben főztél ki szofit? :grin:

2 kedvelés

Áztattam… :shushing_face:

3 kedvelés

Nem baj az, hisz a tapasztalatod hiánypótló. :blush: Csak aki már fogott a kezében, használja is esetleg, az ránézésre is tudja milyen lehet. Sejtettem, hogy mocskos rossz. :sweat_smile:

3 kedvelés

Csak mondom ilyen dobozok is vannak

5 kedvelés

Vennem kell :grin:

2 kedvelés

Én akkor fogtam előszőr és azóta se…

4 kedvelés

Én meg nem láttam legalább 5 éve olyat :rofl::rofl:mert akkor nem megyek :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés