[HALADÓ] 3. rész: Vatta és vatta. Van különbség!

Én se onnan vettem ki… :rofl: :rofl:

3 kedvelés

Pinkman-hez? :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Ez magas labda. :joy: Jó, hogy nem én írtam. :blush:

5 kedvelés

Ismét egy remek írás, köszönöm Akkor, ha jól értelmezem, van külön vatta mtl-re,dl-re?Honnan tudom, hogy melyiket vegyem mtl-re?

2 kedvelés

Köszönöm! :hugs: Az MTL vatta lazább szerkezetű, a Vapefly Cotton Cloud’s is ilyen. Csak úgy ránézésre nem igazán lehet megállapítani, inkább tapintásra, meg persze vattázás közben látjuk, hogy mennyire tömör. A BP Mods vatta csak picivel tömörebb, az RDL-be is kiváló. DL-re meg vannak a tömör vatták, mint pl. a Kendo.

3 kedvelés

Köszönöm,majd azt fogom keresni.

4 kedvelés

Sziasztok.

Van 3 féle vattám.

Brunhilde 103 dl-be raktam a hozzá adott tekercset és vattát, majd 2-3 hét fél napos használat után cseréltem az UD-s vattára, hát borzalmas vatta íze volt, úgyhogy a második eredeti vattát is behasználtam. Kérdés hogy miben különböznek egymástól ezek? Mind erre való nem?

6 kedvelés

Hali!
Az UD-sről levetted a külső réteget?
A Cotton clouds-nak jónak kellene bele lenni szvsz. :face_with_raised_eyebrow:
:face_in_clouds: :saluting_face:

6 kedvelés

Én a Cotton cloudst az egyik legjobb vattának tartom!! Nagyon sokat használom!! UD-t nem használtam!!

6 kedvelés

Persze levettem.

7 kedvelés

Mindegyiknek más a betörési ideje. A Cotton Clouds kb azonnal hozza az ízt, a gyári vattát nem tudom, de ezek szerint az is. Az UD viszont sima japán Muji vatta, az nagyjából fél tank után törik be. Nem is szerettem sosem…

6 kedvelés

Köszönöm szépen az infót, akkor az ud marad a dwarv mtl-nek, arra hibátlan.

Még 1 kérdés… a tekercsek amiket a Brüncivel küldtek kb 5mm-esek, viszont a cotton clouds ahogy neten láttam 3mm tekercshez jó, ettől még használható benne ugye?

5 kedvelés

Szerintem nincs 5mm-es tekercs, általában maximum 3.5mm szokott lenni. Bele kell próbálni, ha nagyon laza akkor ne használd abban.

7 kedvelés

Szia,

nem nekem szólt a kérdés, de én tennék bele egy 3 mm-es tekerést és abba húznám bele a Cotton Clouds-ot. Úgy jó kellene legyen. :slightly_smiling_face:

Vagy esetleg az 5 mm úgy értendő, hogy 2 x 2,5 mm-es coil-ok vannak? Mert akkor meg úgy lehetne használni a vattát, hogy minimálisat leszedsz belőle-ha egyáltalán- dupla coil-ok esetén. Mert amúgy jól gondolod, a Cotton Clouds 3 mm-esnek van jelölve…

3 kedvelés

Most ennek a párja van benne, igaz nem mértem, csak saccoltam, majd bele próbálom. Köszönöm.

5 kedvelés

Csak még annyit, hogy az általad beillesztett fotón a gyárilag küldött tekerés szerepel? Mert arra az van írva, hogy a belső átmérője (Diameter) 3 mm és 0,35 ohm-os. Így gond egy szál se, mert a Cotton Clouds pont belemegy. :slightly_smiling_face: (Ha még megvan.)

7 kedvelés

Igen, még így van ahogy a képen, ez a Brüncivel érkezett, ami viszont benne van az alsó képen látható.

A másik 2 vatta korábbi.

Viszont akkor még egy kérdés… ( Calambo leszek :rofl: )

Cotton Clouds vattát honnan lehet venni?

6 kedvelés

Írtam privit. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés