Én se onnan vettem ki…
![]()
Pinkman-hez? ![]()
![]()
Ez magas labda.
Jó, hogy nem én írtam. ![]()
Ismét egy remek írás, köszönöm Akkor, ha jól értelmezem, van külön vatta mtl-re,dl-re?Honnan tudom, hogy melyiket vegyem mtl-re?
Köszönöm!
Az MTL vatta lazább szerkezetű, a Vapefly Cotton Cloud’s is ilyen. Csak úgy ránézésre nem igazán lehet megállapítani, inkább tapintásra, meg persze vattázás közben látjuk, hogy mennyire tömör. A BP Mods vatta csak picivel tömörebb, az RDL-be is kiváló. DL-re meg vannak a tömör vatták, mint pl. a Kendo.
Köszönöm,majd azt fogom keresni.
Sziasztok.
Van 3 féle vattám.
Brunhilde 103 dl-be raktam a hozzá adott tekercset és vattát, majd 2-3 hét fél napos használat után cseréltem az UD-s vattára, hát borzalmas vatta íze volt, úgyhogy a második eredeti vattát is behasználtam. Kérdés hogy miben különböznek egymástól ezek? Mind erre való nem?
Hali!
Az UD-sről levetted a külső réteget?
A Cotton clouds-nak jónak kellene bele lenni szvsz. ![]()
![]()
Én a Cotton cloudst az egyik legjobb vattának tartom!! Nagyon sokat használom!! UD-t nem használtam!!
Persze levettem.
Mindegyiknek más a betörési ideje. A Cotton Clouds kb azonnal hozza az ízt, a gyári vattát nem tudom, de ezek szerint az is. Az UD viszont sima japán Muji vatta, az nagyjából fél tank után törik be. Nem is szerettem sosem…
Köszönöm szépen az infót, akkor az ud marad a dwarv mtl-nek, arra hibátlan.
Még 1 kérdés… a tekercsek amiket a Brüncivel küldtek kb 5mm-esek, viszont a cotton clouds ahogy neten láttam 3mm tekercshez jó, ettől még használható benne ugye?
Szerintem nincs 5mm-es tekercs, általában maximum 3.5mm szokott lenni. Bele kell próbálni, ha nagyon laza akkor ne használd abban.
Szia,
nem nekem szólt a kérdés, de én tennék bele egy 3 mm-es tekerést és abba húznám bele a Cotton Clouds-ot. Úgy jó kellene legyen. ![]()
Vagy esetleg az 5 mm úgy értendő, hogy 2 x 2,5 mm-es coil-ok vannak? Mert akkor meg úgy lehetne használni a vattát, hogy minimálisat leszedsz belőle-ha egyáltalán- dupla coil-ok esetén. Mert amúgy jól gondolod, a Cotton Clouds 3 mm-esnek van jelölve…
Csak még annyit, hogy az általad beillesztett fotón a gyárilag küldött tekerés szerepel? Mert arra az van írva, hogy a belső átmérője (Diameter) 3 mm és 0,35 ohm-os. Így gond egy szál se, mert a Cotton Clouds pont belemegy.
(Ha még megvan.)
Igen, még így van ahogy a képen, ez a Brüncivel érkezett, ami viszont benne van az alsó képen látható.
A másik 2 vatta korábbi.
Viszont akkor még egy kérdés… ( Calambo leszek
)
Cotton Clouds vattát honnan lehet venni?
Írtam privit. ![]()