Hmm, akkor tényleg bármihez jó lehet. Köszönjük Jani.
Fura lenne, belegondolva, hogy egy x alapízzel “megízesít” bármit. Dohányos a Latakia is meg a Virginia white is. Mindegyikhez hozzátenné ugyanazt?
Megyek inni
Akkor jól szállít
Nagyon jól szálit de szar kezelni mert szét esik szállára…
Akkor nem értem miért vannak oda érte. Bár jól mutat egy barna liquiddel.
Én meg ma kidobtam a 4 napos “dizájnvattáimat” , mindegyiken pont tekerés-szélességű barna csík volt…
@Janos_Groszeibl jól néz ki amúgy. mintha sprődebb, vastagabb szálú lenne
Én használom sokat…
Kicsit szétborzolod, kiszárítod, és kész is a home made Just Red.
2010-ben, mikor anno elkezdtem, aztán lett valami vattázható szörnyeteg clearomizé-m is, először azt hittem ám, hogy kimosom és majd megszárad… Jóazmég.
Just carbo activatus
A sima Cotton Clouds is van ilyen jó különben a byka-ba Kayfun Prime a fő felhasználója ennek a barnaságnak…
Vegülis pamut, pamutpóló, mosás, szárad, használ. Jogos a gondolatmenet.
Nem azért, de engem a Cotton Cloud’s teljesen meggyőzött. Bár van amikor kevés, ezért bizonyos tankokba kell a vattagát is, de tökéletes az is mindegyik tankomban.
Nálam mos a nagy favorit aCotton Clouds és az Angorabbit…
Igen ha kevés megy az Angorabbit…
Azt még nem próbáltam, de mondták sokan, hogy nagyon szuper. Egyébként a Super Sorb az első 1 méterig volt jó, azután nagyon lassan törik be. A dobozára gyanakszom, az bekavarhat szerinted?
Igen a papir zacsis kíváló…erre jöttem rá én is a fém dobozból valami át kerül a vattába…
Naugye
Érdekes, valami pamut szálakkal is mintha próbálkoztak volna anno. Főzögették is meg mittudomén…
Én is erre következtettem. Köszönöm a megerősítést. Akkor ezt a fémdobozost hanyagolom.