[HALADÓ] 3. rész: Vatta és vatta. Van különbség!

Hmm, akkor tényleg bármihez jó lehet. Köszönjük Jani. :hugs:

3 kedvelés

Fura lenne, belegondolva, hogy egy x alapízzel “megízesít” bármit. Dohányos a Latakia is meg a Virginia white is. Mindegyikhez hozzátenné ugyanazt? :roll_eyes:

Megyek inni :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Akkor jól szállít :grin:

Nagyon jól szálit de szar kezelni mert szét esik szállára…

3 kedvelés

Akkor nem értem miért vannak oda érte. :thinking: Bár jól mutat egy barna liquiddel.

2 kedvelés

3 kedvelés

Én meg ma kidobtam a 4 napos “dizájnvattáimat” :roll_eyes::grin:, mindegyiken pont tekerés-szélességű barna csík volt…
@Janos_Groszeibl jól néz ki amúgy. :+1:mintha sprődebb, vastagabb szálú lenne

2 kedvelés

Én használom sokat…

2 kedvelés

Kicsit szétborzolod, kiszárítod, és kész is a home made Just Red. :grin:

4 kedvelés

2010-ben, mikor anno elkezdtem, aztán lett valami vattázható szörnyeteg clearomizé-m is, először azt hittem ám, hogy kimosom és majd megszárad… :rofl:Jóazmég.

Just carbo activatus :joy:

2 kedvelés

A sima Cotton Clouds is van ilyen jó különben a byka-ba Kayfun Prime a fő felhasználója ennek a barnaságnak…

4 kedvelés

Vegülis pamut, pamutpóló, mosás, szárad, használ. Jogos a gondolatmenet. :joy:

3 kedvelés

Nem azért, de engem a Cotton Cloud’s teljesen meggyőzött. Bár van amikor kevés, ezért bizonyos tankokba kell a vattagát is, de tökéletes az is mindegyik tankomban. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nálam mos a nagy favorit aCotton Clouds és az Angorabbit…

5 kedvelés

Igen ha kevés megy az Angorabbit…

4 kedvelés

Azt még nem próbáltam, de mondták sokan, hogy nagyon szuper. :slightly_smiling_face: Egyébként a Super Sorb az első 1 méterig volt jó, azután nagyon lassan törik be. :confused: A dobozára gyanakszom, az bekavarhat szerinted?

4 kedvelés

Igen a papir zacsis kíváló…erre jöttem rá én is a fém dobozból valami át kerül a vattába…

4 kedvelés

Naugye :rofl::+1:

Érdekes, valami pamut szálakkal is mintha próbálkoztak volna anno. Főzögették is meg mittudomén… :grin:

Én is erre következtettem. Köszönöm a megerősítést. Akkor ezt a fémdobozost hanyagolom. :hugs:

2 kedvelés