Amióta vapelek mindig is japán mujit használtam. Viszont néha eljátszok a gondolattal, hogy vegyek valami mást is, mert a mujival igaz könnyű dolgozni, már vakon, hátratett kézzel is levágom a 2.5-es maghoz a csíkot belőle, de a friss tekerésnek mindig kell idő, amíg betörik a vatta és ilyenkor ilyen semmilyen/valamilyen kicsit szar íze van, aztán egy fél-egy tank után helyreáll.
Ez a jelenség vajon a többi vattára is igaz, vagy csak én vagyok megáldva ezzel a problémával?
Amiért most eszembe jutott ez a dolog: 3 hete szívom a journey grandpas creamet ugyanazzal a tekeréssel, mondom megnézem már, mi a helyezt a kazántérben. Vatta teljesen oké, semmi koksz, de a tekerésen már némi-nemű réteget láttam, mondom újrarakom. Hát most szarabb az íze, mint a tekerés előtt volt, persze volt már ilyen, nem egyszer és ahogy elkezd használodni, úgy feljavul. Ki érti ezt? Én nem.
Sziasztok! Jópár féle vattát próbáltam már, és van amelyiknek idő kell, és van olyan is, amelyik idővel romlik.
Mujinál illetve Kendonál úgy tapasztaltam, hogy be kell törni, de Pl a Firebolt egyből jól működik, és idővel romlik az íz visszaadása.
Szuper most rendeltem próbára mtl-re Kendot,mert már annyian oda vannak érte,mondom csak ki kellene ak. próbállniMég szerencse,hogy nem bíztam a véletlenre és nem hagyom sosem kifogyni a Bacon Prime-ot
Mujit használtam télen,mert a hideg dermedt leves ellenére is egész jól szállította a gőznekvalót a tekerésre,sztem is kell neki betörési idő,viszont nálam nem bírta annyi ideig,mint más kedvelt vattám,mert úgy tapasztaltam,hogy idővel összeesik,am picit másképpen használom,régi bevállt szokások szerint,lehúzom az egész lapkáról a felső takarót,leveszem az alsó takaróról is a belső részt,szépen széthúzgállom ameddig csak engedi szinte átlátni rajta,majd felcsavarok annyit belőle amennyit a tekerés magja megkíván és akkor vágom,nem tudom ez így mennyire ment át
Én ajiba kaptam, próbálgattam anno az Ammit MTL-ben, de 25 watt felett kezdte hozni az ízeket. Nem bírta szegény tank. De akkoriban még dripperezgettem, a Nuwa-ban jól teljesített.
ezt a vattát nem próbáltam nem is volt az eszembe de lehet ki fogom próbálni majd a későbbiekben én is de csak kíváncsiságbólhátha van a rossmanban is ilyesmi
Én tegnap bele csaptam a lecsóba és beruháztam egy ilyen Dm-es bio/organikus vatta csomagra,be is került egy részlet belőle a tekerésbe,első benyomásra ahjaj mi lessz ebböl gondolatok,aztán mondom majd betörik,így is lett kb 1/2 tank után megjöttek a jól megszokott ízek,azóta is remekül muzsikál,kíváncsi leszek rá pár nap teszt után,hogy alakul(mostani leveseim elvannak 3-4 napot egy vattázással).Minden esetre köszönöm @Tibor_Varga ,hogy felhoztad,mert ár érték arányban eszméletlen kedvező és ha azt veszem,hogy már lassan 24órája benne van a játékosba,így egyértelműen ki merem jelenteni,hogy tud annyit,mint jó pár álltalam kipróbállt vape vatta,kivétel 1-2 kedvenc azok szinte azonnal adják az ízeket,kb ennyi az észrevételem
Szia Tibor!
A Just Red Ob V2 Cottonman-től és a Cotton Bacon Prime ami állandó vendég nálam,a Just Red valóban jó páros a dohányos leveseknek,főleg a kivonatosok ízét tudja nagyon adni,de mivel költség csökkentés van így alap dohányos ,csonthéjas aromákra a Cotton Bacon Prime megy meg most akkor ez a Dm-es cucc is,ha már van elég és úgy tűnik egyre jobban meggyőzAmi még érdekelne egyszer az a Super Sorb Cotton,de mivel egész rendes ára van így még várat magára ebben a csodállatos helyzetbe