Csak abból indultam ki, hogy ez mégsem űrhajó…ha nagyon szűrne x mikrométeren vagy akármi…esetleg azt gondolom, hogy hőtűrőbb. De csak elagyalogtam rajta, nem okoskodásból.
Ezt neked találtak ki Zoli !
Hopp, van BPmods vatta is nem hittem el, milyen jó és azonnal kezes.
Szerintem hozza a Rayont.
És elég egy párnaPIG.
Király vagy! Itt is szétnézek
2.5 és harmas magra is van nem mindegy melyiket teszed a kosarba
De igazad van most azt hajtom én is
Ja igen, mondjuk nekem 3-as van, de elvenni könnyebb belőle. nekem top vatta. Csokisra is, dihányra is.
Még ez EBELIN-t is legyőzte
Azt nem csodálom
Értelek…ennek egy párszor neki feszültem vattákat probáltam ugyanabból a tankból.Azt állapitottam meg,hogy nagyon nem mindegy melyik tankból milyen huzal vatta kombinációval szívod ugyan azt a levest.Ha csak a vattát cseréled már más lesz és ugyan azt a vattát is bele lehet tenni több féle képen…
Tudom, sőt … Csak elgondolkodtató, hogyha dohányhoz ajánlott, akkor kvázi bármihez jó lehet.
Hacsak nem tud olyat, hogy kiszűri a cukrot meg a gránátalma ízt egy kombinált desszertlevesböl
Még az okos vattát nem találták ki…azt hiszem…
Legalábbis a mi eszünkön nehogy már túljárjon
Fura dolog amúgy a vatta, mert mindegyik fizikai szűrő. Tehát bizonyos komponensek miatt telítődik.
Most van jó pár lap Muji-m. Használ olyat még valaki? Még semmibe se raktam, ma jutott eszembe…
Igen olyan mint az üzemanyag szűrő van olyan márka ami új korábba is szar folytja a motort van olyan ami nem szűr és van kíváló…
Hallottam olyat, hogy van egyfajta dohányos íze, magának a vattának, így ad egy kis pluszt a dohányos izeknek, de ne vedd készpénznek, évekkel ezelőtt olvastam egy csoportban, mikor bejött ez a vatta. Lehet nem is igaz.
Használom a mujit is byka szereti…V9
Ok, ez már nekem elég akkor van vattám 2025-ig
Nem rossz a muji, csak nekem nehezen tört be, mikor elfogyott nem vettem már többet. Amúgy az UD felé muji jobb, mint a japán muji, érdekes.
Megnyalom…
Na erre kíváncsi vagyok.
Van valami trükkje, vagy bánásmód, amit igényel?
Phhha nincs semilyen íze