Apple Red és Hazelnut kipróbálva. Utóbbi Kyfun Lite-ban, az Apple Red Merlin Nano-ban. 2,5, illetve 2-es magon, Kanthal 28-as huzallal 7-8 menet. BP Mods vattával. 50/50 4 mg-os alappal.
Egyik sem csalódás, hozza azt ízt, ami rá van írva Nem jelent meg mű íz nálam egyiknél sem Nem annyira intenzív íz, mintha alul aromáztam volna, 4%-ban kevertem. Nem ízetlenek egyátalán, csak nem erős intenzív, inkább az a kellemesebb, lágyabb.
A hazelnut elsőre fura volt kicsit. Mintha erősen használt lett volna a vatta, de nem. Olyan mintha a pörkölt mogyoró kesernyés héja is benne lenne. Vagy nem is tudom hova tenni, ízlelgetem, de tetszik, kellemes
Az Apple Red. Totál piros alma íz, de meg nem mondanám, hogy melyik almára hasonlít. De egyértelműen piros alma íz. Nekem egy kicsit olyan beütése van, mint amikor már kezd túlérni az alma, de érezni benne pici savanykásságot
Hát nem az a high tech ízlelőim vannak, nehéz körülírnom, de valami ilyesmiket érzek Kellmes mindkettő, nagyon jók nekem:)
Eddig nagyon bejövős az Atmos Lab. Nincs, nem lesz gond a gyümis ízekkel csak nagyon meg kell válogatnom, hogy melyiket