Gőzerőmű/liquid vásárlás, ségítség!

Ezért jó,hogy többen vagyunk ! :heart:

6 kedvelés

Csak egy gondolat a töltőről.
Ha már veszel, én mindenképp olyat vennék amiben 21700-as akksi is tölthető, ahogy nézem az MC2 nem az. Így ha későbbiekben bővíted az eszközparkot és 21700-as modokat is veszel, nem kell megint új töltőt venni.

Nekem van LiitoKala és Nitecore töltőm is, teljesen rendben vannak, jól működnek.
Pl ez (van belőle 2 ágyas is, UMS2)

Esetleg 2 tipp hazai és megbízható shopokról ahonnan már vásároltam, ha hazai vagy személyes (bpesti) vásárláson gondolkodsz

7 kedvelés

Az XTar tölti a 21700 at

6 kedvelés

Csak egy pontosítás az előző hsz-emhez, a régi MC2 nem fogadta a 21700-ast, az új az már igen. Ha már elérhető itthon és nagyon meg kell nézni melyik kiadást árulják.

Pl. az elemnagyker-nél még a régi kiadás van

6 kedvelés

Most írtam pontosítást

5 kedvelés

Én speciel olyan töltőket szeretem, amelyek kijelzősök mert látom mennyi mA-t pumpált bele, állítható töltési áramerősség, esetleg a végét járja-e az akksi stb.
Mint ez az MC2 nagyon jó utazáshoz, de otthonra nekem kizárólag többfunkciós, beállítható, kijelzős kell.

6 kedvelés

Kb 1 hete vettem egy komolyabb töltőt az mc2 pont ahogy írod utazáshoz lett elrakva. ,de összességében én amíg csak az volt meg voltam vele elégedve … kezdő töltőnek sztm teljesen jó volt illetve jó is .

7 kedvelés

Ez így van, kezdő eszköznek jó lehet, arról nem is beszélve hogy ezerszer jobb mint a modban tölteni.

De ilyen eszköz esetén és mindig az időtávra gondolok.
Egy töltő nem fogyóeszköz hogy hetente, havonta cseréled, hanem évekig fog szolgálni (ha jó minőségű). És kezdőnek is rögtön ilyen nagyobb tudásút javasolnék, mert lehet fél év múlva már az fog majd mindig eszébe jutni ha előveszi, hogy miért nem a nagyobb tudású eszközt vette. És mint írtam is, a komolyabbak már állíthatóak is, pl. nem belekódolt (fix) áramerősséggel tölt.
Esetedben lehet pont jól jött ki mert utazáshoz jó lesz de ugye te is vettél egy komolyabbat (nem mindenki utazik gyakran vagy sokat).

7 kedvelés

Teljesen egyetértek veled :heart: csak ugye mikor valaki belevág az vape világba vagy éppen egy 15 dolláros pod-rol szeretne komolyabb irányba fordulni … és mindent is meg kell venni hirtelen akkor könnyen elmehet a kedve ,ha listát nézi :rofl:. Vegyél mod-t …Kazánt … akumlátorokat… Töltőt … huzalt … vattát … Hosszú a lista , főleg ,ha RTA felé szeretne menni …

Bármikor is ajánlok kezdőnek bármit is az mindig költség barát ,de megbízható termék …

9 kedvelés

A&L-en mennyi kb a kiszállítási idő?:blush:

4 kedvelés

4-5 nap … Ha ma még leadod a rendelést akkor péntekre megkapod

6 kedvelés

Ohh de szuper, le is adtam​:grin: Végül vettem 2db shortfillt és hozzá 4db boostert, remélem jó lesz​:face_holding_back_tears:

4 kedvelés

Reméljük … Végülis mit sikerült össze pakolni ?

3 kedvelés

Végül innen vettem mindent, elsőre szerintem jó lesz ez.

6 kedvelés

Úgy gondolom nem fogsz benne csalódni… Én nagyon szerettem a Voopoo pnp x porlasztóit és ezzel nem vagyok itt egyedül :rofl::heart:… a tank még folyás és szorulást mentes masszív darab :heart:

6 kedvelés

Innen már csak egy kis ugrás egy jó DL RTA … Csaxólok :rofl::rofl::rofl:

8 kedvelés

Öröm látni, hogy valaki segítségkérés után megfogadja egy tapasztaltabb vapertárs tanácsait és azok alapján cselekszik. Nem fogsz benne csalódni.

11 kedvelés

egyedül az az akku az ami szerintem esélyesen tiszavirágéletű lesz…a többi oké

6 kedvelés

Ohh akkor szuper lesz, ahh nagyon várom​:heart_eyes::heart_eyes: Flexusból már minden irányból folyik a cucc​:face_holding_back_tears:

6 kedvelés

Az lesz a következő ne tessék aggódni​:joy::joy::heart:

6 kedvelés