Nem találom már az euronics-ban viszont találtam mást !
https://www.emag.hu/hama-tv-tisztito-spray-200-ml-tisztito-kendot-tartalmaz-95878/pd/DV309YBBM/
Nem találom már az euronics-ban viszont találtam mást !
https://www.emag.hu/hama-tv-tisztito-spray-200-ml-tisztito-kendot-tartalmaz-95878/pd/DV309YBBM/
Benne vagyok a tv-ben
Kérdés, te mennyire közel voltál a kérdéses cuccokhoz.
30-40 cm !
En valójában kb 2m-re ülök a tv-től de viszonylag rá fujom az egészet. Amúgy meg ha emiatt romlik el az a hatalmas ívelt tv a nappaliban akkor gáz lesz, a javából…
Szia Atis. Igen, sajnálatos eset. Emlékszem rá.
Mindenesetre én nem tudok csikkzsebből mégegy ilyen televizsönt előhúzni, úgyhogy nem bánnám, ha nem rakódna le benne. Bár bőven van rajta szellőző amin bejuthat. Nem olyan régen cseréltek benne ledet, prizmástól. Mert azért volt kékes a kép mert LEKOPOTT a prizmáról valami sárga cucc amivel be van vonva. Na, de elkanyarodtam elnézést. Csak az is relytéj, hogy az mitől kopott le…
Az is talán lényeges lehet, hogy nem ráfújom, hanem alatta ülök. Úgy a 15cm.
Prezenta:
Ja és amivel lejött róla az ez! És a laptop kijelzőről is leszedte. Hogy taszítja e, abban nem vagyok biztos. Elég sokszor kell vele kezelni a felületet mire maradéktalanul leszedi.
Elnézést, ha illetlen vagyok. De a szemüveged lencséjére nem tapad?
Szerintem a jó tisztítószer és a törölgetés nem sokat segít az igazi problémán. Ugye azt mondogatják, hogy szabadon kell hagyni a szellőzőket, mert azokon áramlik át a levegő. Ha kívül történik a lecsapódás, akkor legfeljebb “ragacsos”-maszatos lesz. Ha belül, akkor már károsíthatja az elektronikát (ez lehetett @Atis esetében).
Érdemes nem direktbe a készülék felé/alá fújni a gőzt, illetve gyakran (rövid ideig) szellőztetni. A jó idő beköszöntével ez könnyebb lesz.
Lekopott? Műszakiként ezt nem értem…maximum lerohadt. Az ott nem mozgó alkatrész
Látom hogy LG. Matt vagy fényes a display?
Kezdek beletörődni, hogy több takarítás lesz.
Én se olcsón vettem a tv-t, nem is lesz egyhamar.
Meg majd próbálok kereszthuzatolni vagy kevegőt beengedni.
Vg vagy pg a fő tettes?
(Vagy a Yihi )
A vg ami a rosszabb… Mert olyan zsíros féle anyag/folyadék…
Arra nem. De az nem azért néz így ki. Olcsó hús…
Kinga ! Ezek a tv tisztítók erre vannak kitalálva ! Egyből leszedi a cuccost ! Én még a TV-vel vettem annak idején szóval nem bántam meg !
A VG ami tapad igen
Csak ugye fontos a szöszmentes kendő, vagy mikroszálas is… Nekem pl. védőréteges Qled.
Úgy 10 éve vettem marha olcsón olyan pumpálós, magyar monitortisztító spray-t, hogy foltmentesen leszedett mindent. Számtech boltból. Azóta se volt olyan anyag a kezemben…
Matt a display, hát nekem azt mondták LEKOPOTT, direkt így írtam. Aztat én nem hiszem. De mitől tűnt el róla az relytéj. Egyensúlyt szívok.
Én is egybesúlyt szívok !
Ok, gyárihibás xar volt, nincs mese. Disszipált, kifakult, stb.
Akkor nem árt odafigyelnem. Köszi mindenkinek
A kocsiban is pöfizgetek napi 2x10 percet. Ott sem vettem még észre. Ok, 37 napja csinálom…
Ablak leengedve résnyire.
Ha tv vagy monitor előtt fújod, több rakódik le ezt tuti nem írja más most elsőre.
Még ha csak a tv de az ablak is milyen néha… Nyitott erkélynél csoda hogy még nem hívtak tűzoltót
Én most 80 pg/20 vg nyomom. Csak “füstölgök” még a Fiesta belső üvegén sincs nyom a 3 hónap alatt.