Gőz lecsapódás ! :(

Nem találom már az euronics-ban viszont találtam mást !

https://www.emag.hu/hama-tv-tisztito-spray-200-ml-tisztito-kendot-tartalmaz-95878/pd/DV309YBBM/

3 kedvelés

Benne vagyok a tv-ben :joy:

Kérdés, te mennyire közel voltál a kérdéses cuccokhoz.
:roll_eyes:

30-40 cm ! :wink:

2 kedvelés

En valójában kb 2m-re ülök a tv-től de viszonylag rá fujom az egészet. Amúgy meg ha emiatt romlik el az a hatalmas ívelt tv a nappaliban akkor gáz lesz, a javából… :thinking::thinking:

4 kedvelés

Szia Atis. :hugs: Igen, sajnálatos eset. Emlékszem rá.
Mindenesetre én nem tudok csikkzsebből mégegy ilyen televizsönt előhúzni, úgyhogy nem bánnám, ha nem rakódna le benne. Bár bőven van rajta szellőző amin bejuthat. :thinking: Nem olyan régen cseréltek benne ledet, prizmástól. Mert azért volt kékes a kép mert LEKOPOTT a prizmáról valami sárga cucc amivel be van vonva. Na, de elkanyarodtam elnézést. Csak az is relytéj, hogy az mitől kopott le… :flushed:

Az is talán lényeges lehet, hogy nem ráfújom, hanem alatta ülök. Úgy a 15cm.

Prezenta:

Ja és amivel lejött róla az ez! És a laptop kijelzőről is leszedte. Hogy taszítja e, abban nem vagyok biztos. :thinking: Elég sokszor kell vele kezelni a felületet mire maradéktalanul leszedi.

8 kedvelés

Elnézést, ha illetlen vagyok. De a szemüveged lencséjére nem tapad?

2 kedvelés

Szerintem a jó tisztítószer és a törölgetés nem sokat segít az igazi problémán. Ugye azt mondogatják, hogy szabadon kell hagyni a szellőzőket, mert azokon áramlik át a levegő. Ha kívül történik a lecsapódás, akkor legfeljebb “ragacsos”-maszatos lesz. Ha belül, akkor már károsíthatja az elektronikát (ez lehetett @Atis esetében).

Érdemes nem direktbe a készülék felé/alá fújni a gőzt, illetve gyakran (rövid ideig) szellőztetni. A jó idő beköszöntével ez könnyebb lesz.

3 kedvelés

Lekopott? Műszakiként ezt nem értem…maximum lerohadt. Az ott nem mozgó alkatrész :thinking:
Látom hogy LG. Matt vagy fényes a display?

Kezdek beletörődni, hogy több takarítás lesz.
Én se olcsón vettem a tv-t, nem is lesz egyhamar.
Meg majd próbálok kereszthuzatolni vagy kevegőt beengedni.
Vg vagy pg a fő tettes?

(Vagy a Yihi :grin:)

5 kedvelés

A vg ami a rosszabb… Mert olyan zsíros féle anyag/folyadék…

4 kedvelés

Arra nem. De az nem azért néz így ki. Olcsó hús…

4 kedvelés

Kinga ! Ezek a tv tisztítók erre vannak kitalálva ! Egyből leszedi a cuccost ! Én még a TV-vel vettem annak idején szóval nem bántam meg ! :wink: :blush: :innocent:

3 kedvelés

A VG ami tapad igen :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Csak ugye fontos a szöszmentes kendő, vagy mikroszálas is… Nekem pl. védőréteges Qled.

Úgy 10 éve vettem marha olcsón olyan pumpálós, magyar monitortisztító spray-t, hogy foltmentesen leszedett mindent. Számtech boltból. Azóta se volt olyan anyag a kezemben…

1 kedvelés

Matt a display, hát nekem azt mondták LEKOPOTT, direkt így írtam. Aztat én nem hiszem. De mitől tűnt el róla az relytéj. :woman_shrugging: Egyensúlyt szívok.

3 kedvelés

Én is egybesúlyt szívok ! :grin:

3 kedvelés

Ok, gyárihibás xar volt, nincs mese. Disszipált, kifakult, stb.

Akkor nem árt odafigyelnem. Köszi mindenkinek :+1::slightly_smiling_face:

A kocsiban is pöfizgetek napi 2x10 percet. Ott sem vettem még észre. Ok, 37 napja csinálom…
Ablak leengedve résnyire.

3 kedvelés

Ha tv vagy monitor előtt fújod, több rakódik le :grin: ezt tuti nem írja más most elsőre.

4 kedvelés

Még ha csak a tv de az ablak is milyen néha… :smile: Nyitott erkélynél csoda hogy még nem hívtak tűzoltót :smiley:

2 kedvelés

Én most 80 pg/20 vg nyomom. Csak “füstölgök” :grin: még a Fiesta belső üvegén sincs nyom a 3 hónap alatt.

3 kedvelés