Az aromát nem gondolom, hogy akkora mennyiségben lenne jelen, hogy kicsapódjon.
Marad a pg, vg.
Ebből én főleg a vg-t tippelem.
Aztán lehet, hogy jól tévedek
Az aroma 1.25 % ! De elképzelhető az is , hogy az csapódik ki !
Amit egyszer beszéltünk, hogy ablak melletti hideg lecsapódás. Az megoldódott? (Tényleg rég beszéltük ezt a témát, olyan másfél éve)
Egy speckó kosztaszító és vízlepergető sprayel.
Speciális kalapács
Vegülis, a spray-el bedobom a tv-t, ha nem jön le a VG.
Teli spray nagyobbat üt
Én MÉG nem idegelem magam eléggé a bent vapelésen…MÉG. Remélem, azért nem fog folyni mindenen IS.
Nem folyik, tapad!
Mennyi időm van hátra? Konkréten 3 méterre van egy 65" tv…
Sosem cigiztem bent, de a vape az más.
Nekem a falon van, az pedig hideg mert a túloldalon a lépcsőház van csak. Hetente pucolom, mióta megvan a tv már az első hónap után szép lassan rátapadt. Menthetetlen…
Beparáztam rendesen… Ez egy 18 nm szoba. 36 napja vapelek, 70/30 levesek. Még nem látom nyomát… Diszperzites fal. Ablakokon se látom. De tényleg para.
Prevenció van?
Másnál is vg-ben úszik a szoba?
Komolyan kérdezem…
Szerintem nincs.
Nálam nem úszik semmi,pedig …van gőz rendesen
Mióta vapelsz, mekkora szobában, mennyi vg tartalom? Ülsz közel tv-hez, monitorhoz, tükörhöz? Nincs lerakódás semennyi?
Amúgy full komolyan kérdem. A műszaki cuccaimért ölök.
Több mint 2éve ,de rendszeresen takarítokszoktam tényleg eddig semmi baj nincs 50-50 vagy 30-70 általában
Azt én is… De nem örülnék, ha lecsapódna a cuccok belsejében vagy rajtuk. Levegő az jár valamelyest, erkélyajtó nyitva, hogy jobb idő lett.
Az nem izgat, ha a fal beszív egy picit. Vagy a padlószőnyeg…
Én hideg időszakban mindig bent vépelek. De semmi ilyen gondom nem volt még. Az is lehet h az én leveseim nem annyira drága cuccok így nem is ragad annyira…
15cm-re vagyok a tv-től, szerintem ez is számít.
Kéz csók Kinga ! Szervusztok !
Valahol írtam , nekem egy TV - monitor kombó ment a kukába a lecsapódás miatt !
Am Kinga ! TV-hez és monitorhoz az euronics áruházban kapható AVINITY Spray , mikrószálas kendővel az mindent is leszed a tv-ről monitorról !
Sztem, kamionban a legrosszabb vépelni, mert ott aztán van üveg rész. A szélvédő, az oldal ablakok, a tükrök, szóval van mit sikálni szinte naponta…de inkább a sikálás, mint vissza az analógra… Az már tuti…