Ez a kép eredetileg a dohányos és nem dohányos lakás közti különbséget mutatja, de ugyanúgy lehetne dohányos és vaper lakás közti különbség is!
Szia. Valóban tisztább, de a VG lerakódik, nálam a TV-re leginkább, és sokszor alig lehet letisztítani. Nagyon nehéz. Ha valakinek van tippje hogy mivel lehet próbálkozni az jó lenne Köszönöm
Nem tudom, én a monitor előtt pöfékelek mindig és én még nem tapasztaltam hogy bármi is lerakódott volna, pedig a monitorhoz közelebb ül az ember, így több gőz is megy rá. Tv-t nem tartok, viszont sokat ülök gép előtt, szabadnapjaimon akár 12-14 órát egy nap, de én még hagyományos poron kívül semmilyen lerakódást nem tapasztaltam, pedig a dl nyomja a gőzt rendesen. Nem lehet hogy inkább valamelyik (vagy többféle) aroma lehet a ludas? Mert én például sokkal kisebb százalékban aromázok mint mások és a kevésbé erős ízeket szeretem. Ellenben napi 25-30ml 90% vg arányű likvidet is elpöfékeltem régen, mostanában csak 10-15ml-t naponta. De lerakódást soha nem tapasztaltam.
Onnan vettem észre, hogy filmréteget képez, hogy olyan filmréteget képez, amin nem nagyon rakódik le por. Viszont ráfújom a ciffet az nem lassan folyik le, mint mondjuk egy ablaknál, hanem gyorsan mert síkos a képernyő. Hát aroma, nem is tudom. Édes vackokat szívok csak. 10%-on még nem mentem túl.
Szerintem inkább az aroma lehet a ludas, én inkább dohányos aromákat szívok többnyire 2-4%-ban bekeverve, nagyobb mennyiségben mint az mtl userek, de én még ilyet nem tapasztaltam. Jó példa az íz érzékenységemre, hogy amit adtatok aromákat, van köztük amit 15%-ban javasol a gyártó, azt bekevertem magamnak 7.5%-ban és nekem olyan karakteres édes lett úgyis, hogy maradék semleges dohányos levessel fel kellett higítanom a duplájára és még azután is kellően hangsúlyos maradt az én ízlésemhez. Ilyet én még tényleg nem tapasztaltam, nálunk mindkét monitoron szépen megül a száraz ronggyal letörölhető száraz por, de ha nagyon el van hanyagolva és már nem elég hatásos a száraz portörlő, akkor én sima 20%-os ecettel locsolt pzs-vel szoktam a monitorokat lepucolni. Ha az LCD monitor képernyőt nem bántja, akkor minden bizonnyal a led tv képeryőt sem fogja.
Ezt kipróbálom köszönöm
Másfél évet dolgoztam portán, ahol egész nap vapeltünk bent heti 7 napot. A hideg ablaküvegre jócskán csapódott le, de a monitorra szinte soha. Nem lehet, hogy a TV felülete valami hűvösebb helyen van, mint a szobahőmérséklet (rosszul szigetelő ablak közelébe, vagy nem tudom).
A falon van, ami egyébként hideg. Azta erre sosem gondoltam volna
Akkor (szerintem) itt lesz a kutya elásva. Legalább is saját tapasztalatból építkezve erre tudnék következtetni.
Köszönöm, ez sokat segített. Így akkor már nem okolom magamat, hogy nem jön le könnyen, illetve nem fogok ezentúl órákat elcseszni, hogy levakarjam a VG-t a TV-ről.
Én amíg nem vapeltem is találkoztam ezzel a problémával mint Te @Vaperina_Kinga!
És nekem is hideg falon van led tv,amióta a szobába vapelek (inkább dl) azóta nem vettem volna hogy jobban koszolódna!