Nekem még plazma tévém van, na azon szigorúan tílos bárminemű vegyszert használni, mert az üvegen van egy vékony tükrödőzésgátló bevonat kívülről, ami simán sérülhet emiatt, szóval mielőtt bárki nekiesik előtte tájékozodjon, hogy mit ajánl a gyártó.
Igazad van, töröltem is amit írtam, használd azt amit a gyár előír!
Én nem is tudom milyen a TV-m típusa, a falon van és nem látom. De ha megtalálom a papírját megírom. Viszont tutira nem plazma, ez már ilyen okosabb nálam, smart vagy mifene.
Általában az LCD tévéknek nem okoz gondot, de olednél már nem vagyok benne biztos, szóval jobb, ha utána néz az ember, volt olyan plazma tulaj, akinek a felesége nekiesett valami ablaktisztitóval a képernyőnek, aztán ilyen csinos foltok lettek a kijelzőn tőle, ahol ugye megsérült a bevonat. Csak gondoltam szólok.
LCD-re jó a zsírkréta,normál és alkoholos filc,vízfesték,gyurma…az mindent IS kibír
Áháá, szóval ti a házban gőzöltök. (Huszonakárhány analóg év után nekem tök természetes, hogy kimegyek )
Én cigizni is bent cigiztem Panelban persze. Családi házban kimentem.
Én is panel…a konyhában
én is panel de ahol jól esik szoba konyha wc stb stb
Családi ház - étkező, konyha, nappali
én analóg kint (csináltam) de vapelni bent a számítógép szobába de ha nagyon nagy gőzt akarok csinálni ki megyek az udvarra
Én azért a WCre nem viszem be. De amúgy mindenhol velem van valamelyik.
Családi ház,cigi kint volt de azóta mindenhol udvaron a szobában a gép mellett… a…még ott is mert ILLATOSÍTÓ a göööööz
Analóg kint, vape kint is bent is.
Családi ház ,cigi csak kint volt,átszokás alatt vape is szigorúan kint.Azóta néha nosztalgiából kimegyek vele a kertbe,de amúgy konyha,nappali,wcEmeletet nagyrészt még mellőzöm