Ez megtisztelő
Khm…nincs olcsóbban 2 napja pörög az internet nálam
Már nem igazán látni sehol
Eskü nem vettem meg mindet
Szia Kinga!
Totál szubjektív vélemény: járt nálam az Intake, kapcsolatunk viharos volt, azóta is kidobok a lakásból mindent, ami Mike Vapes nevéhez köthető, akár csak említés szintjén is, legyen az tank, mod, szerszám, gyerek, barát, feleség… A PÁF-ban meg is énekeltem a dolgot…
Az elmúlt időszakban már sikerült találkoznom újabb kettővel, az építéshez kértek segítséget palimadaraim. Minden elemében gyűlölöm, viszont könnyen építhető, bár a fordított menetes lefogatócsavarok az őrületbe kergettek. Az ízlésed nem ismerem e téren, de arra számíts szerintem, hogy a világ legelcseszettebb driptipje van a tankon (ha csepp eszük volt, legalább az anyagát lecserélték azóta).
Senkinek sem ajánlanám jó szívvel, (kitolásból ellenben boldogan) így most sem teszem. Vásárolható tétel a levegős MTL (DL!) kedvelőinek, ha ki szeretnéd próbálni, sőt lehet, szeretni is fogod, de ettől a tanktól gyakorlatilag bármi jobb. Lehet normális működésre bírni, de eddig mindenkinél túl sok gonddal járt a környezetemben. Akad aki úgy hívja ezt, kísérletezés, nálam azonban ez a szívás kategória.
FONTOS: kizárólag az SS kivitellel ér szemezni. Sok-sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad. És sok sok iszonyú műanyag és olaj ízű slukktól is.
Sziasztok!
Ha mégis az érkezés mellett döntenétek:
https://www.fasttech.com/product/9733155-authentic-augvape-intake-mtl-rta-rebuildable-tank
Szia Viktor.
Igen emlékszem. És vannak kétségeim, csak a Vsticking olyan batár, hogy nem mindegy mit teszek rá. Észben tartom amiket írtál. Egyenlőre még keresgélek, csak mindig újra felbukkan az Intake.
Nálunk is gyakran jön fel, továbbmegyek, sokan rendelkeznek is vele (18-21 éves korosztály), hozzá kell tennem, valamelyik shopban 6.000 meg egy kicsi volt az ára, így megvették, mert olcsóért adták.
Az ifjoncoknál áthidaltuk a nagyon halvány ízek problémáját azzal, hogy lényegesen töményebb likvidet kevernek hozzá, így egészen használható az SS változat.
Ez a lényeg nekem… Köszönöm Viktorom. Sok helyen hasonlókat írnak ízvisszaadás téren, csak mivel nem mindenhol, ezért estem gondolkodóba. Ezennel bejelentem, Intake-emet elengedem!
Akkor majd én beszámolok róla hogy mennyire klassz íze lesz az ss-nek bi bi bííí
Legalábbis nagyon remélem
Legyen vele szerencséd Zoli!
Igazán kedves öntől uram ,már csak abban bízok én is max ha nem ,akkor esetleg valakinek egy jó intake nem kell ?
Tudod, mindannyian mások vagyunk , én is ismerek Intake MTL rajongót. Az a tapasztalatom, hogy ha egyetlen tankként használják, netán első tankként, akkor lehet kedvelni. Más tank mellett szippantgatva jön elő a kérdés, megéri ez a plusz melót, pénzt stb?
Ettől függetlenül, az ízlésednek akár tökéletesen meg is felelhet! Ezért is kívántam sok szerencsét!
igen csak az a baj nem ez az egyedüli tankom ,nadehát hamar fogok megöregedni mert ugye a kíváncsiság
Minden tanknál úgy vagyok hátha ez lesz életem tankja
Köszönöm. Hát én most megtorpantam. Bízom Viktor szavában. De a Tiédben is, szóval várom az élménybeszámolót.
Remélem jövő héten irígykedni fogtok
Vagy én sírni
De mindenképp leírom majd amit gondolok ha jó ha rossz
Már alig várom. Én meg újragondolom ezt még asszem.
Sziasztok
Azt hiszem …azt írtam ,de NEM ELADÓ az INTAKE Mtl Rtam
Nekem ízben ,gőzben hozza azt amit a trio
Levegőt klasszul lehet állítani tényleg a homlokhorpasztástól a szűk dl ig.
A feltöltés hasonló mint a triónak beleférnek a nagyobb flakonjaim csőrei is.
A lefogató csavarok fordított menetűek,igaz szoknom kell még de tényleg balkezes lévén megszokható
A vattázás,tekerés egyszerű ,nem olyan mint én
Ni 80 28ga 2.5 mag super sorb vatta
Lassan kialakul a sorrend a kazánjaim között
Csak léccí léccí léccí ne mutassatok már új dolgokat
Ja !
@Viktor_Hajdu amúgy igazad van ,olyan ez a tank mint az M-type vagy bejön vagy nem
Nekem bejött
@Vaperina_Kinga nemcsak egy próbát ér meg szerintem ,én nyugodt szívvel ajánlom
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett
Örülök, hogy bejött Neked, és nem kidobott pénz volt! Kellemes gőzölgést Vele!