Ez a tank már egy éve is abszolut elérhetetlen volt újonnan. Egyet tudott (talán svájcban) venni @Robertino_daf vapertársunk ősszel…màr az is csoda volt. Esetleg kérdezz rá nála, hátha eladja.
Köszönöm a válaszokat , úgy tűnik túl későn figyeltem fel erre a tankra .
Szia Norbi!
Ha nem kell a kollégának én szívesen megvenném
Na be is készült az új kincs
A setupot majd még valószínűszeg el kell találnom jobban mert most a nagy izgalomban csak gyorsan összetekertem. 1.11 ohm kanthal 0.28 2.5 ös magon. @Bocimobil82 Norbi majd ha lesz időd kérlek adj ötletet, hogyan hozhatom ki a maximumot. Baromira szép és nagyon, nagyon kezes, könnyű építeni.
Nekem az a műanyag drip-tipp vált be legjobban az Ammit-nál…amit aztán ajánlásomra @Zoli76 is vett és ha jól tudom kondenz és TH tekintetben neki is bejött Olcsó tunning
Gratulálok! Nekem 2.5ös mag vált be anno az Ammitba úgy, hogy a tekeréssel szemben lévő levegőbeömlőhöz kicsit közelebb toltam, a vatta pedig éppen csak ült a levezetésben. Ízben, gőzben pazar.
Ezt minden MTL tankra ajánlom azóta is.
Szia ez el lett találva! Szép kombó lett!
Én 0,8-0,9ohm körülire tekertem mindig,huzal pedig változó mikor mihez van/volt kedvem.
Aliról szoktad rendelni? vagy melyik wshop?
Köszi Drága Kinga! Én szerintem most hosszabbra hagytam a vattát de így sincs száraz érzés. Majd megpróbálom azt a levegőhöz közelebb tolást is.
Szia @John János! Nagyon kedves vagy! Köszönettel elfogadom ha neked nem kell!
Megpróbáltam amit javasoltál, hogy rövidebb vattával próbáljam de nem jött be. Borzasztóan szörcsögött és köpködte fel a liquidet. Újratekertem hosszabb vattával most viszont száraz jellegű érzetet ad teljes levegőnél. Asszem van még itt (is) kigyakorolni valóm
Rá kell nagyon érezni. Az Ammit, és egyébként a Galaxies is ilyen háklis a vattázásra. Éppcsak ülnie kell a levezetés alján, ahol kapja a liquidet. Ezért is nem jó túltömni. Ide inkább valami laza vatta lesz jó. Ha van esetleg Cotton Cloud’s otthon, azzal jobb lehet a végeredmény. Nem baj, ha marad vattapuffer a tekercs széleinél, inkább ott legyen több, mint a levezetésben.
Akkor én éreztem rá anno egyből, de az egyik legproblémamentesebb tankom volt az Ammit. A Galaxies párszor megfolyt a kevés vatta miatt (ami az én hibám), de annak építése sem okozott kihívást. Szóval nagyon nem egy Berserkel kategória egyik sem.
És én is cotton cloud’s hívő vagyok
Én is inkább az “elején száraz” stílusban vattázom, de hamar beáll egy jó irányba Sosem folyik, fröcsög pont tankolás előtt vagyok, leürült, jön velem a bótba
(Amúgy X akta, hogy nem lékontrollos létére stabil, 80pg aránnyal is, melegben is).
Mindig jó viszontlátni ezt az exemet
Igen, a vape exek más téma