Megérkezett a kayfun lite plus 2021 !! Már csak a gls-t várom, hogy hozza hozzá a modot, még a mai nap!!
Ez még mindig tetszik nekem is, Latakia meg hát mindig…
Nekem is tetszik!! Eladtam a 4 pico plus közül egyet a moka clon rta- val! De hiányérzetem támadt Így legalább lett helyettük eredeti!!
Utánaolvastam, mit is szívok, mert van rgy karakteres, speciális íze. Leírások szerint nagyon enyhe, fanyar citrom van a háttérben (legalábbis jelleg), és a testes dohányízt itt nem uralja le a Latakia.
Valóban jó leírás, füstös, de testes, szemtelen aroma
Várom a beszámolót! Egy gyakorlati tipp: egyből a dómot rakd rá…
Plusz az elemtartóba rakj bele fixen egy imbuszt, vagy legyen Nálad vape band. Fog kelleni a töltéshez. Amúgy hálás, és vatta takarékos jószág lesz, tekerhetősége csillagos ötös, ízekről meg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.
Kiváncsi leszek, mit írsz majd róla!
Szia!! Fogok írni!! Még barátkozunk, Lassan kifogy ,akkor teszem rá a dómot!! De így is ízletes rta!! Már most köszönöm az elmúlt beszélgetéseket és a tanácsokat!!
Átraktam! Tényleg jóbb lett és lágyabb!!Nagyon tetszik ez az rta!! Köszi, hogy biztattál!! Most 29ga 2,5 mag 6 menettel próbálom, de lehet leviszem 2. magra, vagy 5 menetre !!
MTL-ezel?
Igen!!
Miért kérdezted?
Még egy tipp: a gyári drip-tip maximum vitrin tartozéknak jó, rakj fel rá egy jó szűk bordázott szipkát, még jobb lesz tőle. Én Szabival gyártattam direkt 2mm-es furattal ellátottat. Javított az ízeken.
Már az első pár slukk után, ment vissza a dobozba!! Már másik van rajt!! De köszi!
Ha esetleg nem tetszik a dóm, akkor ajánlom a régebbi típus (2019) palást magasítóját. Teljesen passzol én is azzal használom.
Köszönöm a tippet!!! Nekem bejön!!
Az finom!!
Ezzel a palástal jön be nekem is!!