Megérkezett a Kayfun Lite Plus 2021 🎉

Megérkezett a kayfun lite plus 2021 !! Már csak a gls-t várom, hogy hozza hozzá a modot, még a mai nap!!

20 kedvelés

Megérkezett az gls is a moddal!! Ami már régóta nagyon tetszett!! + Egy kis Latakiával!!

19 kedvelés

Ez még mindig tetszik nekem is, Latakia meg hát mindig… :+1::grin:

9 kedvelés

Nekem is tetszik!! Eladtam a 4 pico plus közül egyet a moka clon rta- val! De hiányérzetem támadt Így legalább lett helyettük eredeti!!

9 kedvelés

Blendfeel - la vie en douce :grin:

Ezisjó, vaaaaaze :+1: tekeréskiller persze, már látom :roll_eyes:

17 kedvelés

Utánaolvastam, mit is szívok, mert van rgy karakteres, speciális íze. Leírások szerint nagyon enyhe, fanyar citrom van a háttérben (legalábbis jelleg), és a testes dohányízt itt nem uralja le a Latakia.
Valóban jó leírás, füstös, de testes, szemtelen aroma :+1::slightly_smiling_face:

12 kedvelés

Várom a beszámolót! Egy gyakorlati tipp: egyből a dómot rakd rá… :slight_smile:

Plusz az elemtartóba rakj bele fixen egy imbuszt, vagy legyen Nálad vape band. Fog kelleni a töltéshez. Amúgy hálás, és vatta takarékos jószág lesz, tekerhetősége csillagos ötös, ízekről meg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.

Kiváncsi leszek, mit írsz majd róla! :wink:

4 kedvelés

Szia!! Fogok írni!! Még barátkozunk, Lassan kifogy ,akkor teszem rá a dómot!! De így is ízletes rta!! Már most köszönöm az elmúlt beszélgetéseket és a tanácsokat!!

6 kedvelés

Átraktam! Tényleg jóbb lett és lágyabb!!Nagyon tetszik ez az rta!! Köszi, hogy biztattál!! Most 29ga 2,5 mag 6 menettel próbálom, de lehet leviszem 2. magra, vagy 5 menetre !!

6 kedvelés

MTL-ezel?

4 kedvelés

Igen!!

4 kedvelés

Miért kérdezted?

5 kedvelés

Még egy tipp: a gyári drip-tip maximum vitrin tartozéknak jó, rakj fel rá egy jó szűk bordázott szipkát, még jobb lesz tőle. Én Szabival gyártattam direkt 2mm-es furattal ellátottat. Javított az ízeken.

8 kedvelés

Már az első pár slukk után, ment vissza a dobozba!! Már másik van rajt!! De köszi!

7 kedvelés

Ha esetleg nem tetszik a dóm, akkor ajánlom a régebbi típus (2019) palást magasítóját. Teljesen passzol én is azzal használom.

8 kedvelés

Köszönöm a tippet!!! Nekem bejön!!

6 kedvelés

Nekem ezzel a palástal jött be a legjobban.
Benne pedig az inawera tobacco symphony van…

13 kedvelés

Az finom!!

7 kedvelés

Ezzel a palástal jön be nekem is!!

7 kedvelés

De itt van a hosszabbító készlet is velem… ha esetleg kellene..:smiley:

9 kedvelés