Mondanám, hogy most hozta a futár az első hőn áhított felsőlevegőzésű tankomat, de nekem kellett átbringáznom érte Pozsonyba Nem postázták és ezt az Ammit tankot már nem gyártják, nem kapható…szóval bringára pattantam mert nincs oltásom és az ellenőrzés nélküli bringaúton irány Pozsony. Megérte mert imádom…a színét is
Hétvégén tesztelem, ha beválik, megkapja a bubis üveget
Nagyon szép a modocska is. Elárulod a nevét, paramétereit? Nem Pico, ugye? Mert ilyen burkolattal, kupakkal még nem láttam.
Szerintem pico de kiváncsi vagyok én is…
Vaporesso swag vagy eleaf pico
Az akku kupakbol ítélve pico
ez kérem egy Pico 21700 amit az autókhoz is használt 4D-s carbon matricával burkoltam. Így egyedibb lett, nem kopik és elegáns is…szerintem
Szia itt voltál ugye @Zsolt68?
UI: - Azért kérdeztem mert itt van eredeti Báááájjjkkkáááá!
Írjál valamit a tankról is. Mert én anak idején azért kerestem volna ilyet, mert van egy poris dl tankom, aminek a kémény közepébe tett csövön megy be a levegő. Ennek köszönhetően a gőze még akkor is hideg, ha a talpa már tűzforró. Kérdezem, hideg a gőzük ezeknek a felső levegőzésűeknek? Bár már lemondtam róla. Abból az egyetlen dl tankomból is kizárólag Heisenberget szipákolok néha. Mert a mentolhoz illik a hideg. A dohányos ízű leveseknél nem lényeg, hogy hidegek legyenek, mert azégő dohány is tulajdonképpen forró.
Meg kérik az árát most van a gyártónál is…
Ennek a shopnak a pozsonyi boltjában vettem az utolsó darabot: https://www.vaprio.sk/
Köszike nekem is van, szeretem örök DB!
ízvisszaadásról nem tudok nyilatkozni mert ízesítettlen levest használok, DE a TH-ja az eddigi legjobb amit tapasztaltam…5mg/ml-es liquid-del!
Szevasz @Jani a postázással nincs gond, csak kérdezném?
Csak egyedül arra lettem volna kíváncsi, a felső levegőzéstől tényleg hideg? Vagy csak beképzeltem?
Én igen jó, de a Báááájjjkkkááá sokkal de sokkal jobb, ég és föld a kettő!
mi az a báááájjjkkkáááá???
10-15 watton pont olyan hűs mint a Galaxies rta
By-ka v9… Többnyire…de van v6, v7… Stb
V8 palást is van? Azt mennyiért adják? Csak mert mindegyikhez van tartalékom, de ehhez nincs, ha egyszer megszakadna a menete, akkor vége.