Millió gond, teendő miatt nem tekertem újra most, hanem a “pihenő” csapatot vetettem be a hétre. A 2 Ammitot is.
És van itt egy X akta.
Egyik Ammitba dohánykivonat (Azhad’s Old Times), másikba desszert (Filippino tart) ment.
Mindkét tank baromira intenzív, és túl őszinte ízt ad. (Erre mondtam eddig, hogy még a dohányosok se ízlenek belőle, mert minden mozzanatot “leleplez”).
Mellé az van, hogy 14-16 Watton! (Ez nálam a minimum) akkora éles és száraz, erős th élmény társul mellé, hogy 5 slukk után a tüdőm besokkol, erővel kell lélegeznem szó szerint kíváncsi vagyok, más Ammit tulaj is tapasztal hasonlót? Tökéletes setup, íz perfekt, a th mégis éles és hatásra sokkolóbb annál is, mint amilyen erős.
Sok tankom közül ezt kb semmi más nem produkálja huszon watton se, amit megpróbáltam megfogalmazni.
Én hogy olyat írjak, hogy sok a TH? Ijesztő is, mondom, beáll a tüdőm. De az íz, gőz meg ok.
(Leszámítva a leleplezően, bántóan őszinte ízvisszaadást. Ami zavaróan őszinte…)
Most levettem 12 wattra…
A tekerés nincs túl felhúzva.
Ez a tank furán izmos és őszinte
Te akartál erős TH-s tankot és az ezt turbózó drip tippet…hát megkaptad Vigyázz mit kívánsz mert teljesül Én azért szeretem mert 3mg-os levessel is jó TH-t ad. A te 15mg-os levesed gőze az Ammit-tal a torkomat oda-vissza szántaná fel
Ok, csak a magyarázat…van egy sereg jó tank, megtekertem már tízféleképp…
Mibe nyúlt bele az Ammittal a Geekvape? Mert ezt semmi más nem hozza, semmilyen trükkel, eskü.
Ja, gyári drip raadásul, a konkáv csutora…
Ez a tank már egy éve is abszolut elérhetetlen volt újonnan. Egyet tudott (talán svájcban) venni @Robertino_daf vapertársunk ősszel…màr az is csoda volt. Esetleg kérdezz rá nála, hátha eladja.
Na be is készült az új kincs
A setupot majd még valószínűszeg el kell találnom jobban mert most a nagy izgalomban csak gyorsan összetekertem. 1.11 ohmkanthal 0.28 2.5 ös magon. @Bocimobil82 Norbi majd ha lesz időd kérlek adj ötletet, hogyan hozhatom ki a maximumot. Baromira szép és nagyon, nagyon kezes, könnyű építeni.
Nekem az a műanyag drip-tipp vált be legjobban az Ammit-nál…amit aztán ajánlásomra @Zoli76 is vett és ha jól tudom kondenz és TH tekintetben neki is bejött Olcsó tunning
Gratulálok! Nekem 2.5ös mag vált be anno az Ammitba úgy, hogy a tekeréssel szemben lévő levegőbeömlőhöz kicsit közelebb toltam, a vatta pedig éppen csak ült a levezetésben. Ízben, gőzben pazar.