Fumytech windforce rta folyik alul

A vattát nem ismerem … Gondolom rendben van … Alapot ,ha nem lényeg a nagy gőz akár viheted kevesebb VG irányába … 60/40 VG//PG + aroma … több PG =intenzívebb íz

5 kedvelés

Az a része meg van… mármint a kevesebb pg nagyobb gőz, igazából a pg-t nem bírom annyira.Söt egy időben tiszta vg szívtam :sweat_smile: az íz meg…van hogy natúrban nyomom tudom fura de nem igazán hoznak lázba az ízek a gyümölcssöket egyáltalán nem szeretem,egy dohány íz van ami bejött de már olyat nem lehet venni (tobacco ultimat reborn) azon felül még az èdes aromák

5 kedvelés

szintén zenész :grin: Végre valaki rajtam kívül is…:+1:
Tiszta VGs, aroma free, max egy dohányos ha a hangulatom azt kívánja.
Ennek örömére teszek is 1-2 csepp Old Captaint a Boro-ba :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Egy próbát megér szvsz.

7 kedvelés

A VapeMaster új oldala. :saluting_face:

6 kedvelés

Adnak hozzá csontit is ?

2 kedvelés

Csak gumicsónakot. Talán!? :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Jó reggelteket. Na ha kell alap akkor be próbálkozok vele hátha ugyan az… eredetileg ami van nekem az mèg az eliquid oldalról jött valamikor régen :sweat_smile: de mèg mindig nem az a legrégebbi aromám. Az előtt hozattam valahonnan bekevert cuccot ès onnan hozattam füstös kóstolót 1ml üvegcsèkbe ,nos abból van mèg pár dehogy melyik micsoda azt persze már régen nem tudom :grinning:
Most hogy felturtam a régi cuccaim kezembe akadt az első villany bagóm a kèk ego ha lesz időm rácsavarom a patront kíváncsi vagyok működik e? :grin:

5 kedvelés