A vattát nem ismerem … Gondolom rendben van … Alapot ,ha nem lényeg a nagy gőz akár viheted kevesebb VG irányába … 60/40 VG//PG + aroma … több PG =intenzívebb íz
Az a része meg van… mármint a kevesebb pg nagyobb gőz, igazából a pg-t nem bírom annyira.Söt egy időben tiszta vg szívtam az íz meg…van hogy natúrban nyomom tudom fura de nem igazán hoznak lázba az ízek a gyümölcssöket egyáltalán nem szeretem,egy dohány íz van ami bejött de már olyat nem lehet venni (tobacco ultimat reborn) azon felül még az èdes aromák
szintén zenész Végre valaki rajtam kívül is…
Tiszta VGs, aroma free, max egy dohányos ha a hangulatom azt kívánja.
Ennek örömére teszek is 1-2 csepp Old Captaint a Boro-ba
Egy próbát megér szvsz.
A VapeMaster új oldala.
Adnak hozzá csontit is ?
Csak gumicsónakot. Talán!?
Jó reggelteket. Na ha kell alap akkor be próbálkozok vele hátha ugyan az… eredetileg ami van nekem az mèg az eliquid oldalról jött valamikor régen de mèg mindig nem az a legrégebbi aromám. Az előtt hozattam valahonnan bekevert cuccot ès onnan hozattam füstös kóstolót 1ml üvegcsèkbe ,nos abból van mèg pár dehogy melyik micsoda azt persze már régen nem tudom
Most hogy felturtam a régi cuccaim kezembe akadt az első villany bagóm a kèk ego ha lesz időm rácsavarom a patront kíváncsi vagyok működik e?