Sziasztok! Első feltöltés első hozzászólás.
Körülbelül 10 èv vapelès után itt vagyok.
Nem vagyok egy nagy gyűjtő. Inkább csak használom és kész.
Tudom elèg csúfosan nèznek ki mert mindkettő melós.
Amiért ide tèvedtem hozzátok a jobb oldali kicsike.
Nem tudom mennyire megy át a kèpen de ez egy fumytech windforce rta.Nos ezek igazán messze állnak tőlem mert előtte a geekvape Zeusz használtam csak szinte hetente cserèlgettem rajta a palástot,utána az elaf de annak tönkre ment a teteje sajnos és mivel hirtelen nem tudtam máshoz nyúlni maradt a windforce.
Nem vettem hanem úgy vágta valaki hozzám mèg règen mert ő nem tudta használni.
Collector változat bár ez nektek biztosan többet mond mint nekem.
Sajnos a single alaplap nincs meg hozzá pusztán a duál.Viszont a 18650 efestnek sok a duál,így meg próbálom egy tekercsel használni.
Csak persze folyik allul ahogy azt kell ,nagyon sok videót néztem a vattázásrol de nem jutottam előbbre!Tudok segítséget kérni tőletek?
Szèp napot!
Szia!
Nem ismerem ezt az rta-t,de mint írtad,ez egy régebbi típus,illetve,hogy az előző tulaj sem boldogult vele.Első gondolatom,minden O gyűrű megvan-e,illetve ha igen,akkor nincs olyan,amit cserélni kellene,elöregedett,sérült,stb?
Szia … Üdv itt nálunk ! Érezd jól magad ! megnézem pár videót… Nekem semmi 5let nem jött ,hogy ezt a dual platformal ,hogy lehetne úgy vattázni hogy jó legyen single-be
Ez a coil elhelyezkedésük és e miatt 4 etető nyílást kell betömni a vattával … Biztosan valahogy 2 szer át vezetve hurkolva lehetne … De nekem ez nem állt össze fejben
Kövezzetek meg nyugodtan a szakbarbàrságèrt. Most azt követtem el hogy az egyik lyukat betömtem egyenlőre alufóliával. A másik oldalra meg tettem fűtőszàlat. A tömitèsek lehet hogy oda vannak mert az alját szét kaptam kimostam így ha fèlig töltöm meg akkor nem.folyik
De annyit elöljáróban hogy kezd tetszeni ez az Rta szerelgetès. Nagyon sokáig csak cserèlgettem a kazánokat…ezzel azért olcsóbb jóval! Pláne hogy van egy tekercs huzalom is valami ga28 talán? Na de mivel ez elég régi cucc így alkatrész se nagyon van hozzá.Konkretan palástot nem találtam,mert csak ez az egy van ami rajta van.Elkèpzelhető hogy más tank palástja jó lehet rá?
Esetleg valami hasonló vattázást … de ez is csak tipp
Loptam @Orbit76 től
Nem tudod megéri e vele hosszabb távon foglalkozni …ezt neked kell tudni … de ahogy olvaslak elég sok sebből vérzik a történet. Lehet új állná a helyét
Kiteritettem elemjeire. Hajlok én is egy új irányába de talán kisèretezni ez is jó lesz.Idegen nekem mèg ez a műfaj.De köszönöm a segítségeket.
Most kimosom az egészet így ahogy van aztán össze állitom.Fura nekem hogy ha teljesen tele töltöm akkor ömlik belőle alul a lè ha fèlig akkor még por száraz
Szia.
10 év alatt nem fordult meg nálad rta ?
Én beneveznék egy újra inkább e helyett.
Üdv.Nem. mind mind ami volt az mind porlasztós…kezdve az aspire bdc bvc aztán a vaporesso aztán zeus X az elaf de mindegyikbe porlasztót cserèlgettem. Ez a világ nekem teljesen új de tetszik és ahogy fentebb a írtam tervezem hogy legyen egy új rta…csak azt nem tudom mit érdemes?
Gondolom akkor nagyon nem vagy képben mostanság mi a jó,vagy esetleg mennyivel olcsóbb egy rta újratekerése vattázása.
Talált.Egyáltalán nem.Sosem olvastam erről mivel nem volt és a környezetem is olyan hogy inkább analóg cigi vagy iqos mint a vape…
Bár hazudnèk ha azt mondanám hogy egyáltalán nem tekertem mert kazánokat rengeteget újítottam fel az aspire bvc-ket . Egyszer kétszer a vaporesso veco plushoz is meg csináltam csak aztán az idő még egyéb bajok miatt nem volt rá időm. De tanácsokat szívesen fogadok
Ha egy bvc-t meg tudtál tekerni,akkor egy rta sem okozhat gondot majd.
Kis gyakorlással 10-15 perc alatt megtekersz egy huzalt,bevattázod szèpítgeted,ès kèsz is az èpítès.
Aromától függ,hogy ezt milyen gyakran kell megcsinálnod.
Erre már rájöttem mivel most is bajlódok a windforce cuccal.Annyit el is értem vele hogy ha félig töltöm akkor nem folyik már.
Gyakorlatilag bármilyen aromát használok az pusztán 1-2% ban van keverve. A Zeusz így bírta több mint egy hónapig. Hasznalnám is csak az vele a gondom hogy a mod ami van viszonylag könnyű hozzá képest és nagyon hamar borul így volt olyan hogy hetente cserèlgettem a palástokat
Akár egy jobb minősègű klónnál már tele is töltheted a tankot,akkor sem fog folyni.
Egy két példát mondj légyszi mert én ebben aztán tényleg hülye vagyok annyi lenne a lényeg hogy modot nem akarok venni jó nekem ez a geekvape solo
Ha Dl a cèl, akkor nem èn vagyok az embered.
Olvasgathatsz is a kedvelt rta topicokban, illetve a ki.mivel gőzöl és társaiban is látszanak a kedvencek.
Jó keresője is van a Vaperinának
Oké köszi. Bár gőzöm sincs mi az a Dl de megyek keresni.Köszönöm mindenkinek