Fumytech windforce rta folyik alul

10 éve ? :thinking:
Zeus az dl (nagy drip tip=810)
Hamar merül a modod vele.
Mennyi a kereted egy rta-ra ?

6 kedvelés

Direct Lung. Egyből tüdőre, szó szerint a tankon keresztül vesszük a levegőt. Nagyobb levegőzés, kisebb ellenállás (ohm), nagyobb gőz jellemzi.

6 kedvelés

Solo DL RTA
Blaze Solo ez van nekem …nagyon szeretem …
Dovpo Blotto
Dead Rabbit Solo
Dvarw DL klón

Hirtelen ezek jutottak eszembe

6 kedvelés

Ha nem félsz a levegőtől, akkor ez a barátod lesz, amennyiben valóban kell a DL/ double coil.
Geekvape Z RDA:

7 kedvelés

Szerintem itt az elejétől kell mindent kezdeni … 10 év ide vagy oda … :heart: Szerintem itt a közösségben minden segítséget igyekszik mindenki megadni …

Ugye a legfontosabb ,hogy tudjuk melyik vape vonal a te utad

Nagy testes gőzők egyből tüdőre… Az általad bemutatott tankokból ki indulva én ezt látom … ez a DL

A másik vonal a szűk kevés gőz minnèl kevesebb levegő… Ez az MTL

Ezek után tudunk segíteni ,hogy egy értékelhető és használható tankot vegyél a mod-od tetejére… Annyit jól latsz ,hogy egy egy akus modra egy single tekerés lenne ideális …

7 kedvelés

Van a bazárban- ha tényleg a DL a kitaposni való út- egy THC RTA. Nem nagy befektetés anyagilag, nem mellesleg az oldal támogatása is a pakliban lesz. :wink: :saluting_face:

9 kedvelés

Èn momentán nagyon komàlom idestova lassan majd 4 ève van nekem èn kostolosnak hasznàlom :grin:

UI;:grin:ezzel lehet terelgetni a bàrànyfelhőket​:grin::grin: izvisszaadàs meg viszont :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

9 kedvelés

Jó reggelt.Köszönöm mindenkinek. Meglesem a bazárban az említett tankot mindenképpen. Rda ha jól sejtem az ilyen csöpögtetős cucc nekem az nem begyere mert melóba hordanám magammal és nem biztos hogy a gore jó néven vennè ha az asztalom mellet ülnék egész nap :sweat_smile:
Így igen inkább DL bár furán használom mert fèlig dl fèlig mtl.
Az meg hogy előről kezdeni valamit.Nèzzètek ha úgy vesszük 4x kezdtem újra az életem legutóbb nem is olyan régen sajnos tehát…

9 kedvelés

Nálam akkor van használatban ha tényleg valami nagyon vastag, hatalmas gőz a célom. Úgymond teljesen elzárva használom és akkor kiváló ízeket tapasztalok-hozok ki belőle. :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Semmi sem hangzik furán :joy: … Nálam az MTL úgy veszett el ,hogy képtelen vagyok már úgy beszívni a gőzt, mint a normál cigarettát tehát előbb be a szájba és onnan le a tüdőbe … itt már minden megy a tüdőbe … viszont mostanság nagyon bejön hogy igazából MTL Setuppal … Magas ellenállás …alacsony Watt de DL beszívas … finom hideg ízletes kevés gőz így… Hívjuk ezt RDL nek talán :joy: csak ,hogy egy újabb rövidítéssel zavarjalak össze :joy:

kérdés… Álltalában mennyi watton hajtot a meglévő kazánjaid ?
Ha nem vagy full DL akkor lehet inkább olyan MTL kazánt kellene nézni amin nagyon tágra lehet a levegőt engedni ,de ha kell vissza lehet húzni egy tágabb MTL-re

Ha valaki tud ilyet sztm dobja be ide

5 kedvelés

12 kedvelés

Ezzel lehetne próbát tenni, szerelhető MTL-re is.
Nekem van, szuperül teljesít nálam.

Mondjuk itten pontosan nincsen. :fearful:

7 kedvelés

Ez is vegyes építhetőségű:https://vapesourcing.com/vandy-vape-requiem-rta.html
Kapható még ha jól csalódok. :wink: :saluting_face:

6 kedvelés

Igen ez még kapható akár SM-en is van kicsit olcsóbban

5 kedvelés

Jesszus :sweat_smile:bocs meló van aztán csak ide pillanatok. 20-30 watton használom altalában a módot.Kozbe keresgettem én is ehhez mit szóltok?

7 kedvelés

Ha ez tetszik, akkor ezt vedd. :wink:
De, sajnos magyarba nem szállítanak.(tapasztalat) :sob:

6 kedvelés

Mellé lőni ezzel sem fogsz … Felső levegőzés … negyed fordulatos felső feltöltés … Sokan szeretik :heart:
Fényéveket fogsz előre lépni vele …

7 kedvelés

Árulják még pár shopban … Maximum kicsit drágábban …

6 kedvelés

Ha van türelem kivárni 20 nap szállítás időt

Akkor regisztráció után 17,78 dolcsiért vehető SM -rol is az 7k + a postaköltség

Ha nincs akkor a Liquidhall-on 17 K + postaköltség

Azért ez szignifikáns különbség

6 kedvelés

Na azért csak haza értem végre :pray::pray: nem volt olyan gy egyszerű nap ez… mindjárt neki esek rendelni aztán beszámolok hogy mi sikerült…btw 70/30 alapot használok 3mg de már érzem hogy szorítani kell lefele mert sok.Vattám az van pilot vape.Remelem ez megteszi

5 kedvelés