Nekem a mostani mtl tankkal még kicsit veszekedős a kapcsolat szeretnék már egy igazi felhasználóbarát példányt és akkor talán elhagyhatom a dl-t
Én szeretem a tömény telt ízes gőzöket pont ezt hianyolom az mtl-ből.(még)
De a macera is ott van a pici műszerész kezecskéim (vassiparos mancsok).
Szokni és tanulni kell a fortejokat még.
Dl ben és mesh-el egyszerűbb a szitu.
De a pici huzal és a 2-2.5 magra tekerésnél szakad a cérna.
De egyszer úgy is jó lesz!
Belejössz majd ha sokat gyakorlod ugyanaz csak kissebb
Remélem hogy tényleg belejövök majd.
Kezdésnek egy Merlin mtl rta-t szereztem de most kerül egy expromizer v5.
Csak hogy érezzem a tankok közt a különbségeket.
De szerintem jó lesz ez az mtl vonal.
Ha mégsem maradok szűk dl-en.
Én ezt szoktam használni bár nekem nem nagy a kezem meg az ujjaim de szerintem azoknak is jól jöhet, talán sok macerától megkímél
Van ilyenem is de a legtuttibb nekem a jól bevált fúrószár. Ez a kisebb gond.
Inkább a lefogatásnál vannak a gondok és a finom bánásmód borzolja az idegeim.
Egy dl tekeréshez képest ez felér egy szív műtéttel nekem.
Ha ez menni fog már gond nélkül akkor utána vállalhatsz szív műtétet is
Én azóta mindegyik mesh kazánomat így használom szigorúan, és tökéletesen működik, csak ajánlani tudom!
Sziasztok újra!
Nézelődtem azóta webshopok után, meg termék review-kat. Cigbestről (cigbest.com) rendelt már valaki? Nyertem a pörgetőn 50% off-ot. De elvileg csak EU Direct logós termékekre érvényes. Ez mit jelent? Nem találtam semmi leírást róla konkrétan sehol. ÁFA itt még rájön, ha rendelsz?
Ahol kis eu zászló van a sarokban, azt jelenti eu raktárból jön, ezért nincs se áfa se vám.
Sejtettem, köszi.
1 bejegyzést új témára osztott fel: Vaporesso Gen S + Pyro V4 vélemények, tanácsok
Sziasztok!
Végül ezek mellett döntttem:
Szerintem elég jó döntés volt. Szerintetek?
A szalonnás vatta helyett én más vettem volna…illetve 6mg? Nem tudom, lehet az lórúgás lesz dl-ben…
Az a tank nem lesz nagy arra a modra?
30 mm széles, rámegy a nyuszi.
Töltő + 2akku
Töltő van. Akku meg… nem sokat mozgok, de majd beszerzek még egy garnitúrát. Kíváncsi leszek, meddig bírják majd.
Töltő:
https://www.hestore.hu/prod_10039706.html
Más:
https://vape42.hu/termek/coil_master_coiling_kit_v4.html
Ezt használja valaki? Azt írják az oldalon, hohgy a fused huzalokkal már nem bír el, viszon a neten úgy olvastam, hogy igen és a képen is így látszik.
Nekem van.
Első hét: kis bizbasszal lassan próbálod feltekerni a húzalt.
Harmadik hét: már kézzel csavarod rá a kis rudra, amihez már a tartókát sem veszed elő.
Elbír ez mindent, fogod a huzalt és kézzel felcsapod rá, az a feltekerő segéd még a szálhuzalhoz is agyvérzés kábé. Egyik kezzeddel odafogod a huzalt a rúd széléhez a másikkal meg szép feszesen feltekered. Annyi haszna van, hogy kapsz szépen feliratozott rudacskákat, és nem a csavarhúzókat kell keresgélni állandóan.
Hmmm. Hát az értékelései mást sugallnak, meg a review videók is a YT-on, amiket néztem.
Amúgy igen, kényelmes vok.