Sziasztok ma meg csináltam életem első építését mindent úgy csináltam ahogy meg van írva a nagy könyvben de semmi íze semmi gőz csak a homlokom horpad mi lehet a baj? A coil előre le volt tekerte nekem akitől vettem küldött jopár tekerést
Szia!A tekerésről is csínálhatnál képet oldalról segítene…Ja és a mod az micsoda?Hogy hívják,mi neve típusa?
Amit alkottál arra vagyok kiváncsi!!!
Szia! Én akkor jártam így ezzel a tankkal ha nagyon sok vatta ment bele. Akkor éreztem homlok horpasztónak és akkor voltak az ízek is nagyon tompák. Amikor húztad be a vattát nagyon szorult a tekerésben?
Amit még meg lehetne próbálni hogy nem nyomod össze a tekerést hanem széthúzod
Igen szorult benne a vatta
Ízitás volt mielőtt behúztad a vattát?
Igen szépen középről izzott kicsiket nyomtam és aztán a vattát is be áztattam
Ha nagyon nehezen lehetett behúzni, akkor lehet meg kellene próbálnod egy kicsit kevesebbel.
Akkor ahogy Tádi írta tömör a vatta a tekerésbe…
Az tudható, hanyas átmérővel rendelkezik a tekerés?
A homlokhorpasztásról az jutott eszembe, hogy a tekerés vattástúl teljesen kitölti a kazánt és így alsó szellőzöktől a lég útja csak baromi szüken jutt el a driptipig. Kisebb átmérőjű tekercs kevesebb vattát kér, nagyobb lesz a szellőzés.
Hátha!
2.5 és most csinaltam egy ujjat szét húztam picit a coilt vattat is jóval kevesebbet tettem bele de semmi változás
A belsö afc nyitva van??
Igen teljesen és majdnem 2mm-t hagytam is a coil és a levegő nyilas között
Tiszta szét szedtem meg néztem
A külsö afc gyűrűnél is minden rendben? Lyukak át játhatók fújj bele…
Hát én mindent meg próbáltam 5x építettem újra mindig picit máshogy swhogysem jó szóval kuka marad a porlasztós tank