Nézd meg a videót…ne engedd el…kitartás…
Szia! Még egyetlen dolgot megnezhetnel! A 2 szélén a vatta leér a levesbe? És fesüld meg picit a vattát egy csipesszel nekem ez segített! Ugyazez volt velem is, nagyon lekellett ritkitanom a vattát.
A chimney (kémény) részén keresztül lehet látni? Nincs-e eldugulva a driptip?
Jogos nem a gyári drip tip
Nekem is 2.5 magon van a tekerés, alsó levegőzésnél az 5 lyukból a 2 legkisebb van nyitva. Szépen duruzsol
Nincs ilyen tankom, de mintha a te képeden, le se érne a vatta!
@Robertino_daf nem neked akartam írni, hanem a poszt készítőjének!
Ha megnézed az ő képét még a vályat alat se látni a vattát!
Én tennék egy próbát tekerés nélkül át szívható-e a tank.Ha igen akkor a tekerést kell gyakorolni…nem ismerem a modot nem tilthat le?Egy másik modon is próbálni kéne…Nem feladni segitünk!!!
Huhu szerintem sikerült köszönöm a sok segítséget A vattázásom volt a hiba rövidre vágtam mindig és sztm én már túlságosan meg is ritkitottam még azért nem tökéletes de a hétvégén lehet gyakorolni bőven
Látszik,hogy nem volt Gtx-edÉn felismertem
A Profi az Profi…
Szia! Nagy égésterű kazánnál nem biztos, hogy jól muzsikál az 1.2 ohmnál nagyobb tekerés. Próbáld meg Ni 80 28Ga huzal 2,5 magra 5menet vatta érjen majdnem az aljáig. Nálam az Ares ezzel a setuppal duruzsolt a legjobban. Ettől függetlenül nem lesz egy íz kazán!
Hát igen a gtx one gyári porlasztós kazanja sokkal jobb ízt ad mint az Ares és nagyobbakat is kell be szívni hogy érezzek valamit
Nekem is van egy Ares 2 én nagyon ritkítom a vattát kanthal a1 huzal tól meg is ne is várj többet szerintem nagyon sokat kibíró huzal de ízben nem jó . Az enyém parádézik jó ízek:)
Hátránya ni80 hogy sűrűn fogod építeni mert nem olyan strapa bíró. De valamit valamiért
Szerintem én maradok a porlasztónál egyszerű és nagyszerű Ezt meg tekergetem potyára semmi íze
Fentebb írtam hogy szerintem mi a baj én a kanthal huzalt ki is vágtaam a szemétbe Én egy ni 80 as huzalnak adnék még egy esélyt :)Amúgy ez huzal nagyon vastag is a tankhoz .Ami a dobozban van . 26 ga ami inkább dl mint mtl
Ha nem gond, megirod milyen fajta vatta van itt benne?
Huh fogalmam sincs kaptam a tank mellé a coil az 28 ga ss316
En is erre gondoltam,ha mar minden trukk meg volt probalva.Lehet valami “lassu” vatta van benne,kanthal helyett meg mondjuk nickelt neki.