Újabb tank érkezett a 9-es vágányra
szép gyűjtemény na én ehez képest le vagyok maradva
Kiváló címválasztás, szép gyűjtemény
Hát tényleg csak gyűjtemény, mert most 2 darabot használok belőle, 5 darabot még el sem mostam
Lehet majd tartok egy vérengzést egyszer, igaz még van 5 lyuk a tartóban.
Hajrá, hajrá, húzzál bele!
Valami frankó tartó kéne nekem is. Mondjuk van ez a tök jópofa Kizoku mágneses, de nem kapok hozzá utánpótlást. Mert ugye azt képzeltem, hogy 6db elég lesz a többi úgyis a modokon fog lakni. Csak akkor még nem gondoltam… áh, hagyjuk is
Én valami frankó dobozon gondolkodtam, amiben a nem használt modok, tankok esetleg felújításhoz a cuccok elférnek, aztán elkezdtem méregetni…ide nem doboz kell, hanem bőrönd.
Láttunk már egy pár csodát,amibe minden IS belefér és személyreszabottan neked csinálják
A következő tervem, ha már nagyon unatkozni fogok (soha), hogy akarok mindenféléket barkácsolni fából, oda pont beleillik egy ilyen projekt. Aztán megnéztem a gépek árait, nos ez sem holnap lesz, jólvanazúgy a pócon.
Valami fa ládát el tudnék képzelni, ami mint egy szárszámos láda kinyításkor 3 felé jön szét, itt a tankok, ott a modok, ilyesmi.
Én tegnapelőtt nyitottam új polcot a mindenféle dobozoknak, mert hát megtartom őket, ki tudja, esetleg mégis eladom valamelyiket, legyen kifogástalan
Neked meg inkább egy külön szobát javasolnék bőrönd helyett Ne kelljen má 2x gondolkodnod
Nekem van padlásom, úgy 70 m2, szerinted?
Ideiglenes megoldásnak az is jó
Lehet, mert még ki sem próbáltam ezeket
Írom máris a címet,ha gondolod
Engem azok a nagyon csúcsos felhőkarcolók izgatnak, hogy milyen lehet
Na jólvanmostmár gyerekek, ez itt nem az új adok-veszek!
Aki ilyen provokatív képet tesz fel, az viselje a következényeket
Ez itt hónapok kemény ízzadsággal gép előtt eltöltött munkája, tudjátok mennyi kellett ezekhez kattintani az egérrel?
Rendelesenkent 5 kattintás?