Szép napot “bűntársak”!
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy honnan tudok rendelni eredeti Dvarw cl-t? Megpróbáltam a német, francia oldalakat, de egyik sem szállít magyarba, legalábbis az általam felleltek.
Akarok egyet, mert kell nekem, meg még olyanom nincs!
Előre is hála!
“bűntársak” ![]()
Valamelyik olasz shopban csak van és szállít ide is ![]()
google keresőbe írd be: Dvarw mtl cl € …és köpi ki az olasz boltokat
Ne hidd azt, hogy olyan egyszerű most Eredeti Dvarwot venni!!
Próbáltam,hiába mondtam a nevem,még nekem se volt ![]()
Nem hiába, a legjobbak!!
Nehéz beszerezni!!
Sajnos igen, hiába próbálom a neved is “bedobni”, úgy sem találni/kapható.
Mindenesetre, köszönöm a segítő szándékot, tippeket!
Úgy néz ki, kénytelen leszek kihasználni a foglalkozásom adta előnyöket és mindenhol nyitott szemmel járni, amerre megfordulok.
Nemrég láttam az "arckönyv"oldalon egy eladót ha jól emlékszem ![]()
Ezzel csak egyetérteni tudok. ![]()
Igen, tényleg, én is láttam!!
Szervusz Tibor ! Szervusztok !
Nem szeretnék megbántani senkit ! Sajnos a dvarw tankok , nem a legjobbak, vannak sokkal jobb tankok nem túlárazva…
Mondom úgy, hogy nekem is van három dvarw tankom, és szépen pihennek is ahogyan kell. Peace ! ![]()
Nálam is csak néha kerül elő, mert van.
És még nem szorul elléggé???
Szervusz Ispy !
Én már elő sem veszem, kár a lekvár bele, 10 slukk és íz nuku … ![]()
Szevasz Atis!! Hát tudod kinek a pap, kinek a papné!! Én nagyon szeretem és megmondom őszintén bármelyik tankomtól előbb válnék meg mint a Dvarwtól!!
Ha eladó lesz ,szóljál!! ![]()
Rendben van, megengedem Neked !
Mindenkinek egyéni szíve joga , hogy mit tart jónak. De engedtessen meg , hogy MTL tank 0.25 kanthal huzallal 10 slukk azt vége ? Más tankból meg hozza az elvártat ?
Megint bele tapintottál, Ez sem lesz eladva egyiksem. ![]()
Nyilván, ha írod te ezt érzed!! Mástól is hallottam már!! Én NI30 2,5 mag 5menet a 7 szériás Dvarwból a második tartáj Blendfeelt szívom és tökéletesen adja az ízeket!! Nekem!!
Teljes mértékben örülök, hogy Neked bevált, ízes gőzöket vele…
Én meg inkább nélküle… ![]()
Hát ez a vape már csak ilyen!!
Én csak desszert és desszert dohányt használok, olyan mehhh, a levegőzését és th-t szeretem, az łz viszont sokkal összemosottabb. Meg gyümire is jó, ha olyan kedvem van.