Szép napot “bűntársak”!
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy honnan tudok rendelni eredeti Dvarw cl-t? Megpróbáltam a német, francia oldalakat, de egyik sem szállít magyarba, legalábbis az általam felleltek.
Akarok egyet, mert kell nekem, meg még olyanom nincs!
Előre is hála!
“bűntársak”
Valamelyik olasz shopban csak van és szállít ide is
google keresőbe írd be: Dvarw mtl cl € …és köpi ki az olasz boltokat
Ne hidd azt, hogy olyan egyszerű most Eredeti Dvarwot venni!!
Próbáltam,hiába mondtam a nevem,még nekem se volt
Nem hiába, a legjobbak!! Nehéz beszerezni!!
Sajnos igen, hiába próbálom a neved is “bedobni”, úgy sem találni/kapható.
Mindenesetre, köszönöm a segítő szándékot, tippeket!
Úgy néz ki, kénytelen leszek kihasználni a foglalkozásom adta előnyöket és mindenhol nyitott szemmel járni, amerre megfordulok.
Nemrég láttam az "arckönyv"oldalon egy eladót ha jól emlékszem
Ezzel csak egyetérteni tudok.
Igen, tényleg, én is láttam!!
Szervusz Tibor ! Szervusztok !
Nem szeretnék megbántani senkit ! Sajnos a dvarw tankok , nem a legjobbak, vannak sokkal jobb tankok nem túlárazva… Mondom úgy, hogy nekem is van három dvarw tankom, és szépen pihennek is ahogyan kell. Peace !
Nálam is csak néha kerül elő, mert van.
És még nem szorul elléggé???
Szervusz Ispy !
Én már elő sem veszem, kár a lekvár bele, 10 slukk és íz nuku …
Szevasz Atis!! Hát tudod kinek a pap, kinek a papné!! Én nagyon szeretem és megmondom őszintén bármelyik tankomtól előbb válnék meg mint a Dvarwtól!!
Ha eladó lesz ,szóljál!!
Rendben van, megengedem Neked ! Mindenkinek egyéni szíve joga , hogy mit tart jónak. De engedtessen meg , hogy MTL tank 0.25 kanthal huzallal 10 slukk azt vége ? Más tankból meg hozza az elvártat ?
Megint bele tapintottál, Ez sem lesz eladva egyiksem.
Nyilván, ha írod te ezt érzed!! Mástól is hallottam már!! Én NI30 2,5 mag 5menet a 7 szériás Dvarwból a második tartáj Blendfeelt szívom és tökéletesen adja az ízeket!! Nekem!!
Teljes mértékben örülök, hogy Neked bevált, ízes gőzöket vele… Én meg inkább nélküle…
Hát ez a vape már csak ilyen!!
Én csak desszert és desszert dohányt használok, olyan mehhh, a levegőzését és th-t szeretem, az łz viszont sokkal összemosottabb. Meg gyümire is jó, ha olyan kedvem van.