Dvarw cl eredeti

Szép napot “bűntársak”!
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy honnan tudok rendelni eredeti Dvarw cl-t? Megpróbáltam a német, francia oldalakat, de egyik sem szállít magyarba, legalábbis az általam felleltek.
Akarok egyet, mert kell nekem, meg még olyanom nincs!
Előre is hála!

5 kedvelés

“bűntársak” :grin:
Valamelyik olasz shopban csak van és szállít ide is :thinking:
google keresőbe írd be: Dvarw mtl cl € …és köpi ki az olasz boltokat

6 kedvelés

Ne hidd azt, hogy olyan egyszerű most Eredeti Dvarwot venni!!

6 kedvelés

Próbáltam,hiába mondtam a nevem,még nekem se volt :grin:

7 kedvelés

Nem hiába, a legjobbak!! :grin: Nehéz beszerezni!!

6 kedvelés

Sajnos igen, hiába próbálom a neved is “bedobni”, úgy sem találni/kapható.
Mindenesetre, köszönöm a segítő szándékot, tippeket!
Úgy néz ki, kénytelen leszek kihasználni a foglalkozásom adta előnyöket és mindenhol nyitott szemmel járni, amerre megfordulok.

6 kedvelés

Nemrég láttam az "arckönyv"oldalon egy eladót ha jól emlékszem :smiling_face:

5 kedvelés

Ezzel csak egyetérteni tudok. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Igen, tényleg, én is láttam!!

4 kedvelés

Szervusz Tibor ! Szervusztok !

Nem szeretnék megbántani senkit ! Sajnos a dvarw tankok , nem a legjobbak, vannak sokkal jobb tankok nem túlárazva… :wink: Mondom úgy, hogy nekem is van három dvarw tankom, és szépen pihennek is ahogyan kell. Peace ! :hugs:

6 kedvelés

Nálam is csak néha kerül elő, mert van.

6 kedvelés

És még nem szorul elléggé???

4 kedvelés

Szervusz Ispy !

Én már elő sem veszem, kár a lekvár bele, 10 slukk és íz nuku … :grin:

6 kedvelés

Szevasz Atis!! Hát tudod kinek a pap, kinek a papné!! Én nagyon szeretem és megmondom őszintén bármelyik tankomtól előbb válnék meg mint a Dvarwtól!!

8 kedvelés

Ha eladó lesz ,szóljál!! :blush:

7 kedvelés

Rendben van, megengedem Neked ! :blush: Mindenkinek egyéni szíve joga , hogy mit tart jónak. De engedtessen meg , hogy MTL tank 0.25 kanthal huzallal 10 slukk azt vége ? Más tankból meg hozza az elvártat ?
Megint bele tapintottál, Ez sem lesz eladva egyiksem. :wink:

6 kedvelés

Nyilván, ha írod te ezt érzed!! Mástól is hallottam már!! Én NI30 2,5 mag 5menet a 7 szériás Dvarwból a második tartáj Blendfeelt szívom és tökéletesen adja az ízeket!! Nekem!!

8 kedvelés

Teljes mértékben örülök, hogy Neked bevált, ízes gőzöket vele… :hugs: Én meg inkább nélküle… :grin:

7 kedvelés

Hát ez a vape már csak ilyen!!

6 kedvelés

Én csak desszert és desszert dohányt használok, olyan mehhh, a levegőzését és th-t szeretem, az łz viszont sokkal összemosottabb. Meg gyümire is jó, ha olyan kedvem van.

8 kedvelés