De ez nem PIROS! Nézzél má fel a Gandalfra. Azoknak csak RED van, és más semmi.
Ezt túrtam már tegnap az Interneten órákig. Mindenhol a red nélküli kapható, de az én folyadékom színe is halvány pirosas.
olyat nem gyárt a gyár…
az nem usa mix…valami saját kreálmány lehet.
Ezért akartam visszaküldeni. Különben eszembe sem jutott volna. De ha a Gandalfék kotyvasztották akkor igyák is meg.
Ennyi…jogos…
Nem tudom mit küldtek vagy kevertél de ennek ilyennek kellene lennie :
A MUJI mellette sem fehér,de ez tutira nem rózsaszin ez június 02.-i keverés
akkor csak el csomizták…mondjuk gyárba nem találtam…
Mindegyik piros?
Csak halványan. Bekeverve már nem látszik rajta. De: Megszagoltattam az asszonnyal, azt mondja égett PVC szaga van. Az az egy biztos, hogy még soha semmilyen aromám nem volt ilyen intenzív büdös. M -type ba beleszagolsz, csak halványan fenyő, esetleg makk, érlelés után még szelídül az íze. A Heisenberg illata sokkal gyengébb, pedig az bekeverve mindent kiüt. Ez ráadásul még büdös is, de nagyon. Mint egy több napos döglött patkány.
Háát ha nem jó beszélj velük…én kidobnám ha büdős…
Feri ! Ha küldesz egy címet privátban,nagyon szivesen küldök neked az én kevert redemből is !!!
Vagy akármelyik kevert löttyömből !
Kotyvasztottuk? Kedves Ferenc!
Semmit nem kotyvasztunk és kikérjük magunknak ezt a lejárató kampányt. Ugyan nincs nálunk hivatalosan ízgarancia, mégis felajánlottuk Önnek a termék visszafizetését, vagy azt is mondtuk, hogy megtarthatja és jóváírunk Önnek 1500Ftot, amit levásárolhat.
És de, létezik US red. Nem USA mix!!! US Red!
Üdvözlettel: Gandalf Liquid
Na de miért van égett pvc szaga?
Hát ezt már sajnos nem tudjuk megmondani. Másnak még nem volt vele problémája, az ízlés szubjektív dolog. Mi például a mojito-t nem tudjuk elszívni, más meg imádja.
Feri ne izgulj, ahányszor én már mellé nyúltam…üdv a klubban.
Majd @Zolika le teszteli…
A próbababa…hagyj copjon ő.
Küld el ,majd én megírom mi az a polivinilclorid
Nagy igazság, ezért nem lehet aromát ajánlani, szvsz.
Akkor elnézést. Belenyúltam, mert nem kellett volna az ismeretlenből mindjárt hármat rendelni. Eggyel még csakcsak elbajlódok, vagy félreteszem.
Továbbá szeretnénk szépen megkérni, hogyha bármi gondja van, nekünk jelezze először. Amint látja munkaidőn kívül is foglalkoztunk a problémával. Ön ma este 6 után írt, amire mi kb 1 óra elteltével válaszoltunk is Önnek.