Exceed D19 modra másfajta tank

Sziasztok!

Van egy Exceed D19-es modom és szeretnék érdeklődni, hogy ki milyen fajta tankokat csavar(t) át rá? DL-re és MTL-re is érdekelnek tippek. Sajna a gyári 1.2 Ohmos állítólag MTL és a másik 0.5 Ohmos állítólag DL porlasztó leginkább csak füstöt ad és ízt nem :smiley: kiváncsi lennék, hogy miképpen lehet feldobni ezt a kis fain modot.

Ahogy nézem ez egy 1500 mAh es kis akumlátoros kezdő szett 19 mm es 510 és platformmal .

Őszinte leszek… Szerintem kár pénzt költeni egy újabb kazánra erre a készülékre.

Amennyiben gőz van ,de íz nincs az általában inkább Liquid probléma .

6 kedvelés

Most két liquidem van itthon 60/40-be (VG/PG) kevert Headshot Fearless és Noble Psycho Solo.
Ismerősöm egyel komolyabb gépébe ezek a liquidek nem csak füstöt, de bomba ízt adnak. Kicsit kezdem úgy érezni, hogy az 1.2 Ohmos MTL porlasztó nem nagyon bírja a kiképzést, mert annak egyre inkább csak égett íze van. Kivettem a porlasztót, megnéztem és gyönyörű hófehér kívül, belül mindenhol.
Lehet én rontottam el valamit, lehet még várni kell a liquidekkel egy kicsit (gyümis liquidek, kb 2-3 napot vártam az érleléssel.).

Találtam itt a Vaperinán néhány topicot ahol ajánlgatták ezt a kezdő modot, mert rárakható több dolog is, de konkrétumot nem találtam.

Szívesen költenék rá, mert csípem ezt a kis kompaktságát. Irodában dolgozok, tehát az sem feltétlen zavar, ha gyorsabban merülne tőle, mert bármikor tudom tölteni.

2 kedvelés

Szia!
A porlasztót beáztatod liquiddel?
A kèpeken látszik a vattás rèsz,azokba a kis lyukacskákba csepegtess liquidet.
Nagyjából 10 perc után megszívja magát a vatta.
A tankot megtöltöd,ès használat előtt èrdemes nèhányat beleszívni,mèg mielőtt megnyomod a tűz gombot.

6 kedvelés

Szia!
Az a helyzet,hogy a 19 mm-es átmérő,eléggé beszűkíti a lehetőségeket.Konkrétan én nem is tudnék mondani porlasztós tankot.A Vaporesso GTX tank az egyetlen ami eszembe jut,de azt szerintem külön nem árulják,csak kit-ben.Építős kazánokból van pár lehetőség azért:
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/reconstructible/15259-atomiseur-trinity-mtl-rta.html?queryID=e78bf0d63bbc35176f6e3269e0b01668&search_query=Trinity

8 kedvelés

Csak azèrt csodálkozom a dolgon,mert annak idejèn egy ilyen D19-es szettel kezdtem a vaper pályafutásomat.Kipróbáltam ízbajnok,gőzbajnok,
Illetve egyensúly liquidekkel is.Egyik esetben sem èreztem,hogy nem lenne jó az ízvisszaadása.
1.2-es porlasztókkal jó ideig használtam,de aztán beszippantott az rta-k világa. :slightly_smiling_face:
Ami mèg különös számomra,hogy a kèrdező ugyanazt a liquidet, másik tankban jobbnak ítèli meg.(Feltève,ha az nem egy Rta). :slightly_smiling_face:
Erre a modra nem érdemes rta-t tenni.Van egy tűzgomb,ami a ki-be kapcsolást is szolgálja,és ennyi.

7 kedvelés

Igen-igen. Beáztattam őket, egy 5 percet vártam velük és éles menet előtt egy 5-10 vak slukkot is szívtam beléjük!

5 kedvelés

Köszönöm szépen, meglesem ezeket!

4 kedvelés

Lehet én rontottam el valamit… veszek még egy-egy doboz porlasztót és lehet adok neki még esélyt esetleg másfajta liquidekkel - más keverési arányban. Én is sok jót hallottam erről a készülékről és sokan mondták, hogy ár-érték arányban amit tud ez a kis kütyü mind íz, mind gőz formában az egy belépő kategóriához képest kb top.
A 2ml-es tankot egy kicsit kicsinek vélem mostmár így használat közbe :smiley: gondoltam beszerzek hozzá egy D22-es tankot amit a Cuboid Liteval dobtak ki, de sehol nem találtam… :frowning: aztán ha már más tank akkor gondoltam felteszem a kérdést, hogy mennyire bonyolult ráswappelni egy másik gyártó tankját másféle porlasztókkal.

3 kedvelés

Ha mégis az rta-lesz a vállasztás a By-Ka L 19 mm nagyon jó íz visszaadású kazán!!

7 kedvelés

Szervusz @dnlZebra !

“hogy mennyire bonyolult ráswappelni egy másik gyártó tankját másféle porlasztókkal.”

Ahogy nézem 510 menettel csatlakozik ez is a modokhoz, szóval nagyon egyszerű lesz. Csak 19 milliméter feletti tankokkal úgy fog kinézni mint egy víztorony… :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Csak a saját véleményem.
Nem tudom érdemes e erre tenni egy rta t?! Én is porlasztós kit-tel kezdtem, gtx one-al. Aztán jött az ihlet és vettem rta-t. A leggagyibb önálló, cserélhető akksis mod is jobb volt hozzá mint szegény gtx one. Nagyon szerettem, kézreállt, állítható volt a Watt, de mégse volt az igazi.
A tiéden ráadásul nem is állítható a teljesítmény, szóval beállítja arra mi szerinte ideális.
Helyedben rtat nem vennék rá.
Oké, tudom ez nem oldotta meg a problémád :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Évának van igaza rámegy bármi de szar lesz.Ezt modal együtt érdemes cserélni ez meg mehet tartalékba.

9 kedvelés

Ellenben ha rászán egy kis plusz pénzt, szétnéz adok-veszekben, van mod, RTA + ami kellhet még.
Tudom, ez sem oldotta meg a gondot, de szvsz az lesz a “vége” a story-nak. :saluting_face:

8 kedvelés

A levegőzöt mennyire nyitod ki?
A másik ami eszembe jutott, hogy a 60vgs liquid ilyen poris tankoknál inkább dlhez való, az pedig nem az 1.2es pori.
Szerintem

6 kedvelés

Szia Attila!

Köszönöm! Az, hogy víztorony az annyira nem zavar :smiley: A legelső vapem egy Smok V8 volt amire hamar rávarázsoltam az 5ml-es palástot… az is úgy nézett ki, mint egy víztorony! Csak aztán visszaálltam a sima cigire és most nemrég döntöttem úgy, hogy belevágok újra.

4 kedvelés

Jó,hogy megkérdezted.Nálam,amikor az ovális rész is nyitva volt,akkor halványabbak voltak az ízek, persze jó sok levegővel.Ha jól emlékszem,három levegőző lyuk volt nyitva,amikor használtam.

6 kedvelés

Köszönöm szépen a hozzászólást. Hosszútávú tervek között egyértelműen egy rta a cél, de ameddig nem tanulom meg a vapelés csínyját-bínját, addig nem merek belevágni a full rta-s modokba :smiley: az még kicsit sok… akksi, mod, tank, stb. Ezek a porlasztós kütyük meg faék egyszerűek - gondoltam én. :rofl:

3 kedvelés

Az mtl-es porlasztónál a három pöttyöt + egy kicsi “nagyrést” adtam neki. A dl-t azt full nyitva használom.

3 kedvelés

Sokkal nem nehezebb coil-t tekerni, mint porlasztót cserélni. :wink:

9 kedvelés