Van egy Exceed D19-es modom és szeretnék érdeklődni, hogy ki milyen fajta tankokat csavar(t) át rá? DL-re és MTL-re is érdekelnek tippek. Sajna a gyári 1.2 Ohmos állítólag MTL és a másik 0.5 Ohmos állítólag DLporlasztó leginkább csak füstöt ad és ízt nem kiváncsi lennék, hogy miképpen lehet feldobni ezt a kis fain modot.
Most két liquidem van itthon 60/40-be (VG/PG) kevert Headshot Fearless és Noble Psycho Solo.
Ismerősöm egyel komolyabb gépébe ezek a liquidek nem csak füstöt, de bomba ízt adnak. Kicsit kezdem úgy érezni, hogy az 1.2 Ohmos MTLporlasztó nem nagyon bírja a kiképzést, mert annak egyre inkább csak égett íze van. Kivettem a porlasztót, megnéztem és gyönyörű hófehér kívül, belül mindenhol.
Lehet én rontottam el valamit, lehet még várni kell a liquidekkel egy kicsit (gyümis liquidek, kb 2-3 napot vártam az érleléssel.).
Találtam itt a Vaperinán néhány topicot ahol ajánlgatták ezt a kezdő modot, mert rárakható több dolog is, de konkrétumot nem találtam.
Szívesen költenék rá, mert csípem ezt a kis kompaktságát. Irodában dolgozok, tehát az sem feltétlen zavar, ha gyorsabban merülne tőle, mert bármikor tudom tölteni.
Szia!
A porlasztót beáztatod liquiddel?
A kèpeken látszik a vattás rèsz,azokba a kis lyukacskákba csepegtess liquidet.
Nagyjából 10 perc után megszívja magát a vatta.
A tankot megtöltöd,ès használat előtt èrdemes nèhányat beleszívni,mèg mielőtt megnyomod a tűz gombot.
Csak azèrt csodálkozom a dolgon,mert annak idejèn egy ilyen D19-es szettel kezdtem a vaper pályafutásomat.Kipróbáltam ízbajnok,gőzbajnok,
Illetve egyensúly liquidekkel is.Egyik esetben sem èreztem,hogy nem lenne jó az ízvisszaadása.
1.2-es porlasztókkal jó ideig használtam,de aztán beszippantott az rta-k világa.
Ami mèg különös számomra,hogy a kèrdező ugyanazt a liquidet, másik tankban jobbnak ítèli meg.(Feltève,ha az nem egy Rta).
Erre a modra nem érdemes rta-t tenni.Van egy tűzgomb,ami a ki-be kapcsolást is szolgálja,és ennyi.
Lehet én rontottam el valamit… veszek még egy-egy doboz porlasztót és lehet adok neki még esélyt esetleg másfajta liquidekkel - más keverési arányban. Én is sok jót hallottam erről a készülékről és sokan mondták, hogy ár-érték arányban amit tud ez a kis kütyü mind íz, mind gőz formában az egy belépő kategóriához képest kb top.
A 2ml-es tankot egy kicsit kicsinek vélem mostmár így használat közbe gondoltam beszerzek hozzá egy D22-es tankot amit a Cuboid Liteval dobtak ki, de sehol nem találtam… aztán ha már más tank akkor gondoltam felteszem a kérdést, hogy mennyire bonyolult ráswappelni egy másik gyártó tankját másféle porlasztókkal.
“hogy mennyire bonyolult ráswappelni egy másik gyártó tankját másféle porlasztókkal.”
Ahogy nézem 510 menettel csatlakozik ez is a modokhoz, szóval nagyon egyszerű lesz. Csak 19 milliméter feletti tankokkal úgy fog kinézni mint egy víztorony…
Csak a saját véleményem.
Nem tudom érdemes e erre tenni egy rta t?! Én is porlasztós kit-tel kezdtem, gtx one-al. Aztán jött az ihlet és vettem rta-t. A leggagyibb önálló, cserélhető akksis mod is jobb volt hozzá mint szegény gtx one. Nagyon szerettem, kézreállt, állítható volt a Watt, de mégse volt az igazi.
A tiéden ráadásul nem is állítható a teljesítmény, szóval beállítja arra mi szerinte ideális.
Helyedben rtat nem vennék rá.
Oké, tudom ez nem oldotta meg a problémád
Ellenben ha rászán egy kis plusz pénzt, szétnéz adok-veszekben, van mod, RTA + ami kellhet még.
Tudom, ez sem oldotta meg a gondot, de szvsz az lesz a “vége” a story-nak.
A levegőzöt mennyire nyitod ki?
A másik ami eszembe jutott, hogy a 60vgs liquid ilyen poris tankoknál inkább dlhez való, az pedig nem az 1.2es pori.
Szerintem
Köszönöm! Az, hogy víztorony az annyira nem zavar A legelső vapem egy Smok V8 volt amire hamar rávarázsoltam az 5ml-es palástot… az is úgy nézett ki, mint egy víztorony! Csak aztán visszaálltam a sima cigire és most nemrég döntöttem úgy, hogy belevágok újra.
Jó,hogy megkérdezted.Nálam,amikor az ovális rész is nyitva volt,akkor halványabbak voltak az ízek, persze jó sok levegővel.Ha jól emlékszem,három levegőző lyuk volt nyitva,amikor használtam.
Köszönöm szépen a hozzászólást. Hosszútávú tervek között egyértelműen egy rta a cél, de ameddig nem tanulom meg a vapelés csínyját-bínját, addig nem merek belevágni a full rta-s modokba az még kicsit sok… akksi, mod, tank, stb. Ezek a porlasztós kütyük meg faék egyszerűek - gondoltam én.