Van egy OBS Cuba szettem amihez ma jött meg az ùj porlasztó. Össze raktam,be áztatam kb fél órát . De nincs ìz ,vagyis van de minimális , tank szèt új porlasztó, feltölt áztat . Másik liqvid ,helyzet ugyan az . Most a tank két èvet állt tele liqvidel ùgy kaptam a szettet,lehet ki kéne dobni az egész tartályt ès venni rá másikat?
Szia .
Ha ezek 50-50-es bekevert folyadékok,akkor annak kellene hogy legyen íze,mert kész liquid.
Milyen teljesítményen hajtod a milyen porlasztót ez is fontos lenne hogy segíteni tudjunk
Akkor ott valami árulás van …
Kazánt ne dobd ki csak forró vízben áztasd ,esetleg kis jarral,vagy citromlével pár órát ha tiszta akkor fogkefés subidubi,utána próbáld a porikkal.
Szia. A porlasztóban lévő huzal anyagát lehet tudni? Mert a kanthal huzalok lemaradnak ízben az SS-el szemben. Illetve még annyit próbálj meg, hogy ráteszed a Cube-on lévő tankot a másikra, ha ott van íz, akkor a mod lesz bibis.
Nem úgy értem. A porlasztóban lévő fűtőszál milyen anyagból van? Azt fel kell tüntessék a webshop oldalán. Csak azért kérdezem, mert minden anyagból gyártanak már fűtőszálat, SS, kanthal, titánium, Ni80, nikkel, és ha mondjun kanthal-t vettél, az nem lesz olyan ízes. De ha mondjuk titánt vagy nikkelt vettél, azokat csak TC-ben lehet használni, ezért nem is tudjuk jár e ízvesztéssel, ha powerben hajtod. Ez csak ezért lényeges. De ettől függetlenül próbáld a tankot a másik moddal is meghajtani.
Ja hogy ja ,aha ezt a dolgot még nem is tudtam .Örültem ,hogy egyáltalán kaptam hozzá porlasztót,az is egy kihívás volt . Meg is keresem mit bírtam megint bevásárolni