Sőt! Egyáltalán nem nehezebb. Talán 2 perccel több időt vesz igénybe, cserébe viszont azonnal használható és személyre szabható
Még sokan mai napig tanuljuk mi is.
Hiszen, kockázat nélkül nincs győzelem ahogy Sir Edmund Percival Hillary mondta anno.
Egy kezdőben sok a bizonytalanság nem fog időt és pénzt kezdésnek ráfordítani.
Porlasztós tankkal nem nagyon fogod megtanulni mondjuk tanulni való nem nagyon van rajta A későbbiekben sem. Ki kell tapasztalni, hogy neked mi jön be. Porlasztóson max annyit tudsz “tanulni”, hogy neked az mtl vagy a dl adja inkább az élményt. Ha ez a tanulás, akkor oké
Na akkor viszont kérdezek másikat.
Kb 2-4 héten belül tervezek kimenni Párkányba. Körbenézek az összes vapeshopba.
Jól bevált rta tippek esetleg? addig még elkalandozok a D19-el (meg jó lesz ez tarcsiba.)
De, mint ahogy most is, itt felteheti a kérdéseket.
Erre jó ez a Vaperina…De ugye megmondjuk mi a jó:mondjuk egy Dani és egy ByKa na mire oda elér,hogy tényleg ennyi pénzt rá tesz…bizonytalan és hiába mondjuk a 10szerese lesz elköltve mire az ajánlott kombó a kezébe lesz.
Elsőre mindenkinek “elrettentő” az összeg, amibe kerül az egész.
Másodjára: akkor nemis olcsóbb, mint a cigi!?
Pedig ha tudnák. Még mindig sokan érdeklődnek, ha látják a készüléket a kezemben.
Ez leginkább pénztárca kérdése . Nagyon széles a választék ..
Nem mindenki olyan mint mi…van aki elvan a “pálcikákkal,meg a cserélhetős bigyókkal”
Nekünk ez más…
Először valami “használt” cuccot céloznék meg a helyedben. Nem nagy bukó ha nem felel meg az elvárásoknak.
Egy fél éves cigire elköltött pénzből rengeteg vape vásárolható.
Ez abszolút így van … Dohányos haveroknak szoktam mondani ,hogy ha minden hónapban veszek valami kütyüt akkor sem kerül annyiba mint az ő dohányzásuk
Ez így van!De ha valakinek nem sikerül az átállás,akkor viszont a vape cuccokra költött pènzt bukja.
A változástól fél mindenki.
Aki cigarettázik,az nem hisz benne hogy ugyan olyan lehet,aki porlasztózik az a tekeréstől fél
Én bezzeg semmitől
Így van . Főleg amíg az ember az útját keresi .
Szervusz János !
Ezzel egyet is tudok érteni meg nem is … Szóval én 30 év kemény dohányzás után egyik napról a másikra elhagytam(tuk) én és a párom is, az analóg cigarettát, ez csak elhatározás kérdése és akarat…
Szerintem nézz körül itt a bazárban is. @Vaperina_Kinga szívesen segít szerintem, ha bármelyikről kérdésed van.. Ismeri mind ami fent van.
Konkrét tankot én nem ajánlok, mert az valószínűleg költség kereten kívül lenne első tanknak amit én ajánlani tudnék.
“Kemény vagyok, de legalább igazságtalan!”
Meg tudnám mondani olykor a véleményemet,de inkább kimegyek a szobából a gép elől lenyugtatni magam