Sziasztok! Van három hete egy Joyetech Exceed D 19-esem.Ma jött el az ideje a porlasztó cserének.Vettem is egyet,annak rendje módja szerint előáztattam,összeszereltem viszont ,iszonyat rossz utóíze van minden slukknak.Mindent úgy csinálok ahogy eddig,a leves is a bevált fajta.Mi lehet a gond.Arra gondoltam a dohányboltban vett porlasztó, valami kínai gagyi lehet.Elég ha a szűrő más anyagú,mint mondjuk a gyáriban.
Igen, valószínűleg.Holnap veszek egy másikat,máshol.Remélem az már jó lesz.
Illetve ne egyessével vedd, jó tanács, legyen mindig 5+ darab kéznél, de az se baj, ha 10+
Igen, tudom.Csak előbb találni kéne egy helyet, ahonnan lehet normálisat venni vagy rendelni.Mondjuk a Joyetech porlasztókra ahogy olvasgatom ,sokan panaszkodnak.
Szerintem ez jó bele:
Délelőtt megrendeled és általában másnap nálad van, lehet utánvéttel is fizetni.
Egyébként meg ja, a joyetech konkrétan szar, nekem ego aio-m volt, és volt, hogy 2-3 pori ment a kukába rövid időn belül.
Egy ilyen után áttértem építésre, azóta már más gondjaim vannak
Gondolom:) Én kezdő vagyok,analögról jöttem át.Gondoltam veszek egy kezdő gépet.Az elmúlt három hétben jól is működött.Remélem az új porlasztóval helyrejön.Én is továbblépek majd,de egyenlőre tanulom.
Szia!
Érdemes lehet szerintem megpróbálni a következőt.
Átmenetileg menj lejjebb a teljesítménnyel. Bár a porlasztóban levő (hát igen néha rosszabb minőségű vatta) először átázik, és kicsit később “törik be” (ekkortól működik teljesen normálisan). Nekem csökkent a rossz íz, később vissza tudtam menni az üzemi hőmérsékletre. Volt Exceed tankom, ez nekem bevált.
Igazad lehet,most gőzöltem,és már enyhébb ez a rossz íz.Viszont azt nem értem,hogy az első porlasztónál,miért nem volt ilyen gond .Szerintem kifogtam egy selejtet.Köszi a tanácsot.
Hello,el kell keserítselek, mindegyik porlasztót kínában gyártanak hozzá, több tízezres adagokban, gondolhatod miylen minőségellenőrzés mellett. Lesznek ilyen egyből beégősek köztük. Pár hónapig használtam,nálam a dohányos liquidekkel 2-3 napot,gyümölcsössel kb 7 napot bírtak.
Innét rendeltem főleg porlasztót:
Szia,na az frankó.Elmentem ma, vettem ötöt,kicseréltem a rosszat most ez jó:) Nekem három hetet bírt,amit a géphez kaptam,erre kíváncsi leszek.Nem is akarom ezt csak legfeljebb az éven használni,kezdőnek vettem.Később veszek egy rendes cuccot.Sima dohány ízűt használok,18-as nikotinnal.Ez egész jó.
Hello
Én is Joyetech-el kezdtem még anno kezdőként,volt hogy kibírt 1-hetet is de sokszor volt hogy 1 napot sem bírt ki. Amint teheted térj át építésre mert így anyagilag se jársz túl jól,nem beszélve a sok bosszúságrol.
Szintén, ego aio és szintén ezek a tapasztalatok.
A kinai utángyártott szokta ezt produkálni!
Csak eredetit szabad venni!
CSAK Joyetech-es EREDETIT!!!
Asszony pajtinál, Ego Aio a mai napig pereg, de valamiért nála 3-4-hét a max, ízromlás nélkül! Elképesztő!
Na jó nem is sok leves megy el neki.
Hát én jártam úgy, hogy a mutyiboltban megvettem az origin joyetechet, aztán 3-ból 2 szinte azonnal kuka volt. Persze ez még hajadon koromban volt, szóval lehet csak én bénáztam vele, kitudja.
Érdekes amit írtok,a porlasztóval kapcsolatban.
Nálam az 1.2 Ohmos két hétig simán bírja.
Eddig 16 db-ból egy kuka,az is csak azért mert az új moddal **kicsit **túltóltam a teljesítmény beállítást, az rögtön el is füstölt.
Aliról rendeltem eddig,illetve amit Tomi belinkelt,onnan is.
Az Ego Aio porija,az persze más,ott nekem is voltak gyakran problémáim.