Vaporesso GTX Tank 18

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a tárgyban említett tankkal?
Milyen az íz visszaadása gyümölcsös illetve dohányos ízeknél?
Hány slukkot bír egy coil?
Vennétek ilyet egyáltalán vagy inkább mást ajánlanátok?
Olyan MTL tankot szeretnék venni amiben az íz szinte berobban a szádban más MTL tankhoz képest.
UI: Jelenleg Alberich II-t használok, kellene mellé valami cserélhető coilos, nem RTA-s.

2 kedvelés

Szia!
Nem ajánlok semmit, csak megjegyzem, ha építősre váltasz, ott a tekeréssel/keveréssel lehet játszadozni, hogy ízes legyen.
A porlasztó élettartama nagyban függ a használt liquidtől. Van olyan leves, ami durván kokszol, van ami meg alig…

5 kedvelés

Az íz visszaadás teljesen jó a Vaporesso-nál mindkét említett esetben.(anno az elején volt a márkából)

Nehéz megmondani, függ a használat mértékétől, a liquidtől, watt-tól, stb.

6 kedvelés

50/50 esetén akkor elmondható általánosan hogy amelyik liquidnél 10%os keverés az ajánlott, érdemesebb inkább 15%-ra bekeverni?

3 kedvelés

Általánosítok a coil-ok jó íz viszavadasúak vaporesso egyike ezen márkáknak .

az élettartamát sok tényező befolyásolja.

1. Ping és Pong polgártárs hányadik műszakot húzza ép a gyárban.
  2. Esetleg egy másik gyár készíti hasonló kivitelben (gagyi)
  3. Mivel soron készül és kapszulázva csomagolják elképzelhető 5-ből 4 azzonal elfüstöl . :face_holding_back_tears:
  4. Max gyümivel tart sokáig abból is azzal ami nem kokszol .

Figyelmébe ajánlom a dwarv mtl rta-t . Nagyon gyorsan megtanulja az ember , hogy s mint . A klón kivitel olcsók, jók , sok alkatrész van hozzá .
Spórolsz vele ha azt veszed mert kb 5 db porlasztó 9-10k . Míg a törpe is annyiba van és annyiszor építed meg ahányszor csak akarod .

• Itt szerintem mindenkinek is van és tudnak segíteni.
8 kedvelés

Szia!

Ezzel mi a problèmád,talán nem találod megfelelőnek az
ízvisszaadását?

3 kedvelés

Coffe Mill gyártótól sour fruities aromát illetve a Big Mouthtól fruit strike aromákat használom.
Az utóbbi íze épp, hogy kijön, a másiknak kicsit műanyagos íze van. Hasonlítom mindezt egy Lost Vape ursa nano 2 (0.8 ohm) , xros mini 3 (1ohm) illetve egy nautilus 3s 0.7 mesh-hez képest.

3 kedvelés

Értem, akkor ezek szerint jobb ízek jöttek a podokból, mint az RTA-ból.

3 kedvelés

igen, illetve a nautilus tankbol, bár ott csak akkor ha mesh coilt használtam, bvc esetén romlott a minőség

4 kedvelés

Ha nem bánod, én még egy kicsit erőltetném ezt az RTA vonalat. Bár én szálhuzalt használok, de javasolnám valamilyen Clapton huzal kipróbálását az Alberich II-ben, hátha előhozná a Neked megfelelő ízeket.

4 kedvelés

Jelenleg ilyet használok bele:

4 kedvelés

Keress valahol ilyet, több fajta coil van benne.:

6 kedvelés

Szia ,ha mindenképp maradnál a porlasztós megoldásnál akkor ha MTL akkor én ezt ajánlanám

Az Ito porlasztók remekelnek ízvisszaadásban és nyilván Liquid függő ,de kifejezetten tartósak.

De ne add fel a saját építést… :heart:

5 kedvelés

De mindenképp 1 core-os-ok legyenek akkor?

3 kedvelés

Köszönöm szépen a tippet és a bátorítást is.
Egyébként ennek mi az oka, hogy többen az építést preferálják?
A rászánt idő mint hobby és olcsóság mellett?

5 kedvelés

Ez szerintem sok tényezős dolog .. mondom ezt úgy hogy majdnem 5 évet csak pod-ot használtam ..

Nyilván igen tekinthetjük a folyamatot egy hobbinak , a saját kezünk gyümölcse tud plusz ízt adni .

Rengeteg féle huzal és vatta van és ezek egyvelege számtalan variációban használható ezzel igazából teljesen egyénre szabható a vépelés !

1-1 porlasztó csak 1 ízre használható, míg egy RTA-bam egy vatta cserével már jöhet is a következő íz .

Természetesen a saját tekerés lényegesen olcsóbb ,mint meg venni a porlasztót .

Nincs függés attól ,hogy vajon meddig lehet kapni porlasztót az adott pod-hoz . Mert vagy megszűnik a gyártás vagy módosítanak rajta .. vagy csak megszűnik a beszerzési forrás .

Hirtelen ennyi jutott eszembe

7 kedvelés

Szerintem igen. :saluting_face:

6 kedvelés

infinity GIF

3 kedvelés

Amióta az rta-használom megszüntek a váratlan folyásból adódó kellemetlen érzés :rofl: . Nem félek , hogy be ég bármikor vagy ez az utolsó porlasztóm és még nincs itt az új csomag .

10 kedvelés

“Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.” :grimacing: :rofl: :saluting_face:

8 kedvelés