Azt nem tudom, de mindenki azt mondja, hogy kicsi benne minden és vaksi vagyok
Még 1-2mmel szélesebb is mint a Kayfun deckje
Viszont ott én tényleg nem láttam az eredetinek az értelmét, sőt még a DNAs clonenak sem (de ez egyéni) a Dicodes BF-60 itt van a fiókban de még nem vettem rá magam.
Mert itt úgy is ha eredeti ha clone , csak az alap marad a többit úgy is újra építed,
az alap meg tényleg tökéletes
Tisztelettel
De szépek!
Aki esetleg nem tudná miről beszélünk:
Az utolsó bekezdést idézném:
“Igaz, a testreszabásnak van bizonyos költsége, ami megduplázhatja, sőt néha háromszorosára is növelheti egy Billet Box értékét. Ez a testreszabási lehetőség azonban lehetővé teszi, hogy egyedi beállításokon és ízlése szerint szórakozzon. A Billet Box tulajdonosokat, akárcsak a Harley-Davidson tulajdonosokat, mindenekelőtt az egyedi doboz öröme motiválja. Az egyetlen korlát a költségek mellett a kreativitásod. Szóval érezd jól magad és légy kreatív.”
Tisztelettel
@AgentBlasko bocsáss meg hogy szét offoltuk a topikot
Tisztelettel
Szia, üdv köztünk
Erős dohányos voltam én is, 12mg-os keverékkel jöttem át, de az éjjel nappal a számban volt
Ha a desszerteket szereted akkor én inkább egy th-s rta-t javasolnék ( brüncit nem, az egy hepciás ribi) mert az bizony eszi a porlasztókat. Anyum podját a kék villamos fél éves érleléssel kb pár slukk után beégette, ráadásul azért a porlasztózás elég drága is.
A porlasztózást én csak az átszokás idejére javasoltam, mert valóban drágàbb megoldás. Utána persze tovább lehet lépni.
Lehet, hogy még mindig a büdösbagót szívnàm, ha mindjárt az elején tekerésekkel, stb.-vel kellett volna bajlódnom. Elszívtam volna egy doboz Szofit, míg megépítem jóra a cuccot. Mondjuk akkor még semmiből nem volt ekkora vàlaszték.
Igy van. En is ezert gondoltam kezdesnek egy podot. Aztan az is lehet az is eleg. Nem mindenki szereti a nagy gepeket vagy eppen az epitgetest. Egyen valogatja. Sok ismerosom csak podozik.
Így van
Pl. a nejem is Ö még Nanot sem akarta, ő azt mondja neki elég a Wenax S-C.
és az ízzel is így van neki csak a Ragnarok kell.
Tisztelettel
Ó nyugodtan én ezekből tanulok sokat. Jegyzetelek
Wenax egy jo dolog. Tavaly nyaron en is hasznaltam motorozashoz. Most fiam nyuzza.
Szia!
Ha nagyon nagyon biztos vagy benne hogy váltani szeretnél, és ez a mód neked bevállik akkor szerintem nyugodtan vehetsz “alkatrészes” Rta kazánt és egy külön modot.
Itt viszont egy kicsit több odafigyelés szükséges mint egyéb készülékeknél. Viszont elegendő oda figyeléssel és utána járással nem lesz gond.
Ha elolvasod a fórumon fellelhető Tudástarat abból meg tudod mire kell figyelni, es mit-hogyan kell csinálni.
Ha viszont egyenlőre csak próbát szeretnél tenni vele, sokkal inkább kedvezőbb lehet egy pod.
Itt nem kell “vacakolnod” a legtöbb faék egyszerű, és nagyon-nagyon kezdő es pénztárca barát.
Itt esetleg ajánlanám ez egyik melós nagy kedvencem, az Aspire Vilter Pro-t!
Tulajdonképpen át szokáshoz ez az egyik legjobb szerintem. Persze ez az en véleményem.
A “szivoka” (driptip) helyére beraksz egy filtert, ami tulajdonképpen egy heets szűrő dohány nélkül, kilyukasztva, és szerinten ezzel tudsz a legközelebb érni a rendes cigi érzéshez.
Ezen nem kell semmit bütykölnöd, állítanod, csak bele rakod a lötyit és szivod.
Kazánok viszont nagyon szubjektívek.
Az hogy mindenkinek bejöjjön egy fajta, az eszméletlen ritka. (Ok tudom, bájkaa) Erre a legjobb példa a Brunhilda.
Olcsóbb és nekem bevállt kazánok:
-Steamcrave Aromamizer Classic Mtl Rta
-Yachtvape Pandora V2 Mtl Rta
A zeus tankokat nem ajánlanám.
Egyrészről te mtl készüléket próbáltál ha jól értem, azaz szájból tüdőzted le a gőzt. Mint a rendes ciginél.
A két zeus leginkább Dl illetve Rdl porlasztók kaphatóak, amik egyből tüdőre szívással működnek.
Illetve ezeknek a fenntarthatósága messze többe kerül mint egy építős kazáné.
Bykabol folyik a liquid vagy mi történt a moddal?
árnyék…
Oké! Nem rosszból kérdeztem, csak ránagyítva is olyan mintha… Kár lenne a modért
jaja én is rá repültem…
Szia, üdv itt
Szerény véleményem szerint - vagyis én ezt csinálnám mai fejjel - fogd azt a pénzt amit egy hónapban cigire költenél. Határozd el Magad, vegyél egy Ursa Nano (esetleg Pro) podot valamelyik “magyar” webshopról, üres podfejet, pár porlasztót, meg hozzá aromákat, flaskát, fecskendőt (Liquidcity, Liquidhall pl kitűnő shopok).
Nikotint az aromamesterről, PG és VG alapot a floravitáról.
Ezen felül - a mai dohány árak mellett - ha jól matekoztam fejben, még mindig marad pénzed egy modra akksira töltőre és egy rta-ra, huzalra vattáta. Vagy ha túlment a keret, majd egy hónap múlva.
De ha merész vagy, és a cimbid támogat építés segítséggel, a pod akár el is hagyható, így minőségibb lehet a mod+rta kombó. A pod jó dolog, de nem fog olyat adni szerintem, mint amit próbáltál.
Félreértés ne essék nem akarok zsebben turkálni vagy megmondani mit csinálj
Én vettem egy Eleaf istick power 2 kitet, mod+tank. A tank számomra szar ízeket produkált. El is ment kicsit a kedvem, pár hónapra letettem.
Utána vettem egy Nautilus 3 (porlasztós) tankot. Na az ízre gőzre klaffolt, de 3 hónap után arra jöttem rá, a porlasztózás drága móka. Cigihez képest persze még mindig nem, de rta-hoz képest abszolút. Meg aztán itt is bíztatott sok jó arc, így lett meg az első rta-m, amit 4-5 alkalom alatt sikerült szuperre építenem, szintén az itteni jó arc emberek segítségével
Szóval en azt mondom, hajrá, vágj bele!
Segítség lesz mindenhonnan
Szia! Redglobe pont azt írta le az előbb, amit én is szerettem volna, így nem ismétlem meg (nagyon ). Egy podba fektess be egyrészt (fent írták melyik a jó), de ne túl sokat, hiszen a barátod úgyis fog segíteni az építésben - így tehát vegyél építős szettet is. Egy-két - segítséggel kontrollált - építés után Meglátod majd, hogy mennyire egyszerű is, és úgy is azt használod majd, nem a podot.
Viszont:
1.) ne szégyelld a nic utáni vágyat, kezdj bátran a lehető legnagyobb nic-tartalommal. Régen az átszokásnál a 36mg volt ajánlott, ami ma már illegális a szabályozások miatt… Ha soknak találod (enyhe szédülés), akkor még mindig higíthatod. A túlhigított nikotinos likvidet viszont (a legális forrásokból) már nem tudod jelentősen erősebbre venni…
2.) vegyél magadnak dohányos aromákat, mert az édes-gyümölcsös leveket nem tudod majd egész nap szívni. Egyrészt csömöröd lehet tőle, másrészt, mi dohányosok azért évekig olyasmit szívtunk, ami (valljuk be) nem volt jó ízű. Ha valami nagyon finom levet pöfékelsz, nem fogja visszaadni a dohányzás fanyar ízét - azaz jó eséllyel nem lesz kielégítő számodra a kezdetekben. De ne félj: a dohányos aromák legtöbbje is ízesített, így az is sokkal jobb lesz, mint az analóg. Persze vehetsz brutál dohányosokat is, amik valóban hasonlítanak a megszokotthoz. Nekem van pl. olyan, ami kb olyan ízű, mintha vasúti talpfát pöfékelnél. Fura, de néha mégis jól esik ) Persze úgy is fogsz másfajtákat is venni, meg a barátodtól kóstolóra kapni, így majd kialakítod a magad választékát. Most a legfontosabb az, hogy átszokj erre! A többi majd alakul.
Én, ha a mostani ismereteimmel lennék kezdő, a fentiek szerint járnék el. Vennék egy-két olyan tankot (azért többet, mert akkor különféle ízeket váltogathatsz a kedved szerint, nem kell megvárnod, hogy leürüljön az egy tankod - de ez még ráér Neked, mert arra ott lesz a pod!), amit könnyű építeni, és az ajánlások szerint jó ízeket ad (volt itt feljebb bőven tipp ilyenekre). A többi pénzem kizárólag az ízlésemnek megfelelő aromák keresésébe fektetném. Mert nézd csak: 2016-óta vettem rengeteg készüléket, tankot, de (mivel szinte mind) ajánlások szerint vettem egyik sem ad a másiknál jelentősen többet, így tehát felesleges pénzkidobás volt valahol…