Mik azok a Liquid márkák amik szerintetek igazán magas minőségűek? Nyilvan ahany ember annyi fajtára esküszik de vannak márkák amire a többség azt mondja hogy “na az egy top shelf márka”?
Húha
Inkább úgy fussunk neki milyen ízviágot kedvelsz?
Mert ez innentől csak rajtad múlik.
Tisztelettel
Vanília, dohány, őszi gyümölcsök, karamell, kávé az ilyen nagyon tutti frutti habos citrusos gyümölcsöket annyira nem kedvelem, de ez nem azt jelenti hogy nem próbálnám ki őket
Ezt próbáltam ki és valami szenzációs volt nem hittem volna hogy ez az iparág képes ilyen kifinomult és gazdag liquidet előállítani
Pontos linket tudsz küldeni?
Tisztelettel
Ilyet rakott bele a haverom amikor próbáltam a vape-et
Nem néz ki vatta barát cuccnak, ha ilyen ízeket keresel, lehet nem a prolasztó lesz a jó írány.
Ha ez az íz bejött akkor én a helyedben nem gondolkoznék rajta
Viszont én ezt venném mert így azért gazdaságosabb:
Ebből ha 15%ban kevered kijön 200ml.
Tisztelettel
Hmm ha pl podot vásárolnék, milyen liquid típus vagy fajta, márka felelne meg? Van kifejezetten olyan ami pod barát és/vagy pl RTA barát?
Vanillia: GBC - Private reserve
KáVé: GBC - Little mountain
La tabacchia 4 pod. Ezekre keress. Dohanyos aromak. Kimondottan podhoz fejlesztettek.
Én nem variálok, ugyan azt az 50/50 % PG/VG és 12% nices szívom MTLben PODból, RTAból, RBAból.
Tisztelettel
En 70/30- at szivok mtl- ben is. Igaz a vege nem 70/30 az aroma es a nic miatt. De hivjuk igy.
Egy pár gondolat az RTAhoz.
Az a baj hogy az elején (is) az ember a kinézet alapján dönt.
Elfogadva azt hogy ez így néz ki, ez a “késztermék”.
Inkább dönt szubjektív indokok alapján mint objektív indokok alapján.
Én az utóbbi időben ezért (is)gondolkodom RBAban, mert ott dönthetsz
az alapján is hogy tényleg melyik a jó számodra, ott minden gyártónak kb. ugyan abba a méretbe kell beleférnie (Boro tank), utánna meg aztán úgy cifrázod ahogy akarod
Ez ugyan az a termék család.
Ilyet azért ne várj el egyenlőre egy RTAtól sem
Tisztelettel
Sajnos szerintem egy kezdo epitonek egy rba nagyon kicsi. Nem konnyen epitheto. Ez megint csak a sajat velemenyem.
Amugy szepek ezek az rba fejek.
Igen ezek kicsinek tűnnek, viszont pengén néznek ki
Minden relatív
Kb. mint a Kayfun deckje, nem mondom hogy nagy de hát valamit valamiért.
Viszont cserébe ezeknek a vattázása elronthatatlan
Tisztelettel
na pl ezért nincs nekem kayfunom :). Vaksi vagyok én már ahhoz, a dvarw-ot és a pandora-t is nagyítóval építem
Kayfunt nem nehez epiteni. Mer erdekes is lehet ha talalnek eredeti USA billetboxot.