Nagyon örülök hogy rátok találtam.
27 év dohányzás után napi 12-15 szálat szivok el.Gondoltam átt álok e cigire.Az egész úgy kezdödött hogy a lányom kapott a barátjától egy geekvape T200 nikotinmentes ananász liqviddel.Megmutatta és kipróbáltam.Hát megtetszett finom és jó.Jelenleg töltjük a cigit de áhh már unom.No meg egyre drágább is.
Olyan készüléket szeretnék ami reggel 5-este 21ig azért bírja szusszal.3 napja már csak olvasok de még mindig nagy a tudatlanságom.2 gyártót és 2 készüléket néztem ki:
Geekvape L200 Aegis Legend 3 KIT vagy a Voopoo drag 5. Mindenképp felültölthető és porlasztós gépet szeretnék.Ugy gondolom ha veszek + porlasztókat igy egyszerübb cserélnem mint huzalozni meg vattázni.
Inkább már az elején szeretnék jobb minőségű készüléket venni amivel kevesebb lesz a macera és 3-5 évet csak ki bír.Ha létezik ilyen.A beszerzés személyesen Párkány vagy Komárnóból lenne.Vagy mi a véleményetek esmokers.co ról.Vagy lehet akár netes is ami tuti jó és meg is érkezik a csomag aksival töltővel liqvidekel.Egyenlőre ugy gondoltam veszek készre kevert liqvidet csak a nikotint keljen hozzáadom.Napi 12-15 szál kék Hemiltont szivok el.Én ugy gondolom 6 nikotin erőség elég lesz.
Nem szeretnék mellényulni és azt se hogy valamit rámsozzanak.A helyesirási hibákért elnézést.
Mint 13 éve vaper, csak üdvözölni tudom a döntésed.
A készülékeket nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni, ezt majd a szakavatott kollégák itt megteszik, én 5 embert tereltem át az irodában az ecigire, mindegyik Ursa Nano podokat tol, cserélgetik havonta a podfejeket, teljesen meg vannak vele elégedve, így ez ízlés kérdése.
Viszont amire felhívnám a figyelmed, és sok kezdő vaper belefut a környezetemben. Kék cigire szerintem kezdd 9-es liquiddel, mert kevesellni fogod a nikotint, és visszakanyarodsz az analógra. Próbálj (ha már készre kevert liquideket veszel,) ne nikotin sósat, mert annak sokkal kisebb a torok hatása, ami szintén tényező analógról átálláskor. Illetve még egy fontos dolog. Értem, hogy ananász, jó is az, de legyen legalább egy dohányos liquid a szortimentben. (Ry4 tökéletes, és szinte minden márka kínálatban van) 27 évig gyötörted a szervezetedet a egy füstös dologgal, a gyümölcs nem fogja egyből kiütni, legyen egy backup dohányos liquid, legalább a reggeli kávé mellé.
Ezeket így 13 év távlatából-tapasztalatából írom. A többi már csak elhatározás kérdése.
Jó füstmentes vaper létet, zsíros gőzöket kívánok a jövőre nézve.
Szia ! Már az elhatározás is megér egy gratulációt ,hogy el akarod dobni a bűzrudat !
Teljes mértékben egyetértek @Arpee vépertárssal mindenben is ! Főleg a Nikotin mennyiségében ! Inkább legyen erősebb amiből később vissza lehet venni , mint sem jöjjön a sóvárgas.
Ursa nano-t használ a feleségem és én is használtam ursa podfejeket … Ízben és podfej tartósságban tényleg emelem kalapom .. Ami negatívum ,hogy nem egy reggel 5-21 ig termék .. akumlátor nem fogja kibírni és mivel csak 2.5 milis ezért nyilván jó párszor után kell tölteni .. ami nekem még nem tetszett benne ,hogy nehezen dektetálható a Liquid szint illetve ,hogy nagyon fent van a porlasztóban Liquid vatta nyilás … Biztos van neve szal tényleg sokszor kell után tölteni , mert hamar eléri a kritikus szintet … Úgy hogy amúgy meg van benne Liquid ..
Ennyit a Nano szerintem negatív oldaláról..
Amit emlitettél két mod-kit-et azok főleg DL gépek . Szóval elsőnek mindenképp azt kell eldönteni mit szeretnél … DL: egyből tüdőre nagy és sok gőz MTL : úgy szívód mint az analóg cigarettát.. elsőre szájba aztán onnan tüdőre .. itt kisebb a gőz.. teljesen más a két vonal ..
Tehát szerintem elsőre ez a legfontosabb kérdés ,ha ezt tudjuk akkor beszélünk a készülékekről
Az általad említett oldalt sajnos nem ismerem .
Finom Gőzöket és legyél üdvözlve itt a véperek közt
Az Ursa csak egy példa volt, inkább arra céloztam, hogy forma kontra funkció. Egy pod is bőven megteszi-vagy kettő az elején, amíg átszokik, és az korántsem annyira zsebbenyúlós sztori. (Több marad pl. liquidre… )
Helló! Üdv itt! A jobb felső sarokban találsz egy nagyító ikont. Kattints rá, írd be, hogy “kezdő” és olvass. Minden kérdésre megtalalod a választ. Ha nem, itt vagyunk és segítünk. Kellemes kikapcsolódást kívánok.
Persze ,hogy megteszi … Inkább egy pod mint egy rosszul megválasztott mod-d vagy egyből belenyúlni egy DL masinába . Ami szerintem azonnal teljesen használhatatlan arra ,hogy letegyék vele a cigit
Fején találtad a szöget! Egyszerűség, nagyszerűség. A világ összes pénzét bele lehet ölni ebbe… Annó én sem Provarival, meg Origen tankokkal kezdtem… 5 kollégából ugyanezen okok miatt szív 4 még mindig Laca féle (vapemaster) liquideket… Aztán majd ki hova növi ki magát…
Szia.
Üdv közöttünk.
Én 32 év analóg után tértem át jó pár éve úgyhogy meglehet csinálni.
Az is nagy előny ha kimész valamelyik boltba ha látod, kézbe tudod venni stb stb
Ha elmondod mit szeretnél biztos segíteni fognak
Sok sikert.
Kivéve, akit zavar a torok hatás, mint engem.
Ezt szerintem mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia a kezdeti, átszokási időszakban. Amennyiben valamiért nem lenne jó a 9-12mg (vagy még magasabb), az analógra visszaállás előtt mindenképp javaslom a nikotin sót is kipróbálni.
Kb. 6-7 éve volt egy elbukott próbálkozásom pont a nikotin miatt, sóvárgás folyamatosan megvolt mert erősebb (12-16mg) szabadbázis nikotintól már befulladtam, így végül maradtam az analógnál. Mostani, második próba már sokkal könnyebben ment egy 20mg-os nikotin só liquiddel (gyárilag készre kevert, ízesített), elhagytam az analógot (napi 1-1,5 doboz), és nem sokkal az átállás után már saját magamnak kevertem a lötyiket (úgy mint 6-7 éve de most nik.só boosterrel), jelenleg 4-5mg-os hybrid dózisnál járok, lépésekben csökkentettem.
Ízekben teljesen egyetértek, egy dohány jellegű íz is mindenképp jól jöhet kezdetben.
Azt elfelejtettem hogy 1 hete napi 1-2 szál cigit szívok.Nikotinell rágogumi melett.Igaz sokszor majd meg örülök de érzem hogy jobb.Régebben ugyanígy már 1 évre abbahagytam kb.Aztán jött egy házibuli.Ott újra rágyujtottam.Inkább a mozdulat hiányzik meg az hogy babráljak valamivel.
Igy van de 1 hete már próbálom abbahagyni.Teljes 0 nem megy.Napi 2 szál.Mind ezt ugy hogy a melóhelyen többiekkel én is megyek ki a dohányzóba az udvarra.Meg tudom állni hogy nem gyujtok rá.Mindig van nálam pár szál meg gyújtó is.
Szia!
Volt idő, mikor nekem a teljes 0 is ment. Igaz, két hétig nagyon kellemetlen elvonási tüneteim voltak, aztán már nem is nagyon gondoltam arra, hogy rágyújtsak.
Cserébe jöttek a pótcselekvések, rágógumi, csokoládé, cukorka és nagyon jó étvágy. Akkoriban fel is szaladt rám legalább 10 kg.
És fél év elteltével elegendő volt egyetlen szál cigaretta elszívása ahhoz, hogy teljesen visszaszokjak.
Én a 30 év analóg alatt egyszer 9 napig bírtan cigi nélkül!! Valamivel több mint 2 éve találkoztam előszőr a vape-vel! Az óta egy szál cigit sem, 12mg/ ml-rel álltam át ,minden nehézség nélkül, pedig napi 2 doboz töltött cigi ment!! Most 8-as nál vagyok!!
Ettől félek én is.De érzem hogy így jobb.Arról meg nem is beszélve hogy egy zsák pénz még így töltögetve is.Ketten a zaszonnyal 65-70e.ft.elfüstölünk.Nagyon nem jó meg drága is.