Bűnöztem Megérkezett életem első klónja.Ahhoz képest,hogy Aliexpressz,két hét alatt megjött.Akkor most remélem,hogy jó is lesz
Megérkezett életem első klónja.Ahhoz képest,hogy Aliexpressz,két hét alatt megjött.Akkor most remélem,hogy jó is lesz
Nekem a sima Skyline volt, eszméletlen ízeket hozott. Hasonló jókat ezzel is, használd megelégedéssel! 
(A kép a laptopon van, én meg telefonról, pedig akartam mutatni.  )
)
Köszi!Most,hogy a Bersim kimúlt,remélem ez jó lesz!
Szia! 
Megkérdezhetem,mi történt vele?
A chimney kilazult és kijött a tetejéből.Befogtam egy satuba,hogy beleszorítsam,de túlságosan összenyomtam.Kár érte,kiváló ügynök volt!
Sajnálom! 
Ezek szerint, már az eredetiek sem annyira megbízhatóak. 
Én is hibás vagyok szerintem.Ez volt az első RTA-ám,aztán kapott rendesen ,mire rájöttem,hogy merre hány méter 
Ismerős szituáció,nekem az első,igaz klón Bersimnél az egyik, coil-t rögzítő csavart sikerült hazavágnom.
Azt hittem,hogy izomból meg kell húzni. 
Én is sokszor úgy összehúztam,nehogy eresszen,hogy csak két fogóval bírtam széttekerni.Azt se bírtam kivárni,hogy kihűljön,ha valami gond volt a tekeréssel.Estem is neki azon melegében
Egy hét használat után,azt kell mondanom,hogy bevált a Skyline R klón.Kicsit levegősebb mint amire számítottam,ezért a 0,8-as AFC-vel használom,amivel számomra is megfelelően szűk.Mivel klón,azért volt egy-két kisebb kellemetlenség,de egyik sem vészes.Kifejezetten a kivonatos aromák miatt választottam,mert a feltöltött tankot is egy mozdulat szétkapni,és mehet a tekerés kicserélése.Az íze szuper,bár összetettebb aromákkal nem próbáltam.
A 230 eurós eredeti nem tudom,hogy mivel tudhat többet?Számomra ez az YFTK klón teljesen megfelel
Nekem is van anyag minőség sokkal jobb az eredetinek…ennyi..
Azt gondolom.Valószínű,hogy a te eredeti tankod két év múlva is hibátlan lesz,ez nem biztos Minden esetre jó kis konstrukció szerintem.
Minden esetre jó kis konstrukció szerintem.
Amúgy jó be fektetés ennek felfelé megy az ára…nem értem miért de ez van..