Eredeti & klón

Egyszer kétszer kapargatható de nem egy ökör ára a huzal…

4 kedvelés

Azt majd érzed, de nálam 8 volt eddig a max

4 kedvelés

Leves kérdése, ha kezd elmenni az íz, vagy van valami fura mellékíze, akkor az egészet kivágod és raksz be újat. Igazából azt mondanám, hogy desszert-dohány esetében 10ml és csere, de persze lusta vagyok így elmegy a duplája is. Sokszor az egész már brikett, de az íze még vállalható. Ki kell tapasztalni neked mi a határ.

9 kedvelés

Javaslom @Vaperina_Kinga írásait ha még így teljesen az elején vagy érdemes

4 kedvelés

Még így is jobbnak tűnik, mint cartridge esetében a 3ml. utáni csere, mert már homlokhorpasztó a használat és az ára 1.800Ft.

3 kedvelés

Az rtanak vannak előnyei és hátrányai, drága megvenni, főleg egy highendet, ki kell tapasztalni az építést, cserébe egy zacskó vatta és egy tekercs húzal 3 cartridge ára és elég fél-egy évig. Nekem kettő. :rofl:

Ja és örök élet meg egy nap.

7 kedvelés

Egyébként lehet nem egyből egy 200 eurós rtat kell venni, egy diplomat 80 eur, egyszerű szerkezet, nem lehet elrontani. Nem lebeszélni akarlak persze a skylineról…

4 kedvelés

Van különbség a szenesedésben az Mtl. max.12W. és 210 fok vagy a Dl. tudom is én, de kb. 40W. esetleg magasabb hő?

1 kedvelés

Gondolom puhatolózol még az utolsó hsz alapján.
Igen elég sok különbség van gőzben,teljesítményben,drip tipben,nik tartalomban .

4 kedvelés

A dicsérő leírások alapján kezdtem keresgélni a 999 Czk. emészthető, majd rájöttem, hogy az klón.