Egyszer kétszer kapargatható de nem egy ökör ára a huzal…
Azt majd érzed, de nálam 8 volt eddig a max
Leves kérdése, ha kezd elmenni az íz, vagy van valami fura mellékíze, akkor az egészet kivágod és raksz be újat. Igazából azt mondanám, hogy desszert-dohány esetében 10ml és csere, de persze lusta vagyok így elmegy a duplája is. Sokszor az egész már brikett, de az íze még vállalható. Ki kell tapasztalni neked mi a határ.
Javaslom @Vaperina_Kinga írásait ha még így teljesen az elején vagy érdemes
Még így is jobbnak tűnik, mint cartridge esetében a 3ml. utáni csere, mert már homlokhorpasztó a használat és az ára 1.800Ft.
Az rtanak vannak előnyei és hátrányai, drága megvenni, főleg egy highendet, ki kell tapasztalni az építést, cserébe egy zacskó vatta és egy tekercs húzal 3 cartridge ára és elég fél-egy évig. Nekem kettő.
Ja és örök élet meg egy nap.
Egyébként lehet nem egyből egy 200 eurós rtat kell venni, egy diplomat 80 eur, egyszerű szerkezet, nem lehet elrontani. Nem lebeszélni akarlak persze a skylineról…
Van különbség a szenesedésben az Mtl. max.12W. és 210 fok vagy a Dl. tudom is én, de kb. 40W. esetleg magasabb hő?
Gondolom puhatolózol még az utolsó hsz alapján.
Igen elég sok különbség van gőzben,teljesítményben,drip tipben,nik tartalomban .
A dicsérő leírások alapján kezdtem keresgélni a 999 Czk. emészthető, majd rájöttem, hogy az klón.