Sziasztok. Van egy Berserker v3. 6-os alappal kevertem a longfilleket, valamennyi th volt, az ízzel nem volt gond. Egy kicsit keveseltem a th-t ezért váltottam 12-es alapra. A következő tapasztalatom az hogy se a 6-os sem a 12-es alappal be kevert liquid-nek nincs th-ja. A tekerés próbáltam már lent, fent, össze nyomva, szét húzva (több típussal). A vattázást is próbáltam már 1000 féle képpen és semmi változás (több vattával is) Esetleg valaki?
Ugye nem nic-só került bele? Az mg-ra stimmel, de th-ja nem lesz.
Nem! Revolute 12-es.
Afc- t nem cseréltél?
Nem lett cserélve. 1.2-vel használom kezdetektől fogva.
Szia!
Másik tanknál sincs TH érzés?
Kanthal D higyj nekünk
melyik az a kanthal d mert már nem emlékszem erre
Van baj…
annyi minden van itt,hogy elvesztem már itt a sok ajánlásokbanpedig rémlik valami
Rémlik az a Rém popó bejárata.Vinnék neked holnap mert Nyiregyen leszek de,hogy azon belűl hol és meddig nem tudom…
dolgozom holnap 12 órában reggeltől este 6 ig oda vagyokde köszönöm neked,na de lehet @Zolika nak van hátha meg szán,hogy kipróbáljam majd
Van neki…
Adok neked kell th?
sejtettem én,hogy van neki,mi nincs neki?
persze akkor be th zok
szerintem ott más gond lesz amire rá kéne jönni…aztán mehet a +th
ezt most kivételesen komolyan írtam Szerintem a nic a gond…a revolute. Csak az volt az eltérés a még th-s feelinghez képest…akkor miért a huzalban vagy másban keresnénk a hibát. Ha ez igaz akkor akár 5D-s is lehet az a kanthal az sem fog segíteni.
Nos srácok az a harci helyzet, hogy 3x60ml dinner lady lett be keverve ( STRAWBERRY MACARON, BUBBLE TROUBLE, SWEET FUSION) a revolute 12-es alappal. Ebből egyedül a BUBBLE TROUBLE-nek van th-ja a másik kettőnek mintha 3-as alap lenne. Rázva volt szellőztetve nem. (liquid cityn a revolute nincs feltüntetve nic salt-nak)