Előfordulhat, hogy hibás pakkot kaptál kevés vagy nincs benne nic.
Az meglehet, mivel 100ml egy pakk és az előzőből maradt 20ml. Azt pont a rágósra öntöttem és annak van csak ereje.
Akkor jól gondoltam…a revolute booster a hunyó.
Próbáld ki ezt Link …30eur felett ingyen szállítás!
Jah, és írj a kumulusnak panaszt
Bizony az! Így érezni, hogy ez a rágós sem olyan mint az előző körbe bekevert, mert az lekapta a tüdőm, ez valamivel lightosabb, mivel erre öntöttem a maradék 20ml-t és az újból 20-at. A másik kettő meg szinte semmi. Csóri tankot meg agyba-főbe tekergettem, meg szidtam, plussz azt hittem blaf…kodom, de legalább kiderült, hogy meg tudom magamnak ezt jól csinálni, ha jó a leves Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek! Remélem egy darabig csak szemlélő vagy hozzászóló leszek, nem pedig kérdező.
Dikk!Itt van akira olcsójérEgyebbkent én az lpv boosterjeit tudom nagyon ajánlani .Mindig nagyon friss.A gyártás dátuma nyomtatva rajtuk,volt hogy háromheteset is kaptam.Legutóbb gyanúsan jó volt.Lehet ők számoltak el valamit(én biztos nem),mert a tizesre kevert levesem ütött vagy egy hétig .Gondoltam ,hogy fel kéne még kicsit higgítani de kemény vagyokHa akció van náluk a tizes pakk alig több mint 6€.
Azért ezen nagyon csodálkoznék, én ezt használom amióta a levesváros leváltott a revolutera, de nekem nagyon bejön, természetesen ettől még lehet gyengébb széria, de boosterre ez nem jellemző! (6-ra keverem a levest)
1x probáltam revolute boostert, amit ajándékba küldött kumulus…az rendben volt
Igen, azért írtam amit írtam, szerintem nagyon jó minőség, vagy legalább is nem rosszabb mint a többi szerintem! Most ami nálam itthon van augusztusi gyártás, tehát elég friss is!