Pioneer v1.5 mod: BP MODS Pioneer V1.5 RTA Φ22mm 3.2ml (sourcemore.com)
Talán @Bishop vépertársunk dicsérte nagyon
Látom csak győzedelmeskedett a józan ész, és bekerült a pioneer!
Igen! Mert tényleg jó. Mondjuk @Ispy -nek köszönhetően találtam rá
A kanthalnál nem lenne jobb egy ss vagy egy ni80-as huzal elsőre? Nem ismerem, de pont azért mert azt olvastam nehezebb vele bánni.
Ne fogd rám ezt is.
Én egyszerűen nem tudtam tht kicsikarni belőle, igaz az v1 volt.
Kanthallal könnyebb, mert nem ugrál, mint az ss. Masszívabban is áll, nem húzza el a vatta könnyen, mint az ss.
ja bocs, csak törzsvásárlói kedvezménnyel 25 EUR…nekem meg ugye azt jelzi
Na, én biza most ezt venném ennyiért
Nembaj, nembaj. Innen szerintem több idő lenne mire megérkezne. Törzsvásárlói nélkül 50.00 $
Próbáltam ide idézni,az ajánlásodat,de szerencsédre totál béna vagyok! Úgyhogy nem sikerült.
Akkor amit linkeltem tank, vatta, huzal megfelelő lenne kezdésnek? Mert megrendelném.
Na talán most sikerül.
Ha ez tetszik, jó lesz.
oké, de ahogy írta is az még a v1 volt…és a v1.5 még jobb lett rewiev-k szerint
Az nem én voltam…hanem a kutya.
Ezúton kérném @m.bruno94 -et, hogy legyen szíves visszajelezni a pioneert illetően. @Ispy véleményét is megtudja erősíteni,vagy csak az enyémet, ami ugye megkérdöjelezhetetlen. Természetesen egy felettébb helytelen , mondanám ügyetlen tekeréssel a legjobb tankot is mélybe lehet rántani, de bízok a kezdők szerencséjében.
Na, erre én is kíváncsi vagyok…25k nem kevés egy tankkért, szóval hasznos a minél több tapasztalat.
Optikailag számomra Nr1…és az, hogy mtl/rdl/dl is tud lenni non plus ultra.
Mindenféleképpen. esetleg tekerést, vattázást tudsz róla mutatni? Vagy tanácsot adni? Csak megprobálom fejben összerakni mielőtt megjön a tank. Hogy addigra legyen egy alapom az egészről.