Sziasztok! Miután megszámoltam az elmúlt időszakban elhasznált porlasztókat (Geekvape Zeus Subohm), kicsit matekoztam és amúgy is szerepelt terveimben egy építős kazán, így hát elszántam magam és megleptem magam ezzel a szépséggel!
Első vattázásom nem igazán sikerült szépen, de működött Ez lenne a második vattázás Hellvape hozzávaló cipőfűzős vattával. Véleményeket, tanácsokat elfogadok! Ízre-gőzre adja! Az első vattázás után 3-ik napon cseréltem vattát. Kérdés kinek menni ideig bírja a vatta? Ajánlott watt alatt vagyok. 3mg/ml 50/50 alap, 10%-os aromázás, Heisenberg Orange, Maw Oui stb. főleg gyümölcsös és hűsítős ízek a jellemezők, 20-30ml/nap likvid fogyasztással.
Mesh: * SS316L Meshed Wire : 0.15 Ω to be used from 50 to 60 W // 38 W-on használva VW mód.
Hmmm…amíg egy csöpp íz is kijön belőle, 2 hét? Vagy 3?
Van hova fejlődnöm úgy érzem
Ne higgy neki. Egy hónapja látott elöször DL tankot, mesh lapot meg csak fényképről
A 3-4 naponta vattázás működik nálam is. De ez függ a slukkok ( izzítás) hosszától is, ahogy megfigyeltem valamint aromától is. Nekem még az életben nem bírt ki egy vattázás 2 hetet. Kivéve ha állt a polcon.
Azért a fél év alatt sok minden változott.
Valóban! Nem sokkal később jött egy tartalékos játékos is, ő most a dobozban pihen, bevetésre készen!
Hááát … lehet még 1-et nekem is be kellene szerezni.
Hol vetted amúgy ?
Én ma levettem 29 wattra, nekem ez is elég bőven.
Elsőt: https://www.lepetitvapoteur.com/en/rebuildables/11671-dead-rabbit-m-rta-dead-rabbit-hellvape.html
Másodikat: https://www.tastyvapeshop.sk/hell-vape-dead-rabbit-m-rta-matte-black/
Kínált itt vaperinán is valaki 1-2hete 10k-ért zsír újat
Nekem fused clapton 0,3 ohm tekeréssel 3-as BP Mods vattával megy 28 watton, gyümölcsös 70/30-as liquiddel, hetente egyszer kell vattázni, a coilt csak leégetem, megtisztítom, közel három hónapja ugyanaz van benne, de én már hozzászoktam, hogy visszahűtöm a coilt, tehát a slukk vége felé elengedtem a tűzgombot és még szívok egy kicsit üresben, így visszahűl és nem ég rá olyan hamar a liquid.
Én sourcemore-on csíptem meg egy akciót, akkor $24 volt. Tudom sovány vigasz, mert kitudja lesz e még.
Nem igazán találom.
Mindegy, szeretek boltból újat venni, rendelni.
Kéz alatt nem szoktam venni semmit.
Azért köszi.
Majd csak kifogok egy akciót.
16 k körül már lehet venni.
Ennél olcsobbat én mostanában nem láttam.
Még nem rendeltem innen.
Szóval ez nem játszik.
Ha kell a fiókom kölcsönadom…
Nekem kell, mert az enyémbe nem férek…