Mi kell a general eléréséhez?
Én még csak kis csóri bronz vagyok, és nekem $40
Bocsi, most nézem hogy megkeveretem.
Az elején még mikor nem rendeltél semmit akkor vagy general, és drágábbak a cuccok. Miután már van 1 teljesített rendelésed, akkor bronz leszel, és az olcsóbb ár fog megjelenni.
Próbálj meg újra be jelentkezni, frissíteni az oldalt.
Oh, most valóban $22.83 nálam is
Sőt, most még jóbb áron van!
Nálam ugyanúgy $22.83 mint 8 napja volt…ez kb 20€ ami most kb 7.5k HUF…szóval tényleg jó ár.
Azért dobjál még rá pár dollárt, sm-nél csekoutnál jönnek a meglepik, szóval még plusz 10 dollár köbö.
Nálam 40 dollár.
Szóval felejtős részemről.
Ha a szállításra gondolsz az nálam $6.84 most…kb 6.2€ ami kb 2300 HUF…szerintem nagyon rendben van így!
Ha nem Revolut kártyával vásárol valaki akkor a többi bank szabad rablásának van kitéve a devizaváltásnál…erről nem az SM tehet hanem a tájékozatlan vásárló.
Itt a csoportban sűrűn vásárolnak HUF-tól eltérő devizában és emiatt nagy pénzpazarlás az ingyenes Revolut kártya hiánya…de tőlem mindenki ott és úgy vásárol ahogy akar.
Azért ha valaki rendel innen, szóljon lécci.
Köszi.
Engem spec pont nem érdekel, hogy 7.5k vagy 15k, csak a rend kedvéért megjegyeztem, hogy az nem 7.5k…hanem plusz 25% a szállítás.
Kevés olyan shop van ahol ekkora vásárolt összegnél olcsóbb a szállítás mint 2300 HUF…és a digó, görög shop-okról ne is beszéljünk ahol 15-20€-ért szállítanak. A magyar boltok is többnyire lerántanak 2200at pedig itt vannak egy köpésre (pl Flóravita). Szóval tartom amit mondtam…Kínából ide nem drága a 2300 forintos szállítás, akármennyi %a is ez az árúnak.
Nem teljesen értem kivel és miről vitázól, egyiket sem állítottam, pusztán leírtam, hogy sm-nél tessék rászámolni 20-30% pluszt. Ennyi.
Pro tipp
7,35$-ért meglesz az első rendelésed ami után broze taggá válsz. Ezután minden “olcsó” lesz és még egy rda-t és vattát is bezsebeltél.
Nem “vitázom” senkivel…csak érvelve reagáltam arra amit írtál.
SC - 2. rendelésem náluk:
Subtotal | $89.55 |
---|---|
Use points on spend | $0.00 |
Earn Points | 90 Points |
Shipping & Handling | $16.69 |
Grand Total | $106.24 |
Mire adják ezt a kedvezményt ?
Bármelyik termék mellé ha berakod az RDA-t https://www.sourcemore.com/geekvape-z-rda-atomizer-random-color-special-sale.html akkor 0.01$ ért vehető.
Az a fontos, hogy a legolcsóbb termék (vatta, driptip, meshlap vagy amit szeretnél) ugyanabba a raktárba legyen. Ha ez megvan utána válaszd ki az ajándék RDA raktárhelyét.
Értem, köszi.
Hát számolgattam, ha csak a Dead Rabbit M miatt akarom végigcsinálni, akkor egyáltalán nem éri meg.