Első RTA-m, Hellvape Dead Rabbit M RTA

Mi kell a general eléréséhez?
Én még csak kis csóri bronz vagyok, és nekem $40

Bocsi, most nézem hogy megkeveretem.
Az elején még mikor nem rendeltél semmit akkor vagy general, és drágábbak a cuccok. Miután már van 1 teljesített rendelésed, akkor bronz leszel, és az olcsóbb ár fog megjelenni.

Próbálj meg újra be jelentkezni, frissíteni az oldalt.

3 kedvelés

Oh, most valóban $22.83 nálam is

2 kedvelés

Sőt, most még jóbb áron van!

Nálam ugyanúgy $22.83 mint 8 napja volt…ez kb 20€ ami most kb 7.5k HUF…szóval tényleg jó ár.

1 kedvelés

Azért dobjál még rá pár dollárt, sm-nél csekoutnál jönnek a meglepik, szóval még plusz 10 dollár köbö.

Nálam 40 dollár.
Szóval felejtős részemről.

Ha a szállításra gondolsz az nálam $6.84 most…kb 6.2€ ami kb 2300 HUF…szerintem nagyon rendben van így!

Ha nem Revolut kártyával vásárol valaki akkor a többi bank szabad rablásának van kitéve a devizaváltásnál…erről nem az SM tehet hanem a tájékozatlan vásárló.

Itt a csoportban sűrűn vásárolnak HUF-tól eltérő devizában és emiatt nagy pénzpazarlás az ingyenes Revolut kártya hiánya…de tőlem mindenki ott és úgy vásárol ahogy akar.

Azért ha valaki rendel innen, szóljon lécci.
Köszi. :blush:

1 kedvelés

Engem spec pont nem érdekel, hogy 7.5k vagy 15k, csak a rend kedvéért megjegyeztem, hogy az nem 7.5k…hanem plusz 25% a szállítás.

Kevés olyan shop van ahol ekkora vásárolt összegnél olcsóbb a szállítás mint 2300 HUF…és a digó, görög shop-okról ne is beszéljünk ahol 15-20€-ért szállítanak. A magyar boltok is többnyire lerántanak 2200at pedig itt vannak egy köpésre (pl Flóravita). Szóval tartom amit mondtam…Kínából ide nem drága a 2300 forintos szállítás, akármennyi %a is ez az árúnak.

Nem teljesen értem kivel és miről vitázól, egyiket sem állítottam, pusztán leírtam, hogy sm-nél tessék rászámolni 20-30% pluszt. Ennyi.

Pro tipp
Képkivágás

7,35$-ért meglesz az első rendelésed ami után broze taggá válsz. Ezután minden “olcsó” lesz és még egy rda-t és vattát is bezsebeltél.

Nem “vitázom” senkivel…csak érvelve reagáltam arra amit írtál. :slightly_smiling_face:

SC - 2. rendelésem náluk:

Subtotal $89.55
Use points on spend $0.00
Earn Points 90 Points
Shipping & Handling $16.69
Grand Total $106.24

Mire adják ezt a kedvezményt ?

Bármelyik termék mellé ha berakod az RDA-t https://www.sourcemore.com/geekvape-z-rda-atomizer-random-color-special-sale.html akkor 0.01$ ért vehető.

1 kedvelés

Melyik a gyorsabb ?

1 kedvelés

Az a fontos, hogy a legolcsóbb termék (vatta, driptip, meshlap vagy amit szeretnél) ugyanabba a raktárba legyen. Ha ez megvan utána válaszd ki az ajándék RDA raktárhelyét.

Értem, köszi.
Hát számolgattam, ha csak a Dead Rabbit M miatt akarom végigcsinálni, akkor egyáltalán nem éri meg. :disappointed_relieved: