Sziasztok ! Nem olyan rég váltottam le cigit és már csak gőzölök.
És ki szeretném próbálni az RTA-t.
Nem vagyok túl jártas annál lelkesebb
Ki is néztem egy Mod-t és egy tankot is.
Erről szeretnék véleményt kérni tőletek
A mod pedig egy Lost Vape Centaurus m100
A tank pedig egy Hellvape Dead Rabbit 3 RTA
Azt is szívesen meghallgatnám hogy miket szerezzek még be az építéshez. Előre is koszi minden választ ! Mindenkinek jó gőzölést !
A nyúl alá picit vékonynak tűnik a 1x18650 mod. Vagy nézz alá egy két akkus modot, vagy az M100 tetejére egy single coil rta…
Egyébként mennyit szánsz erre a projektre/ kínai rendelés játszik, vagy inkább EU-n belülről?
Szia. Szerintem a Dead Rabbit jó választás, de akkor már inkább M200. Az tuti bírni fogja.
Sourcemore-rol szeretnék rendelni.
Kb 40ezret szánnék rá.
Akkor esetleg a nyúl alá egy Lost Vape m200?
Pont ezt a modot is neztem.
Ha nem akarsz TC-zni meg ilyenek, akkor nyugodtan rendeld.
Szuper , koszonom . És miket kellene meg beszerezni ebben tudnál segiteni ?
Keretbe épp határeset, de belefér, free shipping
Kínából lesz locsóbb.
Kell még hozzá motyó építéshez is( huzal, vatta, miegymás?)
Kell igen
Ahogy Gumikacsa írta. Huzal, vatta, esetleg egy DIY toolkit. Szerintem nagyon más nem kellhet. Esetleg akkuk a gépbe, de kb ennyi.
Szuper . Köszönöm szépen a gyors segítséget.
Nagyon szuperek vagytok!
Örülök hogy része lehettek a vaperinanak
Szívesen máskor is. Viszont DL huzalokban és vattákban annyira nem vagyok otthon, így visszaadnám a szót Gumikacsának.
Kell egyébként a dual coil?
Drót, vatta, egy tekerősegéd, csipesz, egy jó ami viszi a drótot is v. egy kis csípőfogó
Healthcabin, sourcemore, 2fdeal, 3fvape amit kínaiból nyugodtan böngészhetsz
EU: kumulusvape.fr,lepetitvapoteur.com,calumette.com
Meg szerintem mindjárt jönnek a többiek, mit-hol adnak akciósan
Ahogy @Gumikacsa ecsetelte tényleg szükséges a dual coil? Jelenleg mit használsz? MTL, RDL vagy DL a felhasználási cél?
Kissé vakon vagyok. De probalkozzok
-Csak úgy picit OFFként, nagy gőzhöz nem kell a dual coil, anyjuk kereszlánya itt pöfögött mellettem tegnap este, a geekvape poris 65W vs. tripod2 rdl-re építve 23W párosból nem a geekvape nyert -
Mert ha elég a szóló, akkor viszont köztes állapotként egy 21700 mod alá, kissebb-könnyebb, arany középút
Drótot meg segítenek választani a DLesek
Itt felettem az Intake piszok jó kis tank, ha értelmezhető árban van, az is igen jó választás(már nem nagyon kapni)
Szerk.:
Akkut kínából ne, sportlampa.hu - samsung40T vagy molicell p42, egy napig hagyd kosárban bejelentkezve, jön -10% kupon
Szuper, köszönöm a rengeteg segítséget.
remélem valaki ír meg egy jó Dl drótot
Nagyon szuper ez a közösség .
meg egy utolsó kérdésem lenne.
Ezek a külföldi oldalak körülbelül mennyi idő alatt szállítanak?