Sziasztok ! Nem olyan rég váltottam le cigit és már csak gőzölök.
És ki szeretném próbálni az RTA-t.
Nem vagyok túl jártas annál lelkesebb ![]()
Ki is néztem egy Mod-t és egy tankot is.
Erről szeretnék véleményt kérni tőletek ![]()
A mod pedig egy Lost Vape Centaurus m100
A tank pedig egy Hellvape Dead Rabbit 3 RTA
Azt is szívesen meghallgatnám hogy miket szerezzek még be az építéshez. Előre is koszi minden választ ! Mindenkinek jó gőzölést ! ![]()
A nyúl alá picit vékonynak tűnik a 1x18650 mod. Vagy nézz alá egy két akkus modot, vagy az M100 tetejére egy single coil rta…![]()
Egyébként mennyit szánsz erre a projektre/ kínai rendelés játszik, vagy inkább EU-n belülről?
Szia. Szerintem a Dead Rabbit jó választás, de akkor már inkább M200. Az tuti bírni fogja. ![]()
Sourcemore-rol szeretnék rendelni.
Kb 40ezret szánnék rá.
Akkor esetleg a nyúl alá egy Lost Vape m200?
Pont ezt a modot is neztem. ![]()
Ha nem akarsz TC-zni meg ilyenek, akkor nyugodtan rendeld. ![]()
Szuper , koszonom . És miket kellene meg beszerezni ebben tudnál segiteni ?![]()
Keretbe épp határeset, de belefér, free shipping![]()
![]()
Kínából lesz locsóbb.
Kell még hozzá motyó építéshez is( huzal, vatta, miegymás?)
Kell igen![]()
Ahogy Gumikacsa írta. Huzal, vatta, esetleg egy DIY toolkit. Szerintem nagyon más nem kellhet. Esetleg akkuk a gépbe, de kb ennyi. ![]()
Szuper . Köszönöm szépen a gyors segítséget.
Nagyon szuperek vagytok!
Örülök hogy része lehettek a vaperinanak![]()
Szívesen máskor is.
Viszont DL huzalokban és vattákban annyira nem vagyok otthon, így visszaadnám a szót Gumikacsának. ![]()
Kell egyébként a dual coil?
https://www.2fdeal.com/ships-from-bonded-warehouseauthentic-vandy-vape-gaur-18-200w-vw-18650-box-mod-blue-art_p25533.html
Drót, vatta, egy tekerősegéd, csipesz, egy jó
ami viszi a drótot is v. egy kis csípőfogó
Healthcabin, sourcemore, 2fdeal, 3fvape amit kínaiból nyugodtan böngészhetsz
EU: kumulusvape.fr,lepetitvapoteur.com,calumette.com
Meg szerintem mindjárt jönnek a többiek, mit-hol adnak akciósan ![]()
Ahogy @Gumikacsa ecsetelte tényleg szükséges a dual coil? Jelenleg mit használsz? MTL, RDL vagy DL a felhasználási cél?
Kissé vakon vagyok. De probalkozzok![]()
-Csak úgy picit OFFként, nagy gőzhöz nem kell a dual coil, anyjuk kereszlánya itt pöfögött mellettem tegnap este, a geekvape poris 65W vs. tripod2 rdl-re építve 23W párosból nem a geekvape nyert
-
Mert ha elég a szóló, akkor viszont köztes állapotként egy 21700 mod alá, kissebb-könnyebb, arany középút
https://www.healthcabin.net/hellvape-dead-rabbit-solo-rta-atomizer-p/29521.html
Drótot meg segítenek választani a DLesek![]()
Itt felettem az Intake piszok jó kis tank, ha értelmezhető árban van, az is igen jó választás(már nem nagyon kapni)
Szerk.:
Akkut kínából ne, sportlampa.hu - samsung40T vagy molicell p42, egy napig hagyd kosárban bejelentkezve, jön -10% kupon
Szuper, köszönöm a rengeteg segítséget.
remélem valaki ír meg egy jó Dl drótot ![]()
Nagyon szuper ez a közösség
.
meg egy utolsó kérdésem lenne.
Ezek a külföldi oldalak körülbelül mennyi idő alatt szállítanak? ![]()