Mivel már megvette igyekeztem pozitív lenni …igazából mindig az vagyok ,
Amúgy is még fel kell öntse nikotinnal és vagy aromával azzal még lehet higitani a levest …
Mivel már megvette igyekeztem pozitív lenni …igazából mindig az vagyok ,
Amúgy is még fel kell öntse nikotinnal és vagy aromával azzal még lehet higitani a levest …
50/50 elsősorban podban használt liquidekről az általános tapasztalataim:
kevéssé-közepesen édes, nem brutál aromás gyártók:
közepesen édes, aromásabb gyártók:
nekem túl édes, illetve valamiért általában inkább kellemetlen:
igazán jó tiszta blueberryvel még nem találkoztam, de érzésem szerint az elfliq/maryliq jó lehet, illetve utóbbinak van egy “blueberry sour raspberry” és egy “blueberry watermelon lemonade” löttye, amivel sokáig elvoltam még amíg nem vásároltam össze a fél internetet különböző gyártóktól.
Meg is érkezett ma, már használom! Nagyon tetszik és köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Már vártam a jelzést, hogy hogy tetszik
Milyen liquiddel használod?
50/50, 3mg nikotin liquid, áfonyás aromával. Picit gyengének érzem az áfonya ízét, de ezen kívül az erőssége az teljesen jó!
Milyen aromát használsz és hány százalékban keverted? Ha gyengének érzed, lehet picit többet tehetnél legközelebb, vagy csak az aroma ilyen…
Solub aromát én nem próbáltam de biztos vannak itt akik igen.
De egy tanács,ha elfogadod. Mielőtt ismeretlen aromát bekeversz, ne egy literrel kezdd
Hát ja, úgy is akartam, hogy csak a felét keverem be, csak aztán mikor megjöttek, akkor annyira izgatott lettem, hogy elfelejtettem…
Kár volt a Solub aroma nem egy finom cucc:pontossabban kevés benne ami jó.
Én újaknál max 100 mlt keverek elsőre
Sebaj, tanulópénz. A 100ml-s tippet megfogadom, legközelebb úgy csinálom! Köszi
Nyolc db 100 millist kevertem be bő 3 éve izgalmamban hat a lefolyóban végezte
10 vagy 30 ml próbát keverek azóta…
Majdnem mind jártunk így …
Kár hogy nem 15%-ban keverted úgy működik,de nem a legélesebb kés a fiókban a solub.
Ha nagyon nem bírom a következő 1-2 napban, akkor rendelek belőle még 2 flakonnal, aztán hozzáöntöm.
Azért az áfonya főleg ,ha gyenge sok mindennel feltuningolható… … Simán csinálhatsz belőle 10 X 100 ml jó levest
Szinte minden gyümölcs szóba jöhet … Csak ne az egészbe tegyél bele valamit …
Csak pozítívan, így vagy úgy de elfogy majd…
Főleg, ha a pótrendeléseket a NAV. lefoglalja…
Nagyon finomak lesznek a meglévőek…
Nem foglalja le