Első gép vásárlása

Mivel már megvette igyekeztem pozitív lenni …igazából mindig az vagyok ,:hugs:

Amúgy is még fel kell öntse nikotinnal és vagy aromával azzal még lehet higitani a levest …

4 kedvelés

50/50 elsősorban podban használt liquidekről az általános tapasztalataim:

kevéssé-közepesen édes, nem brutál aromás gyártók:

• elfliq
  • maryliq
  • a&l (ragnarokot próbáltam még csak eddig)

közepesen édes, aromásabb gyártók:

• bar juice 5000
  • yeti
  • hangsen bar fuel
  • oxva (bár van 1-2 ami sokkal aromásabb, amit én mondjuk szeretek, de ez tök egyéni)
  • aisu (1-2 édesebb darab van köztük)

nekem túl édes, illetve valamiért általában inkább kellemetlen:

• bombo
  • drifter
  • dinner lady
  • pod salt (nem mindegyik túl édes, de szerintem mindegyiknek édesítő íze van, mint az olcsó kólának)

igazán jó tiszta blueberryvel még nem találkoztam, de érzésem szerint az elfliq/maryliq jó lehet, illetve utóbbinak van egy “blueberry sour raspberry” és egy “blueberry watermelon lemonade” löttye, amivel sokáig elvoltam még amíg nem vásároltam össze a fél internetet különböző gyártóktól.

6 kedvelés

Meg is érkezett ma, már használom! Nagyon tetszik és köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :heart_hands:

7 kedvelés

Már vártam a jelzést, hogy hogy tetszik :blush:
Milyen liquiddel használod?

6 kedvelés

50/50, 3mg nikotin liquid, áfonyás aromával. Picit gyengének érzem az áfonya ízét, de ezen kívül az erőssége az teljesen jó!

7 kedvelés

Milyen aromát használsz és hány százalékban keverted? Ha gyengének érzed, lehet picit többet tehetnél legközelebb, vagy csak az aroma ilyen…

4 kedvelés

Ilyet, 3 flakonnal vettem és 1 liter alapba öntöttem bele, szóval kevesebb, mint 10%.

5 kedvelés

Solub aromát én nem próbáltam :woman_shrugging: de biztos vannak itt akik igen.
De egy tanács,ha elfogadod. Mielőtt ismeretlen aromát bekeversz, ne egy literrel kezdd :joy:

9 kedvelés

Hát ja, úgy is akartam, hogy csak a felét keverem be, csak aztán mikor megjöttek, akkor annyira izgatott lettem, hogy elfelejtettem… :sweat_smile:

8 kedvelés

Kár volt a Solub aroma nem egy finom cucc:pontossabban kevés benne ami jó.

9 kedvelés

Én újaknál max 100 mlt keverek elsőre

8 kedvelés

Sebaj, tanulópénz. A 100ml-s tippet megfogadom, legközelebb úgy csinálom! Köszi :grinning:

9 kedvelés

Nyolc db 100 millist kevertem be bő 3 éve izgalmamban :roll_eyes:hat a lefolyóban végezte :sob::joy: 10 vagy 30 ml próbát keverek azóta…

9 kedvelés

Majdnem mind jártunk így … :face_with_peeking_eye::heart:

7 kedvelés

Kár hogy nem 15%-ban keverted :smiling_face:úgy működik,de nem a legélesebb kés a fiókban a solub.

8 kedvelés

Ha nagyon nem bírom a következő 1-2 napban, akkor rendelek belőle még 2 flakonnal, aztán hozzáöntöm. :smiley:

8 kedvelés

Azért az áfonya főleg ,ha gyenge sok mindennel feltuningolható… … Simán csinálhatsz belőle 10 X 100 ml jó levest

Szinte minden gyümölcs szóba jöhet … Csak ne az egészbe tegyél bele valamit … :joy:

5 kedvelés

Csak pozítívan, így vagy úgy de elfogy majd… :man_shrugging:

8 kedvelés

Főleg, ha a pótrendeléseket a NAV. lefoglalja…
Nagyon finomak lesznek a meglévőek…

5 kedvelés

Nem foglalja le

8 kedvelés