Első gép vásárlása

Köszi, én erre emlékeztem

Csak 18650es akkut keressen a kérdező, bármelyik oldalt nézi majd :blush:

6 kedvelés

Én? :smiley:

5 kedvelés

Nem. Ennek a posztnak a szerzője. Csak azt linkeltem amit te nyitottál

5 kedvelés

Jaa. Oksi. :slight_smile:

6 kedvelés

Jut eszembe(fejembe)! @skinny liquidet rendeltél hozzá?

6 kedvelés

@skinny
Szia!
Amúgy amit fentebb írtak. elemnagyker.hu vagy 18650akku.hu Healthcabinról nagyon drága a szállítási díj, ha rendel bárki. Nekem a gosili 2-es töltőm megvan még ha érdekel. Én lecseréltem egy 4 elemes okosra.

5 kedvelés

Akku és töltő:
Ezt a töltőt néztem ki.
Akkura pedig ezt.
Viszont nem nagyon tudom, hogy mit kéne nézzek ezeknél… :sweat_smile:

Liquid:
Az a tervem, hogy a közeli traffikban szétnézek, megveszegetek 10ml-es lötyiket, aztán azzal kísérletezgetek, hogy mi-hogy jön be, ezután fogok nagyobb tételben rendelni. Tudom, nem a legköltséghatékonyabb, de így tűnik logikusnak.

4 kedvelés

Még egy kérdés:
Hogyan állítsam majd be a Z80-at? Arra lennék kíváncsi, hogy mik azok a beállítások és milyen tartományban állítgassam, hogy ne nyírjam ki a gépet. :sweat_smile:

3 kedvelés

Több ágyas töltő jobb lett volna de ez is jó és az akku is jó ha a modba 18650-kell akkor a csoki LG aksi jó.

6 kedvelés

Ezt érdemes elolvasni:

a porlasztón egyébként rajta van az ajánlott Watt tartomány…kezdd az aljánál és lépegess felfelé amíg jónak nem érzed.

Liquid a traffikból…:thinking:

8 kedvelés

A porlasztónak van egy ideális tartomány amit fel is tüntetnek a dobozon vagy magán a porlasztón… . azon belül egyéni ízlés dolga a pontosítás… Kezd el a legkisebb ajánlott watton és érezni fogod hol lesz neked a legjobb … Még az alap kérdésedben volt ,hogy honnan tudod mikor kell porlasztót cserélni … tapasztalataim szerint két féle módon tudatja a porlasztó ,hogy cserét kér
1: íz változás … Rossz kellemetlen égett íz
2: egyre nehezebb szívni…

A dohányboltban kapható liquidek gyenge minőségűek és halovány ízűek … Érdemes lenne inkább más forrásból beszerezni párat valami webshopbol…

Esetleg ha közel laksz a Horvát vagy a Szlovák határhoz érdemes át ruccani válogatni rendes vapeshopba

Az akumlátor az jó választás ,de én a kétágyasat vettem volna a töltőböl ugyan attól a gyártótól … De összességében a lényeg , hogy ne a mod-ba töltsd az akumlátorokat …

Finom Gőzöket :heart:

7 kedvelés

Ahha értem-értem. Tudnátok ajánlani kezdőknek liquidet? Vagy olyan márkákat amelyekkel elégedettek vagytok? Illetve azt is, hogy honnan éri meg a legjobban?

Az én esetemben a 70VG/30PG az nem ajánlott ugye? Hirtelen fellángolásból vettem egy ilyet… :sweat_smile: Mi történne akkor, ha ezt önteném a tankba és az ITO V2 Voopoo : 1.2 Ω | 8 - 12 W | ≤ 50% VG porlasztóra?

4 kedvelés

Végül a kétágyast rendeltem meg :grinning:

7 kedvelés

Okvetlen valami enyhén koxolós liquid ajánlott a gazdaságtalan porlasztós üzemelés miatt. Én tudnám a tutit, de ne belőlem induljon ki egy kezdő vaper :grin: Mondjuk kitartóan állítom, hogy szerintem a nik kellő mennyisége fontosabb a sikeres átszokáshoz mint az ízek használata.

6 kedvelés

Szia ! Nyugodtan töltsd bele … Kicsit sűrűbb… Kicsit több a gőz … De szerintem el fog vele bánni … Neked az ideális az 50/50 lesz majd .

Liquidet tudsz rendelni

https://www.lepetitvapoteur.com/en/

Hirtelen ezek , de szerencsére ezen kívül is akadnak még … pl a Görög shoppok …

Ajánlani szerintem mindenki tud valami tuti ízt, de ehhez tudni kell ,hogy te milyen ízeket preferálsz … gyümölcs … dohány… hűsítő… stb

8 kedvelés

Köszi, körülnézek ezeken az oldalakon!

Ízben a gyümölcsösek jönnek be, főleg az áfonya, de ez sincs kőbe vésve.

5 kedvelés

Az 1.2es porihoz nem gondolom annyira jónak azt a 70 vgs liquidet :woman_shrugging: persze, lehet működni fog…rövid ideig biztosan :thinking::joy:

5 kedvelés

Már dolgozom rajta, hogy normál 50/50-est rendeljek. Egyenlőre a vaperstore-on nézelődök, az 1000ml 50PG/50VG 3-as nikotinost választottam ki. Jó irányba haladok?

Az ott lévő ízeket pedig nem tudom, keresgetem itt a fórumokon a neveiket, de egyenlőre csak negatív tapasztalatok jöttek. :sweat_smile:

3 kedvelés

Hát… 1 es pori simán megy vele … Gond nélkül… Tartósan … Reméljük az 1,2 is így fog cselekedni … :crossed_fingers:

4 kedvelés

Elég picik rajta a lyukak, de.legyen igazad

5 kedvelés