Köszi, én erre emlékeztem
Csak 18650es akkut keressen a kérdező, bármelyik oldalt nézi majd
Köszi, én erre emlékeztem
Csak 18650es akkut keressen a kérdező, bármelyik oldalt nézi majd
Én?
Nem. Ennek a posztnak a szerzője. Csak azt linkeltem amit te nyitottál
Jaa. Oksi.
Jut eszembe(fejembe)! @skinny liquidet rendeltél hozzá?
@skinny
Szia!
Amúgy amit fentebb írtak. elemnagyker.hu vagy 18650akku.hu Healthcabinról nagyon drága a szállítási díj, ha rendel bárki. Nekem a gosili 2-es töltőm megvan még ha érdekel. Én lecseréltem egy 4 elemes okosra.
Akku és töltő:
Ezt a töltőt néztem ki.
Akkura pedig ezt.
Viszont nem nagyon tudom, hogy mit kéne nézzek ezeknél…
Liquid:
Az a tervem, hogy a közeli traffikban szétnézek, megveszegetek 10ml-es lötyiket, aztán azzal kísérletezgetek, hogy mi-hogy jön be, ezután fogok nagyobb tételben rendelni. Tudom, nem a legköltséghatékonyabb, de így tűnik logikusnak.
Még egy kérdés:
Hogyan állítsam majd be a Z80-at? Arra lennék kíváncsi, hogy mik azok a beállítások és milyen tartományban állítgassam, hogy ne nyírjam ki a gépet.
Több ágyas töltő jobb lett volna de ez is jó és az akku is jó ha a modba 18650-kell akkor a csoki LG aksi jó.
Ezt érdemes elolvasni:
a porlasztón egyébként rajta van az ajánlott Watt tartomány..kezdd az aljánál és lépegess felfelé amíg jónak nem érzed.
Liquid a traffikból…
A porlasztónak van egy ideális tartomány amit fel is tüntetnek a dobozon vagy magán a porlasztón… . azon belül egyéni ízlés dolga a pontosítás… Kezd el a legkisebb ajánlott watton és érezni fogod hol lesz neked a legjobb … Még az alap kérdésedben volt ,hogy honnan tudod mikor kell porlasztót cserélni .. tapasztalataim szerint két féle módon tudatja a porlasztó ,hogy cserét kér
1: íz változás … Rossz kellemetlen égett íz
2: egyre nehezebb szívni..
A dohányboltban kapható liquidek gyenge minőségűek és halovány ízűek … Érdemes lenne inkább más forrásból beszerezni párat valami webshopbol..
Esetleg ha közel laksz a Horvát vagy a Szlovák határhoz érdemes át ruccani válogatni rendes vapeshopba
Az akumlátor az jó választás ,de én a kétágyasat vettem volna a töltőböl ugyan attól a gyártótól … De összességében a lényeg , hogy ne a mod-ba töltsd az akumlátorokat …
Finom Gőzöket
Ahha értem-értem. Tudnátok ajánlani kezdőknek liquidet? Vagy olyan márkákat amelyekkel elégedettek vagytok? Illetve azt is, hogy honnan éri meg a legjobban?
Az én esetemben a 70VG/30PG az nem ajánlott ugye? Hirtelen fellángolásból vettem egy ilyet… Mi történne akkor, ha ezt önteném a tankba és az ITO V2 Voopoo : 1.2 Ω | 8 - 12 W | ≤ 50% VG porlasztóra?
Végül a kétágyast rendeltem meg
Okvetlen valami enyhén koxolós liquid ajánlott a gazdaságtalan porlasztós üzemelés miatt. Én tudnám a tutit, de ne belőlem induljon ki egy kezdő vaper Mondjuk kitartóan állítom, hogy szerintem a nik kellő mennyisége fontosabb a sikeres átszokáshoz mint az ízek használata.
Szia ! Nyugodtan töltsd bele … Kicsit sűrűbb… Kicsit több a gőz … De szerintem el fog vele bánni .. Neked az ideális az 50/50 lesz majd .
Liquidet tudsz rendelni
https://www.lepetitvapoteur.com/en/
Hirtelen ezek , de szerencsére ezen kívül is akadnak még .. pl a Görög shoppok ..
Ajánlani szerintem mindenki tud valami tuti ízt, de ehhez tudni kell ,hogy te milyen ízeket preferálsz .. gyümölcs .. dohány.. hűsítő.. stb
Köszi, körülnézek ezeken az oldalakon!
Ízben a gyümölcsösek jönnek be, főleg az áfonya, de ez sincs kőbe vésve.
Az 1.2es porihoz nem gondolom annyira jónak azt a 70 vgs liquidet persze, lehet működni fog…rövid ideig biztosan
Hát.. 1 es pori simán megy vele … Gond nélkül… Tartósan … Reméljük az 1,2 is így fog cselekedni …
Elég picik rajta a lyukak, de.legyen igazad
Mivel már megvette igyekeztem pozitív lenni …igazából mindig az vagyok ,
Amúgy is még fel kell öntse nikotinnal és vagy aromával azzal még lehet higitani a levest …