Már míért foglalná le?
Azok az írások, amiket itt olvasok a visszatartott rendelésekről számomra nem az eddig megszokott zökkenőmentes kereskedelmet sugallják…
Nem értem miért…amit az unión belül rendelek abba nem piszkálnak bele.
Érdemes mindig a tényekre támaszkodni nem pedig tovább gondolni és mindent is belelátni. Mert ennyi erővel holnap már kopogtat a Nébih/Rendőrség az ajtón, hogy cracket főzök.
Spanyolország volt a legutóbbi példa emlékeim szerint…
Robinak a cuccára gondolsz? Megsérült,lehet az is direkt de az eladók is tanultak belőle szerintem majd magán néven fog a postázás menni és ennyi.
Fa.: Kovács Aliexpressz Géza
Csak visszatartja! Nem én találom ki ezen az oldalon olvasom a történeteket. Valamit kutatnak-keresnek, majd esetleg tovább engedik…
De ki az, aki látnoka annak, hogy mi akad fent a rostán és milyen retorzió várható???
Senki nem látnok.De Te azért kicsit túl parázol mindent,lehet az is neked lesz igazad.Ha nagyon tartasz a retorziótól azt tudom ajánlani menj ki érte magad én szoktam azt is.
Sajnos nem vagyok látnok. Arra figyelek,hogy nic ne legyen a rendelésemben és megbízhatónak tartott helyről rendeljek. LH-nál plusz pont,hogy van utánvét. Nekem még egy rendelésemmel se volt gondom
Egy előre utalásnál szerintem nagy a kockázat. Utánvét esetleg selymesebb, legalább akkor fizetsz, ha kezedbe adják a pakkot.
De Eu-s oldalakon a nikotin tiltó listás, kivétel Liquid Aroma. Ő csak jelzik finoman, hogy országok szerint eltérő lehet a megítélés… köszönöm szépen.
Most lehet rendelni vagy nem?
Ők postáznak utánvéttel, de a rendelésem jóhiszemű kategória vajon?
A LA elvileg nem szállít ha van benne nic. Csak személyes átvétel van. Legalábbis én így tudom,lehet változott
És Te mit gondolsz mi lesz?Hogy lesz?
Világ vége?
Én nem tudok semmit rátok hagyatkozok, puhatolódzok, olvasgatok és csak azt tudom, hogy fogytán a nic rendelnem kéne…
Be kellett volna tárazni pár évre az most meg akadt…volt róla szó.
Előbb utóbb annyi.
Nyolc hónapja tértem át analogról, szerinted??
Hónapok óta ez a fő téma
kb.1hónapja beszéljük,hogy be zárodik a 100-as nic vásárlási lehetőség…