Első gép vásárlása

Már míért foglalná le?

6 kedvelés

Azok az írások, amiket itt olvasok a visszatartott rendelésekről számomra nem az eddig megszokott zökkenőmentes kereskedelmet sugallják…

4 kedvelés

Nem értem miért…amit az unión belül rendelek abba nem piszkálnak bele.

6 kedvelés

Érdemes mindig a tényekre támaszkodni nem pedig tovább gondolni és mindent is belelátni. Mert ennyi erővel holnap már kopogtat a Nébih/Rendőrség az ajtón, hogy cracket főzök.

9 kedvelés

Spanyolország volt a legutóbbi példa emlékeim szerint…

5 kedvelés

Robinak a cuccára gondolsz? Megsérült,lehet az is direkt de az eladók is tanultak belőle szerintem majd magán néven fog a postázás menni és ennyi.

9 kedvelés

Fa.: Kovács Aliexpressz Géza :rofl:

9 kedvelés

Csak visszatartja! Nem én találom ki ezen az oldalon olvasom a történeteket. Valamit kutatnak-keresnek, majd esetleg tovább engedik…
De ki az, aki látnoka annak, hogy mi akad fent a rostán és milyen retorzió várható???

2 kedvelés

Senki nem látnok.De Te azért kicsit túl parázol mindent,lehet az is neked lesz igazad.Ha nagyon tartasz a retorziótól azt tudom ajánlani menj ki érte magad én szoktam azt is.

8 kedvelés

Sajnos nem vagyok látnok. Arra figyelek,hogy nic ne legyen a rendelésemben és megbízhatónak tartott helyről rendeljek. LH-nál plusz pont,hogy van utánvét. Nekem még egy rendelésemmel se volt gondom :woman_shrugging:

6 kedvelés

Egy előre utalásnál szerintem nagy a kockázat. Utánvét esetleg selymesebb, legalább akkor fizetsz, ha kezedbe adják a pakkot.

De Eu-s oldalakon a nikotin tiltó listás, kivétel Liquid Aroma. Ő csak jelzik finoman, hogy országok szerint eltérő lehet a megítélés… köszönöm szépen.

Most lehet rendelni vagy nem?

Ők postáznak utánvéttel, de a rendelésem jóhiszemű kategória vajon?

4 kedvelés

A LA elvileg nem szállít ha van benne nic. Csak személyes átvétel van. Legalábbis én így tudom,lehet változott :woman_shrugging:

7 kedvelés

És Te mit gondolsz mi lesz?Hogy lesz?

3 kedvelés

Világ vége?:thinking::woman_shrugging::blush:

5 kedvelés

Én nem tudok semmit rátok hagyatkozok, puhatolódzok, olvasgatok és csak azt tudom, hogy fogytán a nic rendelnem kéne…

4 kedvelés

Be kellett volna tárazni pár évre az most meg akadt…volt róla szó.

4 kedvelés

Előbb utóbb annyi. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nyolc hónapja tértem át analogról, szerinted??

4 kedvelés

Hónapok óta ez a fő téma :thinking::woman_shrugging:

5 kedvelés

kb.1hónapja beszéljük,hogy be zárodik a 100-as nic vásárlási lehetőség…

7 kedvelés