Első építés problémái

Köszönöm! Meg próbálom több vattával .

Sziasztok !
Ismét segítségre szorulnék.
Rendeltem egy Dvarw DL FL clone tankot .
Attól gyártótól akit ajánlottatok a Wolf cool vape től.
A tapasztalataim , gondjaim :
Nagyon szép, minden szépen passzol jó menetek .
Ez az első olyan tankom amihez én készítettem a coilt .
És akkor a gondjaim kérdéseim :
Az első építés jó de nem hozott olyan hatást , mint amit a leírtak alapján vártam . Az íz halvány lett( vagy semmilyen ).
Coil maradt leégettem újra vatta , coilt le tettem 1 mm re ccca az íz egész jó lett . 2 tankig , 3 tank miután fel öntöttem teljesen égett lett szinte hányni lehetett tőle . ( Közben rá jöttem sok a watt )
Azóta 2* újra vattaztam coil maradt , de le égettem .

Setup-om :

Geekvape L200 és egy Aspire Archon mod
Vatta az Cotton Bacon V2
Huzal Mythical Vapers NI80 24GA
3 mm 6 menet szorosan össze nyomva. 0.46 Ohm
Cca 30-32 watt (már le vettem 25 re). Íze nem sok van . Össze hasonlítási alapom ízre : Oxva xlim v2, Lux Xr max, Voopoo v-thru.
Azt tudnotok kell nagyon kezdő vagyok építés téren .
Rendeltem még ha számít Vandy Vape NI80 Superfine MTL fused claptont ami 30ga2+38ga , és a Manta tankomhoz Duál core fused clapton 282+38 NI80 3mm 0.62ohm coilt rendeltem .
Egyenlőre ezem van ebből főznék ha lehet .
Kérdések :
Mennyi hézag maradjon alatta ?a coil legyen össze nyomva vagy spirál legyen ?
Sok neki a watt ?
Szar a huzal ? Ha igen milyet vegyek , igaz a 24ga ajánlották .
Vegyek kész coilt ha igen milyet ? Alien ?
Valamit biztos én cseszek el, most vettem egy Dead Rabbit MTL RTA át és annál is az ízzel küzdök . Nem akar meg jönni , igaz az a gyári coil lal szereltem , meg próbálom az MTL huzallal hátha jó lesz(ha ebben is segítenének spirál vagy össze nyomva hányas mag hány menet ? )
Bocs a regényéért , de remélem minden szükséges info itt van .
A dobozban nem volt afc , csak a tankban.
Azt honnan tudom meg hogy hányas ? Csak tolóméő? Honnan tudnék rendelni jó áron ?
Alin csak MTL hez van .

Szia :grin: https://vape42.com/termek/coilology_ni80_alien_v2_d30mm_10db.html
Jó lesz a 24 ga is :slightly_smiling_face: 2,5 vagy 3 az airpin amivel gyárilag jön.
Szerintem sok a vattád…

2 kedvelés

Rendben ! Megpróbálom csökkenteni . Ha a 24ga akkor össze nyomva vagy hézagosan? 3 mm 6 menet az jó?

Bármelyik ahogyan szereted :smiling_face:
Kb 30 watt-
De ! 1ohm is jó csak a teljesítményt kell eltalálnod (hideg vagy melegebb gőzt szereted )
Ott a vatta lesz a ludas :wink:

Ja,amivel hasonlítanád,ez más kategória,azok podok.
Megidézzük @Tyutyika lesz a te embered :wink:

1 kedvelés

Mi a problelma ?
Genie GIF by CinemarkColombia

1 kedvelés

20-21 ga alá nem adom a törpékben . Ott kezdődik. A másik ahogy írta égett íz nem csak attól lehet , hogy nagy a watt hanem amikor rakja az ember bele a segéden meg feszül a droót , mikor a csavart behúzza . Ennek következtében elhúzza a magot kissé méretre . 3as mag sima szál huzal 6 gang lábakkal együtt.
Holnap úgy is vattázom újra a desszerteset. Majd rakok fel képet

3 kedvelés

Mondanám neki hogy fotó,de látatlanban csak a gerincet tudják gyógyítani :joy:

4 kedvelés

Elnézést egy huncut kép nélkül megépítettem :sweat: . Feledékenység :sweat_smile:

Tessék dl és clone

3 kedvelés

Köszönöm! Láttam vagy 10* , ugyan úgy mint az összes magyar nyelvűt. Gondoltam ez 5 éves azóta van valami okosság . Ahogy én látom a Vape világa 1-2 év alatt sokat változik , azt hittem az építésre is igaz . Az “íz teszter” videóját is meg néztem az csak 1 éves az alapján csináltam , én is kifűztem. Amúgy eddig csak így próbáltam .

Ha láttál mindent,akkor rajtad múlik nem az rtan :wink:

3 kedvelés

Igen tudom. De ahány ház annyi szokás. Ebből lehet tanulni . Írtam is ez volt az első tekeresem van hova fejlődni . Csak eddig ahol tanácsot kértem mindenki mást javasolt . Csal az Alien volt eddig egyezés .
Hétvégén enyém az unokám , holnap délutánig esélyem sincs építeni , elment esek neki,és rakok róla képeket . Remélem a 2. Tekerés szebb lesz .:grin:
Amúgy hány ohmos tekeréssel muzsikál szépen ?
Vagy erre nincs egyértelmű válasz ?

2 kedvelés

Erre nincs egyértelmű válasz :smiling_face:
Van olyan kazánom ami 1.5 ohm,és van olyan is ami 0.6 ellenállással érzem klassznak :smiling_face:
Ezt sajnos neked kell kitapasztalnod hol,mennyi wattal finom.
Csak a mi bevált dolgainkat tudjuk szajkózni :grin:

4 kedvelés

De ha egy tekerés nem sikerül 0.8-ra, hanem 1 ohm lesz, nem lesz világfájdalom. Power igazítás :grin:

4 kedvelés

Az Alien jó cucc csak győzd itatni a tankot…de valamit valamiért

4 kedvelés

Eddig jó vagyok ? Második tekerésem .

5 kedvelés

Közèpen legyen és mehet lentebb :smiling_face:de igen jó :wink:

6 kedvelés

De jó hogy itt vagy ! Rendben ! Köszönöm!

1 kedvelés

Vatta ok ?

6 kedvelés

Az én szememnek szimpi, talán a tekerés egy kicsit “hézagosabb” lehetne, illetve felesleges kicibálni a vattát oldalt a léellátó lyukakon, elég, ha belül elfedi.

1 kedvelés